Το μαύρο μπικίνι είναι το μαγιό που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities -Τα σχέδια που ξεχώρισαν

Το μαύρο μπικίνι είναι το μαγιό που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities -Τα σχέδια που ξεχώρισαν

Το πιο κλασικό μαγιό και όλα τα σχέδια που φοράνε τώρα η Αθηνά Οικονομάκου και η Χριστίνα Μπόμπα.

Το μαύρο μπικίνι είναι κάτι σαν το little black dress του καλοκαιριού. Όπως καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα ένα μαύρο φόρεμα είναι η πιο εύκολη απάντηση στην ερώτηση «τι να φορέσω σήμερα», έτσι και το μαύρο μας μπικίνι έρχεται να μας συνοδέψει σε κάθε μας βουτιά, αν δεν αγαπάμε τα χρώματα και τα prints. Αν τώρα ξεκινάς να επενδύεις σε κάποια καλά και ποιοτικά μαγιό, ένα μαύρο μπικίνι είναι το πρώτο που θα πρέπει να μπει στη wish list σου. Το θέμα, βέβαια, είναι ποιο θα είναι αυτό το μπικίνι και ποιο θα είναι το shape του.

Η Τόνια Σωτηροπούλου αναβάθμισε το crochet λευκό top με έναν τολμηρό συνδυασμό

https://www.instagram.com/p/Cu_qwVZtaB9/

Το αγαπημένο μαύρο μαγιό των celebrities.

Αν θέλεις να κάνεις μια μικρή έρευνα αγοράς, τότε η καλύτερη πηγή για έμπνευση είναι φυσικά το Instagram και οι λογαριασμοί των αγαπημένων μας celebrities. Εκεί θα δεις όλες τις αγαπημένες μας κυρίες της εγχώριας showbiz να έχουν επιλέξει διαφορετικά styles και σχέδια σε μαύρα μπικίνι, σύμφωνα με το σώμα και το στυλ τους. Οπότε ανάμεσά τους σίγουρα θα εντοπίσεις και εσύ αυτό που ταιριάζει σε σένα. Η Κατερίνα Καινούργιου για παράδειγμα προτιμά ένα μαύρο μπικίνι με φαρδιές τιράντες και v-neck ντεκολτέ, που έρχεται χαμηλά μέχρι τα πλευρά και μοιάζει πιο πολύ με bra top.

https://www.instagram.com/p/CuzQF2DoYYR/

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι fan των πιο ιδιαίτερων σχεδίων, επιλέγοντας ένα μαύρο μπικίνι με δέσιμο στο λαιμό και ψηλόμεσο bottom, που κολακεύει κυρίως τα κορίτσια με μικρό στήθος. Η Χριστίνα Μπόμπα επενδύει στα halter necks αλλά και σε ιδιαίτερα sparkly μπικίνι, με πούλιες και shiny υφάσματα. Μία τέτοια επιλογή είναι φυσικά κατάλληλη για μπάνιο σε πισίνα και όχι τόσο για την παραλία. Τέλος, έχουμε και τις classic lovers Μαρία Σολωμού και Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που επιλέγουν το κλασικό μαύρο τριγωνάκι, με λεπτά straps τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω μέρος του μαγιό τους. Είναι ένα σχέδιο που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, και παρόλο που είναι ίσως το πιο απλό shape που μπορείς να φορέσεις μοιάζει πάντα ενημεωμένο και sexy.

https://www.instagram.com/p/Cs1We8bKSVC/

Tα καλύτερα μαύρα μπικίνι: