Στο 1ο post της Spears για τον χωρισμό της το όνομα με το οποίο αποκάλεσε τον Asghari τα «είπε» όλα

Στο 1ο post της Spears για τον χωρισμό της το όνομα με το οποίο αποκάλεσε τον Asghari τα «είπε» όλα
Instagram

Οι δηλώσεις και από τις δύο πλευρές, οι φήμες για απιστία και κακοποίηση από την πλευρά της 41χρονης και η αλήθεια για το προγαμιαίο συμβόλαιο. «Θα ήθελα πολύ να δείξω τα συναισθήματά μου και τα δάκρυά μου για το πώς πραγματικά αισθάνομαι αλλά για κάποιον λόγο έπρεπε πάντα να κρύβω τις αδυναμίες μου. Αν δεν ήμουν ο δυνατός στρατιώτης του μπαμπά μου, θα με έστελναν μακριά».

Νωρίτερα, μέσα στην εβδομάδα, έγινε γνωστή η είδηση πως η Britney Spears και ο Sam Asghari χώρισαν λόγω ασυμβίβαστων διαφορών μετά από 14 μήνες γάμου και 6 συνολικά χρόνια σχέσης.

Ο 29χρονος Ιρανοαμερικανός ηθοποιός, μοντέλο και γυμναστής φέρεται να είναι εκείνος που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου με τις φήμες για απιστία αλλά και κακοποιητική συμπεριφορά από πλευράς της 41χρονης pop star να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και διαρκώς να πληθαίνουν.

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που επικαλέστηκε το TMZ, o Asghari υποπτεύθηκε ότι η τραγουδίστρια τον είχε απατήσει με ένα μέλος του οικιακού προσωπικού, ενώ υπάρχει και βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού που καταδεικνύει ότι δεν υπήρξε πιστή στο γάμο τους. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η Spears -που κάποιοι χαρακτηρίζουν «ευάλωτη και υπερ-σεξουαλική»- ζήτησε επίσης από μέλος του προσωπικού τους να τη βιντεοσκοπήσει ενώ ήταν γυμνή.

Μάλιστα, οι φήμες κάνουν λόγο και για σωματική βία κατά του Asghari. Μελανιές στο σώμα του νεαρού, πριν από μερικούς μήνες, λέγεται ότι προκλήθηκαν από την 41χρονη, αν και ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα.

Ο 29χρονος πίστευε ότι θα μπορούσε «να τη σώσει», σύμφωνα με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός τους, αλλά μετά από 14 μήνες γάμου συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε καμία ελπίδα.

«Η πραγματικότητα της ζωής με τη Britney δεν είναι καθόλου ευχάριστη και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν κράτησε ο γάμος τους», ανέφερε ανώνυμη πηγή σημειώνοντας πως το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και τρεις εβδομάδες.

Τα πρώτα λόγια του Ashgari

Με ένα λιτό story στο Instagram ο Asghari είπε από την πλευρά του:

«Έπειτα από 6 χρόνια αμοιβαίας αγάπης και αφοσίωσης η σύζυγός μου κι εγώ αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε το κοινό μας ταξίδι. Θα διατηρήσουμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλο και της εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Μ@@@@@@ς γίνονται. Το να ζητήσω ιδιωτικότητα μοιάζει γελοίο οπότε θα ζητήσω από όλους συμπεριλαμβανομένων και των media να είναι ευγενικοί και προσεκτικοί».

061e98fdd5614b85aa279a2175125869.jpg

Πριν από λίγες ώρες και η pop star πήρε θέση

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά τον χωρισμό (σημειώνεται ότι θα είναι το δεύτερο διαζύγιο για την 41χρονη) η Spears χορεύει κάνοντας μια ειλικρινή εξομολόγηση στη λεζάντα. Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι επέλεξε να αναφερθεί σε εκείνον με το κανονικό του όνομα «Hesam» και όχι με το υποκοριστικό «Sam». Κίνηση που σαφέστατα μαρτυρά την αγεφύρωτη απόσταση μεταξύ τους.

«Όπως όλοι γνωρίζουν, ο Hesam και εγώ δεν είμαστε πια μαζί… 6 χρόνια σχέσης είναι μεγάλο διάστημα όποτε είμαι λίγο σοκαρισμένη…Αλλά... Δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω το γιατί, επειδή ειλικρινά δεν αφορά κανέναν!!! Αλλά, δεν άντεχα άλλο τον πόνο ειλικρινά!!! Με κάποιον τηλεπαθητικό τρόπο λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα που λιώνουν την καρδιά μου, από φίλους και σας ευχαριστώ!!! Το παίζω δυνατή για πάρα πολύ καιρό και το Instagram μου μπορεί να φαίνεται τέλειο αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα και νομίζω ότι όλοι το ξέρουμε αυτό!!! Θα ήθελα πολύ να δείξω τα συναισθήματά μου και τα δάκρυά μου για το πώς πραγματικά αισθάνομαι αλλά για κάποιον λόγο έπρεπε πάντα να κρύβω τις αδυναμίες μου!!! Αν δεν ήμουν ο δυνατός στρατιώτης του μπαμπά μου, θα με έστελναν μακριά, σε μέρη για να με φτιάξουν οι γιατροί!!! Αλλά τότε ήταν που χρειαζόμουν περισσότερο την οικογένεια!!! Υποτίθεται ότι πρέπει να σε αγαπούν άνευ όρων… όχι υπό προϋποθέσεις!!!! Οπότε θα είμαι όσο πιο δυνατή μπορώ και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ!!! Και πραγματικά τα πάω πολύ καλά!!! Τέλος πάντων να έχετε μια καλή μέρα και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!!!».

https://www.instagram.com/reel/CwHKtxFOfAk/

Το κεφάλαιο προγαμιαίο συμβόλαιο και η απάντηση σε όσους τον κατηγορούν

Αν και ο Asghari είναι εκείνος που φέρεται να έχει υποβάλει αίτηση διαζυγίου είναι γνωστό πως η τραγουδίστρια φρόντισε να προστατέψει τα περιουσιακά της στοιχεία κάνοντας προγαμιαίο συμβόλαιο. Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο η pop star θα διατηρήσει στο ακέραιο την περιουσία της που είχε αποκτηθεί πριν από τον γάμο τους.

Η μοναξιά της Britney Spears: Οι γιοι της δεν έχουν επαφή μαζί της και ο λόγος είναι το Instagram

Αρκετά δημοσιεύματα θέλουν τον 29χρονο να ζητά να «σπάσει» το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο από την περιουσία της τραγουδίστριας. Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να ισχύει.

Σε ξεχωριστή ανακοίνωση από τον εκπρόσωπο του 29χρονου που δημοσιεύθηκε στο Hollywood Reporter, ο ηθοποιός και μοντέλο αρνείται τις κατηγορίες ότι απείλησε να δημοσιεύσει απρεπές υλικό για τη Spears αν δεν αλλάξουν οι όροι στο προγαμιαίο συμβόλαιο.

«Υπάρχουν πολλοί ισχυρισμοί ότι ο Sam έχει απαιτήσεις για το προγαμιαίο συμβόλαιο και απειλεί να εκθέσει την πρώην σύζυγό του με βίντεο. Ωστόσο, όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι λάθος καθώς καμία αρνητική πρόθεση δεν έχει ποτέ υπάρξει για εκείνη και δεν θα υπάρξει ποτέ. Ο Sam την υποστήριζε πάντα και θα συνεχίσει να την υποστηρίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Brandon Cohen.

Η προσωπική ζωή της Spears

Από το 1998 μέχρι το 2002 ήταν σε σχέση με τον τραγουδιστή Justin Timberlake. Στις 18 Σεπτεμβρίου 2004, παντρεύτηκε τον τότε χορευτή της, Kevin Federline με τον οποίο απέκτησαν δύο γιους: τον Sean Preston (γενν. 14 Σεπτεμβρίου 2005) και τον Jayden (γενν. 12 Σεπτεμβρίου 2006). Οι δυο τους χώρισαν τον Νοέμβριο του 2006 αλλά το διαζύγιο τους εκδόθηκε επίσημα τον Ιούλιο του 2007.

Το 2010, ξεκίνησε τη σχέση της με τον ηθοποιό Jason Trawick και έναν χρόνο αργότερα αρραβωνιάστηκαν. Τελικά, χώρισαν τον Ιανουάριο του 2013. Από τον Φεβρουάριο του 2013 έως τον Αύγουστο του 2014, ήταν σε σχέση με τον δικηγόρο David Lucado αλλά χώρισαν εξαιτίας απιστίας του.

Το 2016, ξεκίνησε τη σχέση της με το μοντέλο, ηθοποιό και χορευτή, Sam Asghari. Αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021. Στις 11 Απριλίου 2022, η Spears ανακοίνωσε την τρίτη της εγκυμοσύνη (πρώτο παιδί με τον Asghari) αλλά απέβαλε ένα μήνα αργότερα. Θυμίζουμε ότι ο γάμος Spears - Asghari έγινε στις 9 Ιουνίου 2022 στη Καλιφόρνια.