Η Aθηνά Οικονομάκου με μαγιό και άρχισαν τα σχόλια αν πρέπει μια μαμά με δύο παιδιά να ποζάρει έτσι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Aθηνά Οικονομάκου με μαγιό και άρχισαν τα σχόλια αν πρέπει μια μαμά με δύο παιδιά να ποζάρει έτσι

Η Αθηνά Οικονομάκου χαλάρωσε στην παραλία δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της αλλά οι followers της άνοιξαν διαμάχη για το αν πρέπει μια μαμά να ανεβάζει τέτοια φωτογραφία ή όχι.

H Aθηνά Οικονομάκου ύστερα από τα εγκαίνια του καταστήματός της με την Μαίρη Συνατσάκη και στο μεσοδιάστημα των γυρισμάτων της σειράς «Ο πρώτος από εμάς» που θα πρωταγωνιστεί από τη νέα σεζόν, συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύζυγο της Φίλιπππο Μιχόπουλο και τα δυο παιδιά τους, Μάξιμο και Σιέννα.

Οι τέσσερις τους ξεκίνησαν στην αρχή του καλοκαιριού τις διακοπές τους από το Γύθειο στη Λακωνία, όπου είναι και η ιδιαίτερη «πατρίδα» της ηθοποιού, ενώ τώρα βρίσκονται στη Σαντορίνη, όπως άλλωστε και κάθε χρόνο μιας και στο συγκεκριμένο νησί και τη Μύκονο ο Φίλιππος Μιχόπουλος δραστηριοποιείται επαγγελματικά εδώ και πολλά χρόνια.

Η ανάρτηση και η διαμάχη των follower στα σχόλια

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, λοιπόν καθώς περνούσε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία φαίνονται μόνο τα καλλίγραμμα πόδια της και στο βάθος η παραλία. Αν μη τι άλλο είναι η πιο χαρακτηριστική πόζα που πολλές και πολλοί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού βγάζουμε.

https://www.instagram.com/p/CwKpdggtZ4J/

Ωστόσο, σε αρκετούς followers της φαίνεται πως δεν άρεσε και ξεκίνησαν τοξικά σχόλια του τύπου αν πρέπει μια μαμά με δύο παιδιά να βγάζει τέτοιου είδους φωτογραφίες, με άλλους να αποδοκιμάζουν τη συγκεκριμένη λήψη και άλλους να υποστηρίζουν την ηθοποιό.

Παρότι τα social media έχουν βοηθήσει αρκετές φορές σε δύσκολες καταστάσεις όπως για παράδειγμα στις πυρκαγιές ή όταν χρειάστηκε τη στήριξη και την αποδοχή όλων μας η Ιωάννα Παλιοσπύρου, δυστυχώς για ακόμα μια φορά φάνηκε ο «άσχημος χαρακτήρας» τους στην ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου.

Αν και ο καθένας θεωρητικά είναι ελεύθερος στον δικό του λογαριασμό να δημοσιεύει ό,τι θέλει, τελικά φαίνεται πως δεν ισχύει πάντα αυτό καθώς υπάρχει λογοκρισία από άτομα που αρέσκονται στο να κάνουν αγενή και προσβλητικά σχόλια και να δημιουργούν «δράκους» εκεί που δεν υπάρχουν.

Παράλληλα, το γεγονός πως κάποια γυναίκα έγινε μητέρα δεν θα πρέπει να σημαίνει πως απομακρύνεται από τη θηλυκή πλευρά της και πως είναι απαγορευτικό γι' αυτήν να βγάλει την πιο συνηθισμένη φωτογραφία που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κάθε καλοκαίρι από τους περισσότερους χρήστες των social media.

https://www.instagram.com/p/CwDXMaONXbf/