Στη ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου, τα παιδιά της και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι πρωταγωνιστές

Στη ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου, τα παιδιά της και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι πρωταγωνιστές

H Αθηνά Οικονομάκου ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του Φίλιππου Μιχόπουλου. Οι υπέροχες φωτογραφίες με τα παιδιά της και το σπίτι τους.

Η οικογένεια είναι το παν στη ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου και η ίδια τρέφει τεράστια αδυναμία στον σύζυγο και τα παιδιά της. Η influencer- επιχειρηματίας διαθέτει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο (όταν είναι εκτός του τηλεοπτικού πλατό) τον οποίο και αφιερώνει στον Φίλιππο Μιχόπουλο, τον 5χρονο Μάξιμο και τη μικρή Σιέννα.

H ηθοποιός αναφέρεται συχνά στον σύζυγο και τα παιδιά της αλλά και στους γονείς της και τον αδερφό της οι οποίοι μένουν μόνιμα στη γενέτειρά της, το Γύθειο.

https://www.instagram.com/p/Csy_4BRNpXo/

Πρόσφατα η Αθηνά Οικονομάκου ήταν καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου και της εκπομπής «Γεια σου» όπου και δήλωσε: «Η κόρη μου είναι 1,5 και τώρα είναι που έχει αρχίσει όλες τις τρέλες. Μιλάει, χορεύει, τραγουδάει, επαναλαμβάνει τα πάντα, κάνει αγκαλιές. Είναι τρυφερή και πολύ πιο εκδηλωτική, αλλά με τον γιου μου, εντάξει, είναι άλλο πράγμα».

Οι ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με τα παιδιά της και το σπίτι τους

Κάθε χρόνο η οικογένεια της ηθοποιού περνά το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στη Μύκονο και την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί στο νησί των Ανέμων ο γνωστός επιχειρηματίας.

https://www.instagram.com/p/CvMX9CPtdhm/

Σε πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου μας έδειξε στιγμιότυπα από τις ολιγοήμερες διακοπές τους στην Αντίπαρο, βάζοντάς μας για τα καλά σε summer mood.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με τα παιδιά της.

Η Αθηνά Οικονομάκου παίρνοντας το καράβι για την «Paradise city» είχε τον πιο απρόσμενο συνεπιβάτη

Το ζευγάρι διατηρεί μια καλόγουστη minimal κατοικία στα Βόρεια Προάστια η οποία φαίνεται ότι έχει διακοσμηθεί με αγάπη και μεράκι. Η δημοφιλής ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μας έχει αποκαλύψει μερικά από τα αγαπημένα της spots στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/Cug0EFoNFJ3/

Το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου είναι minimal με το το γκρι χρώμα και το ξύλο να κυριαρχούν στον χώρο. Ένα από τα πιο dreamy σημεία (που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει) είναι το δωμάτιο - ντουλάπα όπου στεγάζεται η πλούσια γκαρνταρόμπα της ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/CdgoHSMtLUh/

Το σαλόνι είναι διακοσμημένο σε γήινες αποχρώσεις και αποπνέει αυθεντικό αέρα μοντερνισμού. Το ξύλινο τραπέζι και οι πολυθρόνες με έντονα prints «κλέβουν την παράσταση» και ολοκληρώνουν επιτυχώς το φουτουριστικό στυλ του χώρου. Το μεγαλύτερο μέρος του τοίχου είναι από ξύλο, κάνοντας αυτομάτως το σπίτι ακόμη πιο ζεστό και cozy.

https://www.instagram.com/p/CXl1g0ZNrVJ/

Ένας μεγάλος πίνακας, τα stylish βιβλία και τα ελάχιστα διακοσμητικά που βρίσκονται στο σαλόνι δένουν απόλυτα αρμονικά μεταξύ τους. Όσο όμορφος είναι ο εσωτερικός χώρος του σπιτιού της Αθηνάς Οικονομάκου άλλο τόσο είναι και ο εξωτερικός.

kipos_oikonomakou.jpg

Ο καταπράσινος κήπος δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα σπίτια των Hollywoodιανών stars και αποτελεί αγαπημένο σημείο των παιδιών που παίζουν εκεί με τις ώρες. Το μόνο σίγουρο είναι πως η κατοικία της ηθοποιού αποτελεί έμπνευση σε θέματα διακόσμησης.

Πηγή κεντρικής: athinao1konomakou