Η Αθηνά Οικονομάκου παίρνοντας το καράβι για την «Paradise city» είχε τον πιο απρόσμενο συνεπιβάτη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Αθηνά Οικονομάκου παίρνοντας το καράβι για την «Paradise city» είχε τον πιο απρόσμενο συνεπιβάτη

Η Αθηνά Οικονομάκου μετά τη συναυλία των Guns n' Roses πήρε το «πρώτο» καράβι για να γλιτώσει από τον καύσωνα και το ίδιο έκανε και ο κιθαρίστας του συγκροτήματος που κάθισε δίπλα της.

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε χθες με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο - όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες - στο OAKA όπου παρακολούθησαν τη συναυλία που έδωσαν στη χώρα μας οι Guns N' Roses.

Μαζί τους βρέθηκε και η Μαριάντα Πιερίδη, επίσης μαζί με τον σύζυγό της και όλοι μαζί σαν σωστοί groupies έκατσαν στην αρένα απολαμβάνοντας το θρυλικό συγκρότημα.

https://www.instagram.com/p/CvBC0iztIXy/

Ωστόσο, με την θερμοκρασία σήμερα Κυριακή να ξεπερνάει τους 40 βαθμούς , η ηθοποιός με τον σύζυγό της μπήκαν στο καράβι για να συνεχίσουν τις διακοπές τους σε κάποιο νησί, ψάχνοντας μια όαση δροσιάς μακριά από τον καύσωνα. Και εκεί έγινε κάτι που την «σόκαρε».

Καθώς, η Αθηνά Οικονομάκου βρισκόταν στο κατάστρωμα αντιλήφθηκε πως δίπλα της καθόταν ο κιθαρίστας των Guns n' Roses, Richard Fortus. Η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της αλλά και την έκπληξή της, την οποία μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram.

Τα αγαπημένα της μαγιό

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι το απόλυτο summer girl και μάλιστα πολλοί από τους φίλους της λένε χαριτολογώντας πως το καλοκαίρι έρχεται μόνο όταν η ίδια φορέσει μαγιό και βγάλει την πρώτη της φωτογραφία στην παραλία.

Όσον αφορά τα beach looks της - αν και της ταιριάζει κάθε στυλ μαγιό - η ίδια πιο συχνά επιλέγει να φοράει μπικίνι με ιδιαίτερα δεσίματα και χρώματα, τα οποία τις πιο πολλές φορές είναι και από τη συλλογή ρούχων που έχει με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Στην gallery θα δεις κάποια από τα αγαπημένα της μαγιό γι' αυτό το καλοκαίρι: