O Bradley Cooper μίλησε για την πιο «Ηangover» περίοδο της ζωής του και τη μάχη με τις εξαρτήσεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Bradley Cooper μίλησε για την πιο «Ηangover» περίοδο της ζωής του και τη μάχη με τις εξαρτήσεις
Copyright 2018 The Associated Press. All Rights Reserved.

O Bradley Cooper αναφέρθηκε στις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσε λόγω των εθισμών του οι οποίοι παραλίγο να καταστρέψουν την καριέρα του.

Πρώτος στα Google trends βρισκόταν πριν λίγα 24ωρα ο Bradley Cooper λόγω του «Maestro» στο οποίο ενσαρκώνει τον σπουδαίο συνθέτη, Leonard Bernstein. Αρκετοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στην προσθετική μύτη που χρησιμοποίησε ο ηθοποιός για τις ανάγκες του ρόλου ωστόσο ο σταρ της μεγάλης οθόνης έκανε μερικές πιο σημαντικές δηλώσεις για τη μάχη που έδωσε παλαιότερα με τις εξαρτήσεις.

Ο 48χρονος συμμετείχε πρόσφατα σε ένα επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του National Geographic, «Running Wild With Bear Grylls: The Challenge» και ξεδίπλωσε on camera μια από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής του.

O Bradley Cooper μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τους εθισμούς του

Ο καταξιωμένος ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στο «Hangover» εξομολογήθηκε ότι πάλεψε με τον εθισμό στις ουσίες και το αλκοόλ στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Όπως ο ίδιος τόνισε η εξάρτησή του στάθηκε τότε μεγάλο εμπόδιο στη δουλειά του.

Ο Cooper δεν δίστασε να παραδεχθεί πως ο εθισμός του έγινε ολοένα και πιο έντονος μετά την απόλυσή του από τη σειρά δράσης-θρίλερ, «Alias» με την Jennifer Garner. Λίγα χρόνια αργότερα, το 2011 ο ηθοποιός έφτασε ένα βήμα πριν τον υποτροπιασμό, μετά την απώλεια του πατέρα του ο οποίος έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

«Είχα σίγουρα μια μηδενιστική στάση απέναντι στη ζωή μετά, όπως ακριβώς σκέφτηκα θα πεθάνω. Δεν ξέρω, δεν ήταν ωραία για λίγο, μέχρι που σκέφτηκα ότι πρέπει να αποδεχτώ αυτό που πραγματικά είμαι και να προσπαθήσω να βρω μια γαλήνη με αυτό, και μετά κατά κάποιο τρόπο εξομαλύνθηκε», ανέφερε ο 48χρονος ηθοποιός.

Kαι πρόσθεσε: «Όσον αφορά το αλκοόλ και τις ουσίες, ναι είχα άγρια χρόνια. Αλλά ήμουν τυχερός. Κατάφερα να ξεφύγω στα 29 μου και είμαι νηφάλιος εδώ και 19 χρόνια. Είμαι πολύ τυχερός».

Όπως ο ίδιος εξήγησε εκείνη την εποχή δεν είχε καθόλου αυτοπεποίθηση και αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα με την κατάχρηση ουσιών.

«Είχα το προνόμιο αυτό να συμβαίνει όταν ήμουν 29 ετών. Νόμιζα ότι τα κατάφερα όταν έκανα μια διαφήμιση για τα Wendy’s. Αλλά δεν το ένιωθα έτσι. Η μετακόμιση στο Los Angeles ήταν σαν να επέστρεφα στο λύκειο. Δεν μπορούσα να μπω σε club και κανένα κορίτσι δεν με κοιτούσε», ομολόγησε ο ηθοποιός.

Μπορεί ο εθισμός να απείλησε την καριέρα του Cooper στο παρελθόν όμως τελικά τον βοήθησε να εκτελέσει άψογα το ρόλο του εθισμένου στην Οσκαρική ταινία, «A Star Is Born».

Πηγή κεντρικής: apimages.com