Σαμποτάζ και άδικη αποχώρηση στο «όλα λάθος» MasterChef με συνταγή αλά Bradley Cooper 

Κατερίνα Μπούσιου
Σαμποτάζ και άδικη αποχώρηση στο «όλα λάθος» MasterChef με συνταγή αλά Bradley Cooper 

Το «Κάθε πέρσι και καλύτερα» κυριάρχησε στα σχόλια του Twitter για το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, το πιο έντονο σε λογομαχίες από την ημέρα της πρεμιέρας του.

Οι μάσκες έπεσαν, οι πονηρές στρατηγικές αποκαλύφθησαν και η μαγειρική έγινε μία χαμένη λέξη, σε έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό που την επικαλείται ως την ουσία του. Ήταν το πιο ενδιαφέρον τηλεοπτικά επεισόδιο, από την αρχή του φετινού MasterChef παρά τις εντάσεις του και την φράση «Όλα λάθος» που ακούστηκε πολλές φορές.

Ανάμεσα στα άπειρα λεκτικά «μαργαριτάρια» της βραδιάς ο Νίκος Τράκας είπε το πιο σωστό - λάθος σχόλιο, ενώ στο μενού αποχώρησης που είχε ως ηττημένο τον Βαγγέλη (άδικα), είχαμε...αέρα από Hollywood και Brandley Cooper. Αυτό ήταν ένα χαριτωμένο κατά το ήμισυ κινηματογραφικό - μαγειρικό,copy paste.

https://www.instagram.com/p/CpsydMJo6vN

Νίντζα, σαμποτάζ και ασυλία που έβαλε «φωτιά» στους παίκτες

Όλα ξεκίνησαν από την αναμενόμενη ήττα της κόκκινης ομάδας στην ομαδική του MasterChef. Το ωμό ψάρι που είχε βρει ο Πάνος Ιωαννίδης δεν άφηνε περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα. Για πρώτη φορά εδώ και 7 σεζόν, είχαμε αποτέλεσμα με τόσο μεγάλη διαφορά: 56-4.

Η ήττα έφερε νεύρα. Οι μπλέ έδωσαν ασυλία (δικαίωμα που έχουν εκ του κανονισμού) στον κόκκινο Θόδωρο που ήταν υπαρχηγός και η αποφάση θεωρήθηκε από τους περισσότερους λάθος. Είχε μερίδιο ευθύνης μαζί με τον αρχηγό Nίκο Κόντο, τον γνωστό και ως Μότο Μότο, όπως είναι το παρατσούκλι του, από το «Μαδαγασκάρη 2». Όσο γλυκός είναι ο ιπποπόταμος στο animation, ακριβώς το αντίθετο είναι ο παίκτης.

Ξαφνικές αποχωρήσεις και είσοδος του Δημήτρη Μπέλλου στο MasterChef με το Twitter κατά της Πωλίνας

Γιατί μετά ως αρχηγός της ηττημένης ομάδας, έπρεπε να δώσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και την πρώτη ασυλία. Αυτή την φύλαξε για τον εαυτό του και αυτό ήταν απλά η σπίθα για να ανάψει η φωτιά.

https://www.instagram.com/p/Cpn5YaJIsRz

Στην ψηφοφορία των κόκκινων ο ένας παίκτης «κάρφωνε» τον άλλον και ο Νίκος Τράκας που είχε επί αρκετή ώρα νεύρα, έκανε ένα σωστό σχόλιο: «Όλα είναι λάθος σήμερα και δεν έχουμε πει ένα συγγνώμη στους κριτές που τους φέραμε σε τόσο δύσκολη θέση με το μενού και από τους ανθρώπους που το έφαγαν».

Στη συνέχεια βέβαια είπε και την πιο λάθος κουβέντα, πως το επίπεδο φέτος στο MasterChef σε ότι αφορά στους παίκτες είναι πολύ ανεβασμένο. Το Twitter τον «δίκασε» για την υπερβολή.

Ο Αλέξανδρος έφερε νέο κύκλο πανικού όταν κατηγόρησε την Μαρία Ματσούκαρου για σαμποτάζ της ομάδας. Ότι δεν μαγείρεψε καλά, γιατί η φίλη της Μαρία Μπέη της είχε υποσχεθεί ότι θα της δώσει την ασυλία. Δεν ήταν ψέμα αυτό, αλλά η Μαρία ήταν αθώα στην συγκεκριμένη στιγμή, μαγείρεψε ενώ άλλοι παίκτες (βλέπε Στέλλα και Παύλος) έκαναν μία ώρα για μία σαλάτα.

Η όλη διαδικασία θύμιζε τα αστεράκια των Νίντζα.

nintza.JPG

Mαρία, Νίκος και Βαγγέλης διαγωνίστηκαν στην δοκιμασία της αποχώρησης που είχε άρωμα...Brandley Cooper. Η συνταγή που έπρεπε να αντιγράψουν, μπακαλιάρος με σικορέ, μύδια καπνιστά και σάλτσα κρασιού που είχε ετοιμάσει η Food & Beverage Manager του διαγωνισμού Μάρθα Ζήκα, έμοιαζε με μία συνταγή του Brandley Cooper στον ρόλο του ως σεφ στην ταινία «Burnt», την οποία μάλιστα είδαμε ξανά χθες το απόγευμα από το Star! Όντως μοιάζουν αρκετά.

Ένας πολύ ικανός σεφ, ο πάντα καλοσυνάτος Βαγγέλης ήταν εκείνος που αποχώρησε. Πλήρωσε τα λάθη των άλλων και έμειναν στην πρώην ομάδα του εκείνοι που έκαναν τα πιο μεγάλα. Και πολύ σωστά κάποιος έγραψε στο Twitter, πως ο καλός καλό δεν έχει στην ελληνική τηλεόραση. Μόνο ο πονηρός θα προσέθετα.

vaggelis.JPG

Κάποιοι παίκτες πάντως δεν θα αφήσουν αυτή την αδικία ατιμώρητη. Θόδωρας και Μότο Μότο μπήκαν πλέον στο στόχαστρο.