Με αρκετό make up και με χιούμορ η Ναταλία Γερμανού απαντά ξανά στα τοξικά σχόλια

Κατερίνα Μπούσιου
Με αρκετό make up και με χιούμορ η Ναταλία Γερμανού απαντά ξανά στα τοξικά σχόλια

Η Ναταλία Γερμανού αποδεικνύει για μία ακόμη φορά το πόσο cool είναι απέναντι στην κακεντρέχεια των άλλων. 

Αν κάτι χαρακτηρίζει την Ναταλία Γερμανού - και την αγαπάμε για αυτό - είναι η αποστροφή της στην υπερβολή και αυτό φαίνεται από τις πολύ προσεκτικές και λιγοστές αναρτήσεις της στο Instagram, στην πλειοψηφία τους καθαρά επαγγελματικού χαρακτήρα. Αυτή τη φορά όμως χρησιμοποίησε την υπερβολή για να απαντήσει για δεύτερη φορά στα ακραία τοξικά σχόλια που δέχθηκε για την εμφάνισή της.

https://www.instagram.com/p/CuKb3PuMYUD/

Στο «Άλλος άνθρωπος είσαι» η Ναταλία απαντά με overdose στο μακιγιάζ της

Η Ναταλία Γερμανού βρίσκεται αυτές τις ημέρες για τις καλοκαιρινές της διακοπές της, στην Ελούντα της Κρήτης, σταθερά αγαπημένο της ταξιδιωτικό προορισμό τα τελευταία χρόνια. Από εκεί ανάρτησε και μία σπάνια φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ να χαλαρώνει στην ξαπλώστρα της.

Λέμε σπάνια, γιατί η Ναταλία, αν εξαιρέσεις μερικές φωτογραφίες της από τις εκπομπές της, σχεδόν ποτέ δεν ανεβάζει στο Instagram προσωπικές της στιγμές.

Η Ναταλία Γερμανού άβαφη στον ήλιο έκανε «restart» αλλά δεν έκαναν το ίδιο όσοι της σχολίασαν τοξικά

https://www.instagram.com/p/CwCuKe_MnfT/

Αυτή όμως η αφιλτράριστη φωτογραφία της αντί να επαινεθεί από όλους, έφερε και κάποια τοξικά σχόλια. Άλλοι μιλούσαν για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει και άλλοι ζητούσαν - αν είναι δυνατόν - να μην ξαναεμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ.

Στο μιντιακό παραλογισμό η Ναταλία είχε χρησιμοποιήσει το χιούμορ της, ζητώντας από τους followers της να της πουν συγκεκριμένα πως ακριβώς θέλουν να είναι, για να αποφασίσει τι θα κάνει.

nataliagermanou_sxolio.jpg

Μετά από αυτό το σχόλιό της, σήμερα επανήλθε δριμύτερη με ένα σχετικό βίντεο, έχοντας πάρει πια τις αποφάσεις της.

Και ναι, η Ναταλία τρολάρει τους φανς της ζητώντας με ένα χαρακτηριστικό βίντεο από τον make up artist της Θάνο Βογιατζή, το νέο look που θα υιοθετήσει εφεξής στο «Καλύτερα δε γίνεται». Με μπόλικο foundation γράφοντας: «Αυτό το ελαφρύ makeup θα κάνουμε φέτος Θάνο Βογιατζή».

Αυτός ο χιουμοριστικός αντιπερισπασμός, είναι για μία ακόμη φορά ο καλύτερος τρόπος να απαντά η Ναταλία Γερμανού, στη γνώμη των άλλων.

Ή μάλλον στην κακία των άλλων. Ευτυχώς λιγοστών.