Η Ναταλία Γερμανού άβαφη στον ήλιο έκανε «restart» αλλά δεν έκαναν το ίδιο όσοι της σχολίασαν τοξικά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ναταλία Γερμανού άβαφη στον ήλιο έκανε «restart» αλλά δεν έκαναν το ίδιο όσοι της σχολίασαν τοξικά
Instagram

Tα τοξικά σχόλια για πλαστικές και φίλτρα δεν έλειψαν ούτε από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ναταλία Γερμανού στο προφίλ της στο Instagram χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η Ναταλία Γερμανού, όπως και πολλοί άλλοι αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τις διακοπές της, ύστερα από μια απαιτητική τηλεοπτικά χρονιά. Προτού, λοιπόν, ξεκινήσουν και πάλι τα meetings, μιας και η εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, θα συνεχίσει και την νέα σεζόν για συνεχόμενη φορά μέσα από τη συχνότητα του Alpha, η ίδια απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα από τη μαγευτική Κρήτη, σύμφωνα και με ένα βίντεο που δημοσίευσε από την παραλία στο προφίλ της στο Instagram.

https://www.instagram.com/reel/CviNb1JLjZ_/

Η παρουσιάστρια, όμως θέλησε να μοιραστεί κι άλλο ένα στιγμιότυπο από τις διακοπές της στην Κρήτη κι έτσι ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία της από την παραλία, στην οποία η ίδια είναι εντελώς αμακιγιάριστη και χωρίς κανένα από τα φίλτρα της δημοφιλούς κοινωνικής πλατφόρμας. Στην λεζάντα της ανάρτησής της, μάλιστα η ίδια έγραψε: «Restart. Ελληνιστί : Επανεκκίνηση κάτω απ τον ήλιο».

https://www.instagram.com/p/CwCuKe_MnfT/

Και μπορεί η συγκεκριμένη φωτογραφία για αρκετούς επώνυμους φίλους της αλλά και κάποιους από τους followers να ήταν μία από τις καλύτερες που έχει δημοσιεύσει με το φυσικό look να της πηγαίνει, όπως είπαν πιο πολύ, ακόμα κι από το επαγγελματικό μακιγιάζ που κάνει για την εκπομπή,

για κάποιους άλλους, όμως έγινε το «κόκκινο πανί» για να εξαπολύσουν και πάλι την τοξικότητά τους με τα προσβλητικά σχόλια στην ανάρτηση αυτή της Ναταλίας Γερμανού.

Στην gallery που ακολουθεί θα δεις κάποια από τα κακόβουλα σχόλια που έγιναν στη συγκεκριμένη ανάρτησή της, τα οποία μιλούν για πλαστικές επεμβάσεις που θεωρούν πως έχει κάνει η ίδια και για φίλτρα που έχει προσθέσει.

Η Ναταλία Γερμανού βλέποντας μάλιστα, μερικά από αυτά τα σχόλια δεν μπόρεσε να αντισταθεί και απάντησε λέγοντας στους followers της να αποφασίσουν αν τελικά την προτιμούν με μακιγιάζ ή όχι.

Αυτό ήταν άλλο ένα παράδειγμα του πώς τα social media προάγουν κάποιες φορές την τοξικότητα. Γιατί μπορεί σε καταστάσεις κινδύνου, όπως οι πυρκαγιές αυτά να βοήθησαν ώστε να δοθεί βοήθεια εκεί που υπήρχε ανάγκη, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση μόνο αρνητισμό και προσβολές προσέφεραν στο προφίλ της παρουσιάστριας. Άλλωστε, καθένας και καθεμία είναι ελέυθερος/η να κάνει ό,τι θέλει στον εαυτό του, εφόσον τον κάνει να αισθάνεται όμορφα κι αυτό δεν πρέπει να είναι κατακριτέο.

Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει πρόσφατα και με μια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που δημοσιεύτηκε στην συγκεκριμένη πλατφόρμα. Και μπορεί οι συγκεκριμένες κυρίες να μπορούν να διαχειριστούν τα συγκεκριμένα τοξικά σχόλια, τι γίνεται όμως αν αυτά γίνονται σε έφηβα ή νεαρά κορίτσια και αγόρια και τι αντίκτυπο μπορούν να έχουν στην ψυχολογία τους;

Στη φωτό της Ελένης Μενεγάκη με τη Δανάη Παππά άλλοι είδαν ομοιότητα & άλλοι έκαναν τοξικά σχόλια