Η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν έχει αδυναμία μόνο στον Σπύρο Μαρτίκα αλλά και στον αδερφό της, τον Λευτέρη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν έχει αδυναμία μόνο στον Σπύρο Μαρτίκα αλλά και στον αδερφό της, τον Λευτέρη

Η Βρισηίδα Ανδριώτου εκτός από τον Σπύρο Μαρτίκα έχει να καμαρώνει για δύο ακόμα άντρες στη ζωή της, τα αδέρφια της.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, αφού πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού ταξιδεύοντας με τον Σπύρο Μαρτίκα από τη Σαντορίνη και την Καρδαμύλη μέχρι την Ισπανία και τη Βαρκελώνη, αποφάσισε να περάσει λίγο χρόνο και με την οικογένειά της στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στη Χαλκιδική.

https://www.instagram.com/reel/CwIcCGks2qT/

Όπως είδαμε από τα Ιnstagram stories της εκεί συνάντησε τον αδερφό της, τον Λευτέρη, με τον οποίο έκαναν μπάνιο, βόλτα, έπαιξαν παιχνίδια, όπως όταν ήταν μικρά και έφαγαν τοστ που ετοίμασε η ίδια.

Η πρώην παίκτρια του Survivor έχει μεγάλη αδυναμία όχι μόνο στον Λευτέρη που είναι ο μεγάλος της αδερφός αλλά και στον Δημήτρη που είναι πιο μικρός.

https://www.instagram.com/p/BdYihnUhCII/

Η Βρισηίδα, όσο ήταν στο Survivor 2022 είχε αναφερθεί σε αυτούς λίγο πριν ένα αγώνισμα επικοινωνίας λέγοντας: «Το επόμενο στάδιο του επάθλου θα ήθελα να είναι οι συγγενείς. Δεν βλέπω πολύ τα αδέρφια γιατί και εκείνα έχουν άλλες ζωές και εγώ άλλη για να μπορούμε να ζήσουμε μαζί. Κάνω περισσότερη παρέα με τον αδερφό μου τον μεγάλο, βλέπουμε ταινίες συχνά όταν βρίσκουμε χρόνο και μου λείπει η παρέα τους, γιατί δεν τους λέω πολλές φορές ότι τους αγαπάω πολύ, γιατί το θεωρούμε κάτι δεδομένο στην έξω ζωή. Τους αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να το ξέρουνε, άσχετα που δεν το λέω. Θα ήθελα πολύ ένα μήνυμά τους για να μπορέσω να είμαι στο παιχνίδι πιο δυνατή».

Τα αδέρφια της Βρισηίδας Ανδριώτου

Και τα δύο αδέρφια της Βρισηίδας μοιάζουν με εκείνη πάρα πολύ. Ο Λευτέρης έχει κι αυτός μακριά, σπαστά μαλλιά και όπως είδαμε από τον λογαριασμό του στο Instagram ασχολείται με το modelling. Μάλιστα, επειδή κι η Βρισηίδα έχει ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο κλάδο, έχουν ποζάρει και μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Aπό την άλλη, ο Δημήτρης μόλις πήρε το πτυχίο του στο Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας και απολαμβάνει ανέμελος το υπόλοιπο του καλοκαιριού μέχρι να ξεκινήσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Όπως θα δεις από τις φωτογραφίες ο ίδιος ασχολείται και με τους latin χορούς, όπως και η Βρισηίδα, συμμετέχοντας και σε διαγωνισμούς.