Η μοναδική σχέση της κόρης των Beckham, Harper, με την κουνιάδα της πήγε σε άλλο επίπεδο

Η μοναδική σχέση της κόρης των Beckham, Harper, με την κουνιάδα της πήγε σε άλλο επίπεδο

Ο ξεχωριστός εορτασμός των γενεθλίων της Harper Beckham, κόρης του David και της Victoria Beckham, με την κουνιάδα Nicola Peltz Beckham.

Η Nicola Peltz Beckham γιόρτασε τα γενέθλια της 12χρονης κουνιάδας της Harper με μια φωτογραφία που φανερώνει την έντονη σύνδεσή τους και την φανερή αγάπη που έχουν η μία για την άλλη.

Ο ξεχωριστός εορτασμός των γενεθλίων της Harper Beckham με την κουνιάδα Nicola Peltz

Ο δεσμός μεταξύ των κουνιάδων μπορεί συχνά να είναι μια μοναδική και πολύτιμη σχέση και η Harper Beckham και η Nicola Peltz Beckham δεν αποτελούν εξαίρεση.

Ariana Grande, Brad Pitt, Priyanka Chopra και όλοι οι celebrities στον ιστορικό τελικό του Wimbledon

Η Nicola, η 28χρονη ηθοποιός και μοντέλο που είναι παντρεμένη με τον μεγαλύτερο αδελφό της Harper, Brooklyn, στράφηκε πρόσφατα το Instagram για να γιορτάσει τα 12α γενέθλια της Harper με μια εγκάρδια ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/CuhTn30OFBy/

"Χρόνια πολλά στην αδελφούλα μου Harper 7. Είσαι το πιο καταπληκτικό κορίτσι. Είμαι τόσο τυχερή που σε έχω στη ζωή μου. Σ' αγαπώ περισσότερο απ' όσο νομίζεις! (Μπορούμε να ταιριάζουμε για πάντα;;;)" γράφει στη λεζάντα σε μια ανάρτηση που με πολλές φωτογραφίες των δύο κοριτσιών.

Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες, η Harper σηκώνει το πουκάμισό της για να δείξει ένα μικροσκοπικό τατουάζ πεταλούδας στο πλάι του θώρακά της. Η Nicola έχει αντίστοιχο τατουάζ στο κάτω μέρος της πλάτης της, το οποίο επιδεικνύει με ένα λευκό crop top, ένα λευκό στρινγκ και ένα λευκό παντελόνι.

Παρόλο που το τατουάζ φαίνεται να είναι ένα προσωρινό, έλαβε την έγκριση της μητέρας της, Victoria Beckham, η οποία άφησε ένα σχόλιο στην ανάρτηση της Nicola που αποτελείται από μια σειρά από ροζ καρδιές.

Η Victoria, μητέρα τεσσάρων παιδιών, μοιράστηκε επίσης το δικό της φόρο τιμής στη μοναχοκόρη της, γράφοντας "Η πιο γλυκιά, ευγενική ψυχή. Η αγάπη και η ενέργειά σου είναι μια ευλογία για όλους τους τυχερούς που είχαν την τύχη να σε γνωρίσουν και να σε αγαπήσουν. Είσαι τα πάντα για εμάς".

https://www.instagram.com/p/CuhIV3boCdT/

Όσο για τον μπαμπά David, έκανε και αυτός μια εορταστική ανάρτηση για την κόρη του, ανεβάζοντας ένα συνολικό βίντεο με φωτογραφίες από τότε που γεννήθηκε μέχρι σήμερα και γράφοντας: "Χρόνια πολλά, όμορφη κυρία μου. Συνέχισε να είσαι όμορφη μέσα και έξω.Είσαι το πιο καταπληκτικό κοριτσάκι που θα μπορούσε να ευχηθεί ένας μπαμπάς.Ο μπαμπάς σε αγαπάει".

https://www.instagram.com/reel/Cug5Fx_IJUP/

Τα γενέθλια της Harper

Η Victoria και ο David γιόρτασαν τα 12 χρόνια της κόρης τους πριν λίγες ημέρες και επέλεξαν να το κάνουν με τον πιο κομψό και high-class τρόπο - με ένα ταξίδι στο Prada Caffè στο πολυκατάστημα Harrods στο Λονδίνο.

"Η Harper Seven είναι 12!!! (σχεδόν), έγραψε η 49χρονη μαμά στο Instagram το Σάββατο, καθώς μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα από το κομψό πάρτι. Το πρώην Spice Girl έκανε tag τον σύζυγό της David, και τους γιους της Romeo και Cruz Beckham, οι οποίοι επίσης τους συνόδευσαν.

«Οι άνθρωποι είναι οι χειρότεροι»: Η Mandy Moore έπεσε θύμα της πιο περίεργης κλοπής

Τι γίνεται με Nicola και Victoria

Οι εικασίες για μια τεταμένη σχέση μεταξύ της Nicola και της Victoria έχουν κυκλοφορήσει από τον γάμο της Nicola και του Brooklyn τον Απρίλιο του 2022. Ωστόσο, και οι δύο έχουν αρνηθεί οποιαδήποτε διαμάχη και μάλιστα έχουν ποζάρει μαζί για φωτογραφίες, διαψεύδοντας τις φήμες.

"Το έχω πει τόσες φορές, δεν υπάρχει καμία βεντέτα", δήλωσε η Nicola στο Cosmopolitan τον Απρίλιο. "Δεν ξέρω. Κανείς δεν θέλει ποτέ να γράφει τα ωραία πράγματα. Είναι πραγματικά περίεργο, στην πραγματικότητα, είτε πρόκειται για τη ζωή μου είτε για τη ζωή κάποιου άλλου ή οτιδήποτε άλλο, όταν γνωρίζεις την αλήθεια και μετά διαβάζεις κάτι εντελώς λάθος".

Εκτός από τη Harper και τον Brooklyn, η Victoria και ο David Beckham είναι περήφανοι γονείς των γιων τους Romeo, 20 ετών, και Cruz, 18 ετών, κάνοντας τη Harper τη μοναδική κόρη της οικογένειας.