Οι Beckhams γιορτάζουν 24 χρόνια γάμου με μια φωτογραφία & όλοι σχολιάζουν πόσο άλλαξε η Victoria

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι Beckhams γιορτάζουν 24 χρόνια γάμου με μια φωτογραφία & όλοι σχολιάζουν πόσο άλλαξε η Victoria

Victoria και David Beckham συμπλήρωσαν 24 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου και παραμένουν full in love. 

O David και η Victoria Beckham είναι ένα από τα #couplegoals ζευγάρια τoυ Hollywood ακόμη και μετά από 26 ολόκληρα χρόνια σχέσης. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής και η σχεδιάστρια μόδας ζουν την απόλυτη ευτυχία μαζί με τα 4 παιδιά (Brooklyn, Harper Seven, Romeo, Cruz) τους, συνδυάζοντας καριέρα και οικογένεια.

Oι Beckhams γιορτάζουν 24 χρόνια γάμου

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 4 Ιουλίου 1999 και σήμερα γιορτάζουν 24 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου με το love story τους να θυμίζει παραμύθι.

Πριν λίγες ώρες οι Beckhams δέχθηκαν τις ευχές και τα δώρα των παιδιών τους, οι οποίοι τους έχουν σαν πρότυπο.

beckham2.jpg

Η Victoria Beckham δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα σε Instagram-stories, με τα δώρα της κόρης τους, Harper Seven να συγκινούν τη 49χρονη.

Η throwback φωτογραφία που αποδεικνύει την τεράστια αλλαγή της Victoria Beckham

Ο David Beckham δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί δημόσια στη γυναίκα της ζωής του, ανήμερα της 24ης επετείου του γάμου τους.

Ο πρώην άσος της Manchester United έκανε μια τρυφερή ανάρτηση δημοσιεύοντας μια throwback φωτογραφία του με την Victoria, από τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους. Όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ παρακάτω η 49χρονη είναι κυριολεκτικά αγνώριστη ενώ ο ποδοσφαιριστής θυμίζει αρκετά τον γιο του, Brooklyn σε λίγο πιο ανοιχτόχρωμη εκδοχή.

https://www.instagram.com/p/CuQ-pKtoGMC/

«Σαν σήμερα 04.07.99❤️ 24 χρόνια και πολλά 👵🏼 👴🏼 Στην καλύτερη σύζυγο, μαμά και σύντροφο (τις περισσότερες φορές) Χρόνια πολλά σε αγαπώ πολύ», έγραψε ο David Beckham στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Αρκετοί επώνυμοι φίλοι του ζευγαριού έσπευσαν να σχολιάσουν το post αφήνοντας ευχές ανάμεσά τους οι: Eva Longoria, David Gardner και ο κουμπάρος τους, Gary Neville.

sxolia1.jpg

Λίγες ώρες αργότερα η Victoria Βeckham δημοσίευσε ένα video το οποίο περιέχει σπάνιες φωτογραφίες με τον σύζυγό της. Όπως η ίδια τόνισε στη λεζάντα του post ακόμα και έπειτα από περισσότερες από δύο δεκαετίες κρατούνται χέρι χέρι και γελούν.

«Σ’ αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε η σχεδιάστρια μόδας.

Harper Seven: Η 11χρονη κόρη της Victoria και του David Beckham μεγάλωσε πολύ και φάνηκε σε μια φωτό

To love story τους

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1997 σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου που έμελλε να τους αλλάζει τη ζωή. Την ίδια χρονιά άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού και το 1998 αρραβωνιάστηκαν.

beckham3.webp

Λίγους μήνες αργότερα ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, τον Brooklyn. Την επόμενη χρονιά παντρεύτηκαν σε ένα κάστρο στην Ιρλανδία, παρουσία στενών φίλων και αρκετών celebrities. Η τραγουδίστρια φορούσε ένα φόρεμα Vera Wang και μια τιάρα 18 καρατιών, με το νυφικό look της να παραμένει ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη όλων των fashion victims.

https://www.instagram.com/reel/CuRCsROIy8V/

«Καθόμουν σε ένα δωμάτιο με τον Gary Neville και βλέπαμε στην τηλεόραση τις Spice Girls. Γύρισα και είπα ω, μου αρέσει αυτή με το μικρό μαύρο φόρεμα. Όπως καταλαβαίνεις το κορίτσι με το μαύρο φόρεμα ήταν η Victoria Adams, ένα από τα πέντε μέλη του πιο hot γυναικείου συγκροτήματος των 90s», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο άσσος του ποδοσφαίρου για τη γνωριμία με την Victoria.

Πηγή κεντρικής: victoriabeckham