Το νέο hobby της Μαλέσκου πριν πάρει τα likes των followers είχε αγαπηθεί κι από άλλη παρουσιάστρια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το νέο hobby της Μαλέσκου πριν πάρει τα likes των followers είχε αγαπηθεί κι από άλλη παρουσιάστρια

«Θα σηκωθώ, θα ξαναπροσπαθήσω και θα τα καταφέρω» είναι το σύνθημα που ενώνει την Ιωάννα Μαλέσκου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την ώρα που κάνουν rollers και όχι μόνο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει τη μητρότητα τους τελευταίους τρεις μήνες και τις ώρες που δεν είναι αγκαλιά με την κόρη της, φροντίζει να κάνει πράγματα για τον εαυτό της, όπως έχει αναφέρει και στους διαδικτυακούς της followers.

maleskou.png

Η παρουσιάστρια, λοιπόν όπως αποκάλυψε στον λογαριασμό της στο Instagram το τελευταίο διάστημα και κυρίως τα βράδια που η μικρούλα κοιμάται προσπαθεί να μάθει rollers με τη βοήθεια του συζύγου της, Κωνσταντίνου Δανιά. Η ίδια στην πρόσφατη ανάρτησή της δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες της που δείχνουν πως σιγά σιγά τα καταφέρνει, ενώ στο μακροσκελές κείμενο που συνόδευε το posts της ανέφερε μεταξύ αλλων:

«Μπορεί να σας ακουστεί αστείο, αλλά πάντα ήθελα να μάθω, όμως ποτέ δεν έτυχε ή ίσως (όπως λέει κι ο άντρας μου) δείλιαζα να βγω από το comfort zone μου. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί αλλά από όταν έγινα μαμά, νιώθω unstoppable που λέει και η φίλη μας η Sia», για να συμπληρώσει πιο κάτω

«Τα rollers είναι όπως η ζωή. Εκεί που νομίζεις ότι πατάς σε σταθερο έδαφος, τσουπ σε μια στιγμή όλα μπορεί να αλλάξουν και η γη να χάνεται κάτω από τα πόδια σου. Η γοητεία (η μαγκιά) και η επιτυχία, είναι στο πώς εσύ θα ανταποκριθείς σε αυτή την αλλαγή. Θα κάτσεις κάτω να σκας και να μεμψιμοιρείς, να σου κάνουν τη ζωή πατίνι; Ή μήπως θα ρολάρεις και θα απολαύσεις τα νέα δεδομένα, τη νέα σου σελίδα, τον νέο σου πιο δυνατό εαυτό;; Αυτά που λέτε. Συνεχίζεται…».

https://www.instagram.com/p/CwK6xziINjW/

Πάντως, οι followers της ενέκριναν το νέο της hobby και σε δημοσκόπηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram το 85% ψήφισε πως της ταιριάζει απόλυτα.

368269732_2039116629764280_2114071733012044947_n.jpg

Πριν την Ιωάννα Μαλέσκου πάντως και μια άλλη παρουσιάστρια είχε ταχθεί υπέρ του συνθήματος «επιτρέπεται να πέσεις αλλά επιβάλλεται και να σηκωθείς». Αυτή δεν είναι άλλη από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία πριν από περίπου 3 χρόνια είχε δημοσιεύσει στο δικό της προφίλ στο Instagram ένα βίντεο με την ίδια να κάνει rollers και να γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της «Πατίνια ΔΕ μπορώ να κάνω. Στο τέλος έπεσα.. θα σηκωθώ, θα ξαναπροσπαθήσω και θα τα καταφέρω».

https://www.instagram.com/p/CErLUL0jsYI/

Η αλήθεια είναι πως η Ιωάννα Μαλέσκου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατάφεραν να «σηκωθούν» παρά τις «αλλαγές» και το «ασταθές έδαφος» όχι μόνο κάνοντας rollers αλλά και κατά τις τηλεοπτικές τους προσπάθειες ως κεντρικές παρουσιάστριες μέχρι τώρα, οι οποίες δεν είχαν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία ενώ είχαν δεχθεί και αρκετές αρνητικές κριτικές από τα media.

Αφήνοντάς τα πίσω, λοιπόν η μεν Ιωάννα Μαλέσκου μετά και τη γέννηση της κόρης της φαίνεται να έχει κάνει τον απολογισμό της και να είναι έτοιμη για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά από την επιτυχημένη εμφάνισή της στο My Style Rocks, από τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει το Shopping Star, μία από τις μακροβιότερες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση.