Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μπλε είναι το αγαπημένο της χρώμα μαγιό -3 σχέδια για να το φορέσεις και εσύ

Ναταλία Κατσακιώρη
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μπλε είναι το αγαπημένο της χρώμα μαγιό -3 σχέδια για να το φορέσεις και εσύ

Είναι το χρώμα που αναδεικνύει τέλεια το μαύρισμά σου. 

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών μας. Ακόμη και μετά το Δεκαπενταύγουστο δεν είναι λίγοι αυτοί που φεύγουν για διακοπές, ή συνεχίζουν τα μπάνια τους κανονικά, μιας και ο καιρός στη χώρα μας, μας επιτρέπει να παραμείνουμε σε summer mood για όλο το Σεπτέμβριο συνήθως. Οπότε το μόνο look που μας απασχολεί είναι ακόμη το look της παραλίας. Καθώς, όμως, το καλοκαίρι φθάνει στο τέλος πρέπει να διαλέξουμε τα μαγιό που θα φορέσουμε με βάση ένα ακόμη κριτήριο: το μαύρισμά μας. Γιατί όποιος θα πάει τώρα διακοπές έχει το προνόμιο να είναι ήδη ηλιοκαμμένος και να έχει το τέλειο tanning, το οποίο και πρέπει φυσικά να αναδείξει.

https://www.instagram.com/p/Cv1_XTyt8BE/

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει ξεκινήσει τις διακοπές της ήδη από νωρίς φέτος, με το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού της να το περνάει στα Κουφονήσια. Από εκεί βλέπουμε σχεδόν καθημερινά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις φωτογραφίες που ανεβάζει και μας δίνει έμπνευση για το πώς να ντυθούμε σωστά και stylish και στο μπάνιο μας στη θάλασσα. Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια έχει και ένα αγαπημένο χρώμα, που είναι ιδανικό για μαυρισμένες επιδερμίδες.

Το crochet μπικίνι της Ζέτας Μακρυπούλια είναι μία bohemian chic επιλογή για την παραλία

Το aqua blue είναι το αγαπημένο χρώμα της Ηλιάνας.

Το μπλε είναι ένα χρώμα που έχει ταυτιστεί με το ελληνικό καλοκαίρι, αφού η θάλασσα και ο ουρανός μας έχει το πιο γνήσια εκτυφλωτικό μπλε που υπάρχει. Γιατί, λοιπόν, να μην φέρουμε αυτό το φανταστικό χρώμα και στα μαγιό μας; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το έκανε και μάλιστα επέλεξε την πιο ενημερωμένη απόχρωση του μπλε, το aqua. Είναι ένα μπλε ανάμεσα σε navy blue και γαλάζιο, αρκετά ανοιχτό, με neon νότες κάποιες φορές. Η Ηλιάνα μάλιστα το φόρεσε σε όλες τις εκδοχές του.

https://www.instagram.com/p/CvcBuGbNwCg/

Πρώτα την είδαμε με ένα κλασικό μπικίνι σε στυλ τριγωνάκι, με λεπτά straps, μετά με ένα ribbed ολόσωμο στην πιο διαχρονική του γραμμή, ενώ η ίδια φόρεσε και ένα retro inspired μπικίνι σε all over printed μοτίβο, με aqua, πράσινο της μέντας και λευκό. Όλες οι επιλογές της ήταν υπέροχες και μας έδωσαν έμπνευση για να βάλουμε και εμείς το μπλε στα μαγιό μας.