Η Ιωάννα Μαλέσκου μετά από μήνες πήγε στο κομμωτήριο αλλά το αποτέλεσμα δίχασε τους followers

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ιωάννα Μαλέσκου μετά από μήνες πήγε στο κομμωτήριο αλλά το αποτέλεσμα δίχασε τους followers

H Iωάννα Μαλέσκου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά και μετά τη γέννα είχε επιλέξει να αφήσει τα μαλλιά της πιο φυσικά, τόσο όσον αφορά το χρώμα όσο και το χτένισμα. Η παρουσιάστρια, πήγε λοιπόν στο κομμωτήριο μετά από καιρό αλλά η αλλαγή στο χρώμα που επέλεξε να κάνει δίχασε τους followers της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου από τον περασμένο Μάιο που έφερε στον κόσμο την κόρη της πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά. Η ίδια είναι συνέχεια με τη μικρούλα ενώ πολύ συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από τη νέα όμορφη καθημερινότητά της ενώ στα q&a που κάνει κατά διαστήματα στον λογαριασμό της στο Instagram μιλάει με ειλικρίνεια για τις δυσκολίες και τα άγχη που αντιμετωπίζει ως νέα μανούλα.

H ανανέωση στα μαλλιά της μετά από μήνες

Η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά και μετά τη γέννηση της κόρης της προτίμησε να έχει τα μαλλιά της πιο φυσικά αφήνοντας να δούμε την πιο σκούρα ρίζα της.

https://www.instagram.com/p/CvNc4j1otpn/

Ωστόσο, η ίδια πήρε την απόφαση, εν μέσω των διακοπών της και μετά από τόσους μήνες όπως εκμυστηρεύτηκε, να πάει στο κομμωτήριο και να ανανεωθεί.

Η ίδια ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη που συνάντησε ξανά τον κομμωτή της ενώ όπως είδαμε από το αποτέλεσμα, διάλεξαν μαζί να κρατήσει την πιο σκούρα ρίζα που είχε ανανεώνοντας μόνο το ξανθό χρώμα στα υπόλοιπα μαλλιά, κάνοντάς το ένα πιο ψυχρό ξανθό.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα φαίνεται πως πραγματικά δίχασε τους followers της Ιωάννας Μαλέσκου, αφού σε «δημοσκόπηση» που έβαλε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram το αποτέλεσμα μεταξύ του αν την προτιμούν με όλο το μαλλί ξανθό ή με τη ρίζα να φαίνεται πιο σκούρα ήρθε σχεδόν ισοπαλία.

364215534_188572430882508_4822000981103327353_n.jpg

Όπως και να 'χει η παρουσιάστρια συνεχίζει να είναι το ίδιο εντυπωσιακή.

Ο απολογισμός

Η Ιωάννα Μαλέσκου τις τελευταίες μέρες μέσα από κάποιες δημοσιεύσεις της στα social media έκανε έναν μικρό απολογισμό ζωής αλλά και συνεργασιών.

Αρχικά, σε ανάρτησή της αναφέρθηκε στις σχέσεις που αλλάζουν καθώς μεγαλώνουμε και ξεκαθαρίζουν λέγοντας σε ανάρτησή της: «Τι ωραίο που στενεύει ο κύκλος. Ποιοι είναι κοντά σου, ποιοι δεν ήταν ποτέ. Τι έχει αξία. Πού δίνεις προτεραιότητα. Ωραίο πράγμα ο χρόνος. Όλα τα βάζει σε μια σειρά. Πρώτα μέσα μας και μετά (ευτυχώς) γύρω μας. Εντυπωσιακό το πώς κάθε καλοκαίρι στη μέχρι τώρα ζωή μου, ξεκαθάριζαν πολλά. Πάντα με άγχος και λαχτάρα. Τώρα πια, με μια ηρεμία, σιγουριά και πληρότητα. Ωραία η αίσθηση να πατάς γερά στη γη.. και πότε πότε να «πετάς και στα σύννεφα». Ευτυχώς για μένα, το «ροζ συννεφάκι» μου δε με άφησε ποτέ να… πέσω (έξω)».

https://www.instagram.com/p/CvNc4j1otpn/

Στη συνέχεια, μετά από τη φωτιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις του ομίλου Κρήτη TV, στο κανάλι που ξεκίνησε την καριέρα της, άφησε αιχμές για τη συνεργασία που είχε όταν επέλεξε να «μετακομίσει» στο ΣΚΑΪ, λέγοντας ανάμεσα στα λόγια συμπαράστασης για τη φωτιά: «Αυτή είναι αγάπη για τη δημοσιογραφία. Αγάπη και αλληλεγγύη. Μα πάνω από όλα η αγκαλιά που δίνεις στην οικογένειά σου. Αυτά είχα μάθει εκεί. Αυτά δεν τα βρήκα δυστυχώς εδώ. Αυτά μου λείπουν. Η εφημερίδα «Νέα Κρήτη» είναι σαν τον φοίνικα, αναγεννάται από τις στάχτες της. Υπομονή και δύναμη σε όλους σας».

maleskou_kriti.jpeg

Όπως φαίνεται η παρουσιάστρια βρίσκεται σε μια φάση επαναπροσδιορισμού της ζωής της προτού επιλέξει πιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.