H Ζέτα Μακρυπούλια στην πυρκαγιά στην Κύθνο: «Μαζέψτε δυο πράγματα και φεύγουμε»

H Ζέτα Μακρυπούλια στην πυρκαγιά στην Κύθνο: «Μαζέψτε δυο πράγματα και φεύγουμε»

H Ζέτα Μακρυπούλια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι όπου παραθέριζε στην Κύθνο μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς. Οι συγκλονιστικές εικόνες και η περιγραφή της παρουσιάστριας.

Εικόνες ανείπωτης θλίψης κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο από τα πύρινα μέτωπα που απειλούν περιουσίες και ανθρώπινες ζωές σε διάφορα μέρη της χώρας.

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγες ώρες και στην Κύθνο με τη φωτιά να καίει το νότιο τμήμα του νησιού, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά της.

Πυροσβέστες, τοπικές αρχές και κάτοικοι έκαναν συγκλονιστικές προσπάθειες για να σβήσουν τις εστίες και να περιορίσουν τις φλόγες, με τους ισχυρούς ανέμους να κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο τους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε στις φλόγες- Το μήνυμά της

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει τις τελευταίες εβδομάδες η Ζέτα Μακρυπούλια και δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά τα πιο αυθόρμητα, άφιλτρα στιγμιότυπα στο Instagram.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και η παρέα της επέλεξαν την Κύθνο για τη mini απόδρασή τους, λίγο πριν την επιστροφή στην Αθήνα και στα τηλεοπτικά πλατό ωστόσο το ξέσπασμα της πυρκαγιάς τους ανάγκασε να αποχωρήσουν άρον-άρον.

Η οικοδέσποινα του «Ρουκ Ζουκ» πόσταρε ένα καρουζέλ με video και φωτογραφίες από τις φλεγόμενες εστίες περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που έζησαν και εκφράζοντας τη θλίψη της για όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες.

https://www.instagram.com/p/CwSBJRyoDTv/

«Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως ένα άκρως ποιητικό και απολαυστικό, σε σχέση με την τοποθεσία, αυγουστιάκο μελτέμι, μετατράπηκε από ένα ξερόχορτο, όπως ακούστηκε ότι όλα άρχισαν, σε πύρινο τοπίο. Ώρα 20:16 Χτυπάει το τηλέφωνο. «Όλα καλά εκεί; Μάθαμε πως έπιασε φωτιά στου Σκύλου» Τρεις κόλπους μακριά μου. Ώρα 21:10. Η φωτιά είχε πλέον περάσει και τους τρεις αυτούς κόλπους. «Μαζέψτε δυο πράγματα και φεύγουμε». Ακούστηκε. Σαν τα ρομπότ, κάναμε ακριβώς αυτό. Μεταξύ μας πάντα. Χωρίς κάποια «υπεύθυνη» ενημέρωση-ειδοποίηση-προστασία. Φύγαμε. Άλλοι πήγαν προς τη θάλασσα, άλλοι προς τον κεντρικό δρόμο και οι πιο γενναίοι έμειναν εκεί, με τα φτυάρια τους, με τις τοπικές υδροφόρες, να σώσουν ότι μπορούν από τον τόπο τους. Μόνοι τους πάντα. Επόμενη μέρα: Καμένη γη. Κολόνες της ΔΕΗ φλέγονται στη βάση τους, με κίνδυνο να πέσουν και η κόλαση να αρχίσει ξανά.. Να τονίσω δε πως όλα αυτά έγιναν σ έναν τόπο χωρίς ιδιαίτερη βλάστηση. Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα γινόταν αν συνέβαινε το αντίθετο.. Μάλλον τολμώ, γιατί το βλέπω στις ειδήσεις να συμβαίνει τώρα.. Απ' όλη αυτή την εμπειρία, ένα πράγμα είδα καθαρά και μπορώ να μοιραστώ μαζί σας. Ευτυχώς που οι άνθρωποι έχουμε ο ένας τον άλλον, όμως όλοι μαζί, είμαστε στο έλεος μας. Καλή δύναμη σε όλους», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Πριν από μερικές ημέρες, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικές υπέροχες φωτογραφίες από τις παραλίες της Κύθνου, αποκαλύπτοντάς μας πως τις ημέρες των διακοπών επιλέγει να φορά μόνο μαγιό και παρεό.

https://www.instagram.com/p/Cv1vA28ox4W/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από τις διακοπές της παρουσιάστριας.

Πηγή κεντρικής: zeta_makripoulia_official