Ζέτα Μακρυπούλια: Η απάντηση για την αεροπορική εταιρία & η άγνωστη ιστορία από το Rouk Zouk

Ζέτα Μακρυπούλια: Η απάντηση για την αεροπορική εταιρία & η άγνωστη ιστορία από το Rouk Zouk

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε με ειλικρίνεια στις κάμερες για το άβολο περιστατικό με γνωστή αεροπορική εταιρία. Η κομψή εμφάνιση και το άγνωστο συμβάν στο πλατό του Rouk Zouk.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε το παρών το βράδυ της Τρίτης (27/06) στα Κινηματογραφικά Βραβεία Ίρις, συνοδευόμενη από τον συνάδελφό της, Χρήστο Λούλη.

Η 44χρονη έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση φορώντας μωβ maxi ασύμμετρο φόρεμα, μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και μαύρο clutch. Τα μαλλιά της είχαν ένα ανεπιτήδευτο wet look ενώ το μακιγιάζ της σε γήινες αποχρώσεις έδινε έμφαση στα μάτια.

Η δημοφιλής ηθοποιός-παρουσιάστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το περιστατικό που συνέβη πριν λίγες εβδομάδες με γνωστή αεροπορική εταιρεία και τον σάλο που ξέσπασε αργότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

1687942739340-273873639-zeta7.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η απάντηση της Ζέτας Μακρυπούλια για το άβολο περιστατικό με αεροπορική εταιρεία

«Ένιωσα καλά. Ήταν συγκεκριμένος ο λόγος που το έκανα. Ό,τι παραπλήσιο πήγε να γίνει δεν με αφορά, αλλά έμαθα ότι γίνονται πια ανακοινώσεις κι αυτό είναι ευχάριστο. Από τη συγκεκριμένη δε γίνεται να ξαναχάσω αεροπλάνο, από άλλη μπορεί», είπε on cameara η Ζέτα Μακρυπούλια για το περιστατικό με την αεροπορική εταιρεία που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Όσον αφορά τις φήμες που την ήθελαν να παρουσιάζει το YFSF η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε το τοπίο αναφέροντας: «Το άκουσα κι εγώ αυτό, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Προς το παρόν θα κάνουμε το Ρουκ Ζουκ και για σειρά θα δούμε πιο μετά, ίσως στην πλατφόρμα».

Ζέτα Μακρυπούλια, Δούκισσα Νομικού & 8 ακόμη celebrities που λένε συχνά «όχι» στα φίλτρα & το makeup

Yπενθυμίζουμε πως το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η οικοδέσποινα του Rouk Zouk είχε προγραμματίσει το ταξίδι της στη Σάμο ωστόσο δεν φανταζόταν όλα όσα θα ακολουθούσαν στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Η 44χρονη εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της μέσα από μερικά Instagram-stories εξηγώντας τι συνέβη στο αεροδρόμιο, όταν γνωστή αεροπορική εταιρεία δεν την άφησε να ταξιδέψει, καθώς «έχασε» τη πτήση της για τρία λεπτά.

«Γεια σας παιδιά, εγώ μόλις γύρισα από το αεροδρόμιο, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είμαι στη Σάμο αυτή τη στιγμή και θα έπρεπε να με έχει πάει η εταιρεία αυτή στη Σάμο. Κάτι που δεν συνέβη, όπως καταλαβαίνετε και θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή την εμπειρία, γιατί είμαι και έξαλλη, δεν σας κρύβω. Αυτό το αεροπλάνο το έχασα λοιπόν, εγώ. Ήμουν στο αεροδρόμιο κανονικά στην ώρα μου, ξεκίνησα να πάω για το check in. Όταν κατέβηκα κάτω, λέω ας πάω και λίγο στην τουαλέτα 1′ να μην το έχω κι αυτό στο νου μου. Φτάνω λοιπόν, στο check in κι ήταν άδειο. Ήταν δύο κοπέλες που δεν είχαν και πρόθεση να βοηθήσουν», ανέφερε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Και πρόσθεσε: «Λέω παρακαλώ για τη Σάμο;. Μου λένε το χάσατε, έπρεπε να ήσασταν εδώ 20′ πριν”, λέω μα είμαι 20′ πριν εδώ. Όχι, είναι και 43′ μου απαντούν, έχετε αργήσει 3′ ολόκληρα λεπτά. Λέω κάνατε κάποια ανακοίνωση; Γιατί δεν άκουσα κάτι. Ήμουν στο αεροδρόμιο, απλά είχα μπει στην τουαλέτα. Μου απαντούν λοιπόν, ότι δεν κάνουμε πια ανακοινώσεις, οπότε δεν υπάρχει κάποια λύση. Πρέπει να ανέβω πάλι πάνω και να δω αν υπάρχει κάποια άλλη πτήση κτλ. Πηγαίνω πάνω, ήταν μια ευγενέστατη κυρία, δεν μπορώ αν πω, η οποία όχι μόνο με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει άλλη πτήση, όχι μόνο δεν κάνουν πια ανακοινώσεις, δεν επιστρέφουν και τα χρήματα του εισιτηρίου. Κάνω λοιπόν, αυτό το βιντεάκι πρώτον, γιατί κάπου θέλω κι εγώ να ξεσπάσω. Δεύτερον, έχω ταξιδέψει σε όλη τη γη και δεν μου έχει συμβεί πουθενά αυτό, ακόμα και σε στιγμές, που δεν σας κρύβω, έχω αργήσει, με έχουν βάλει με έναν τρόπο μέσα στο αεροπλάνο. Μπήκα λίγο στο site, έψαξα κι είδα πάρα πολλά τέτοια παράπονα από πάρα πολύ κόσμο για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Οπότε έχω κάνα δύο απορίες που θέλω να μου λύσετε. Πρώτη απορία: Από πότε σταμάτησαν οι ανακοινώσεις στα αεροδρόμια; Που δεν σταμάτησαν οι ανακοινώσεις στα αεροδρόμια. Γιατί άλλα last call τα άκουγα, όσο καθόμουν στο αεροδρόμιο, αποσβολωμένη από αυτό που μου είχε συμβεί. Δεύτερη απορία. Πώς μπορώ να το μάθω εγώ αυτό; Πώς μπορώ εγώ ο πελάτης σας να ενημερωθώ;».

H άγνωστη ιστορία για το Rouk Zouk

https://www.instagram.com/reel/CtedCsNIV_z/

«Ας πούμε ότι αυτό είναι ένα bonus video της εκπομπής που παρακολουθήσατε σήμερα. Κάτι που ποτέ δεν είδατε στον αέρα, γιατί αυτό το μικρό παρτάκι στήθηκε έτσι ξαφνικά και εντελώς αυθόρμητα, κάποια στιγμή που υπήρξε ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα και έπρεπε για λίγο να σταματήσουμε το γύρισμα. Αν παρατηρήσετε οι παίκτριες, γιατί είμαστε στην ώρα του tablet war, φορούν τα κράνη και με τα κράνη χορεύουν! Γι’ αυτό λατρεύω το Rouk Zouk! Γιατί γινόμαστε όλοι μία παρέα και το κάνουμε για μας, δεν το κάνουμε για τις κάμερες, προκύπτει τόσο φυσικά! Για μένα πέρα από αγαπημένο παιχνίδι, είναι και το πιο ωραίο club που έχω πάει τελευταία!».

Πηγή κεντρικής: ndp