H Charlize Theron πήρε μια απόφαση για την καριέρα της & απάντησε σε όσους της «χρεώνουν» πλαστικές

H Charlize Theron πήρε μια απόφαση για την καριέρα της & απάντησε σε όσους της «χρεώνουν» πλαστικές
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

H Charlize Theron μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την ομορφιά και τη νεότητα. Η αποκάλυψη για τα κιλά και η σημαντική απόφαση για την καριέρα της.

Η Charlize Theron είναι μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της και αποτελεί το «όνειρο» εκατομμυρίων αντρών σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η σταρ της μεγάλης οθόνης μίλησε στο περιοδικό Allure για την ομορφιά, τη νεότητα και τις πλαστικές επεμβάσεις που της «χρεώνουν», χωρίς να διστάζει να πει την αλήθεια της.

Oι δηλώσεις της αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι η 48χρονη αντιμετωπίζει τη ζωή με αυθορμητισμό, ειλικρίνεια και ευγνωμοσύνη.

«Το πρόσωπο μου αλλάζει και λατρεύω το γεγονός ότι αλλάζει και ωριμάζει. Παρ’ όλα αυτά, πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι έχω κάνει πλαστική προσώπου. Αναρωτιούνται τι έχω κάνει στο πρόσωπό μου. Κι εγώ απαντώ: Σ**** απλά μεγαλώνω! Δεν σημαίνει ότι έκανα αποτυχημένες πλαστικές. Αυτό είναι που συμβαίνει», ομολόγησε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Πάντα είχα θέμα με το ότι οι άντρες μεγαλώνοντας αντιμετωπίζονται σαν το καλό κρασί που ωριμάζει, ενώ οι γυναίκες σαν λουλούδια που μαράθηκαν. Απεχθάνομαι αυτή την αντίληψη και θέλω να παλέψω εναντίον της, αλλά ακόμα πιστεύω ότι οι γυναίκες θέλουν να μεγαλώσουν με τον τρόπο που αισθάνονται ότι τους ταιριάζει. Νομίζω ότι χρειάζεται να έχουμε μεγαλύτερη κατανόηση για το πώς όλοι κάνουμε αυτό το ταξίδι».

Charlize Theron: Ανακοινώθηκε η αντικαταστάτριά της στο Mad Max και… δεν ξέρουμε πώς να νιώσουμε

Γυναίκες και άντρες δεν αντιμετωπίζονται ισότιμα σε ό,τι αφορά το γήρας και αυτό είναι κάτι το οποίο ενοχλεί την Theron και δεν ντρέπεται να το ομολογήσει. Η ίδια θέλει να εξαλείψει αυτή την ανισότητα όπως τόνισε στο γνωστό περιοδικό.

«Πάντα είχα θέμα με το ότι οι άντρες μεγαλώνοντας αντιμετωπίζονται σαν το καλό κρασί που ωριμάζει, ενώ οι γυναίκες σαν λουλούδια που μαράθηκαν. Απεχθάνομαι αυτή την αντίληψη και θέλω να παλέψω εναντίον της, αλλά ακόμα πιστεύω ότι οι γυναίκες θέλουν να μεγαλώσουν με τον τρόπο που αισθάνονται ότι τους ταιριάζει», είπε η Χολυγουντιανή σταρ.

H σημαντική απόφαση για την καριέρα της

Η ηθοποιός αναγκάστηκε να πάρει περίπου 20 κιλά προκειμένου να υποδυθεί την Aileen Wuornos, στην ταινία Monster του 1999 η οποία της χάρισε Όσκαρ ‘Α Γυναικείου Ρόλου.

https://www.instagram.com/p/CsOrc5RIDH4/

Τότε δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να επιστρέψει στο κανονικό βάρος της ωστόσο λίγα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2018, η σταρ χρειάστηκε να πάρει ξανά πολλά κιλά με σκοπό να ενσαρκώσει την Tully στην ομώνυμη ταινία. Όπως ομολόγησε το να βρει και πάλι την φόρμα της ήταν μια πραγματική πρόκληση για εκείνη.

«Αυτό που με εκνευρίζει πραγματικά είναι ότι κάνω ταινίες δράσης τώρα και αν απαιτείται να πειράξω την εμφάνισή μου, χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να επανέλθω, από όσο χρειαζόμουν στα 20 μου», δήλωσε η σταρ.

«Περισσότερο από το πρόσωπό μου, θα ήθελα να είχα το 25χρονο σώμα μου, που δεν καταλάβαινε τίποτα, που μπορούσα να το πετάξω στον τοίχο και να μην πονέσει καθόλου. Τώρα αν δεν κάνω γυμναστική για 3 μέρες και επιστρέψω στο γυμναστήριο την τέταρτη, έπειτα δεν μπορώ να περπατήσω. Δεν μπορώ να καθίσω στην τουαλέτα», πρόσθεσε η 48χρονη με χιούμορ.

Πηγή κεντρικής: apimages.com