Η Charlize Theron με τον Gabriel Aubry είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood

Η Charlize Theron με τον Gabriel Aubry είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood

 (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Invision

Η διάσημη ηθοποιός και ο πρώην της Halle Berry, είναι ζευγάρι εδώ και λίγες ημέρες, υποστηρίζουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. 

H διάσημη ηθοποιός Charlize Theron με καταγωγή από την Νότια Αφρική, είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες, ότι δεν έχει συνάψει σχέση με κανέναν τα τελευταία χρόνια καθώς είχε αφοσιωθεί στην ανατροφή των παιδιών της. Τα δεδομένα άλλαξαν και τα περιοδικά lifestyle στις ΗΠΑ, αναφέρουν ότι είναι ερωτευμένη με το μοντέλο και πρώην της Halle Berry, Gabriel Aubry.

Η γνωριμία που έγινε σχέση

Παρόλο που περιοδικά όπως το Us Weekly, αναφέρουν πως τους είδαν να βγαίνουν ραντεβού, χρησιμοποιούν και την φράση «απολαμβάνουν την παρέα ο ένας του άλλου», μέχρι να προκύψουν και τα φωτογραφικά, ρομαντικά ντοκουμένα από τους παπαράτσι και να πιστοποιηθεί το γεγονός. Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι πάντως, βάζουν αυτό που λέμε, το χέρι τους στην φωτιά και επιμένουν ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με την αρχή ενός μεγάλου έρωτα.

Η Charlize Theron, έχει να μας απασχολήσει με την προσωπική της ζωή από το 2015, όταν και χώρισε από τον Sean Penn. Τότε ήταν που είχε δηλώσει πως θέλει να αφοσιωθεί στην δουλειά της. Στην συνέχεια μετά και την υιοθεσία της 10χρονης κόρης της Jackson και της August που είναι 8 χρονών, ανέφερε πως προτεραιότητα έχουν τα παιδιά της και η σωστή ανατροφή τους. Με τον Gabriel δεν είναι εντελώς άγνωστοι καθώς οι κόρες τους πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο. Το 2017 υπήρχαν φήμες που έλεγαν πως βρίσκονται στην αρχή ενός τρυφερού ειδυλλίου, αλλά η ηθοποιός το είχε διαψεύσει κατηγορηματικά.

O Gabriel Aubry έχει αποκτήσει με την επίσης γνωστή ηθοποιό Halle Berry, μία κόρη, την Nahla, η οποία είναι 13 ετών. Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε και μάλιστα πέρασε ένα μεγάλο διάστημα μέχρι να βρουν τις ισορροπίες τους και να σταματήσουν τους καβγάδες που αφορούσαν την κοινή κηδεμονία του παιδιού.

https://www.instagram.com/p/CajUrACujCR

Η Halle Berry ανέβασε μια σπάνια φωτογραφία για τα 13α γενέθλια της κόρης της