Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε μία μεγάλη αλήθεια για τις φωτιές με την πρότασή του προς όλους μας

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε μία μεγάλη αλήθεια για τις φωτιές με την πρότασή του προς όλους μας

Η βραδινή περιπολία στο δάσος και η πρωτοβουλία της συζύγου του Βασίλη, Λίνας Πρίντζου στο Πήλιο για την πυρασφάλεια. 

Εδώ και μερικές εβδομάδες ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η σύζυγός του Λίνα Πρίντζου, βρίσκονται στο εξοχικό τους στο Πήλιο, όπως συνηθίζουν άλλωστε κάθε χρόνο. Όμως εδώ και μερικές ώρες πήραν μία πολύ ωραία απόφαση και το δικό του μήνυμα για τις φωτιές θα πρέπει όλους να μας βρει σύμφωνους.

https://www.instagram.com/p/CdoG41kNU0l/

«Η ζωή δεν μας θέλει θεατές. Ας γίνουμε όλοι ενεργοί πολίτες»

Με τις πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα να έχουν πάρει διαστάσεις τραγωδίας, τα social media έχουν κατακλυστεί τις τελευταίες ώρες από σχόλια και στιγμιότυπα από τα μέτωπα τις φωτιάς, πληροφορίες για βοήθεια και υποστήριξη σε τρόφιμα.

Κάποιοι όμως από τους γνωστούς μας celebs αφήνουν τη θεωρία και τον σχολιασμό και περνούν ήδη στην πράξη. Ήδη ορισμένοι συμμετέχουν στην συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Συγκλονίζει ο δάσκαλος για τη φωτιά στη Σαμοθράκη: Ένα νησί χωρίς νερό, ρεύμα ή τρόπους διαφυγής

Κάποιοι άλλοι όμως όπως η σύζυγος του ηθοποιού Βασίλη Χαραλαμπόπουλου , Λίνα Πρίντζου περνούν σε ακόμη πιο δραστικές πρωτοβουλίες. Μπορεί στο νομό Μαγνησίας και στο Πήλιο να μην υπάρχουν πυρκαγιές, αλλά ήδη από χθες ο νομός λόγω των σφοδρών ανέμων, έχει μπει στην κατηγορία 4, δηλαδή της υψηλής επικινδυνότητας.

Μαζί με την ηθοποιό και φίλη της Ορνέλα Λούτη, ξεκίνησαν ήδη τις βραδινές περιπολίες στα δάση μαζί με δεκάδες άλλους εθελοντές. Και το μήνυμα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, εκτός από την περηφάνια του και το «μπράβο» που έδωσε στη σύζυγό του είναι σαφές αντιγράφοντας και ένα δικό της μήνυμα: «Η ζωή δεν μας θέλει θεατές. Ας γίνουμε όλοι ενεργοί πολίτες».

Όπως θα είδες και στο βίντεο η Λίνα Πρίντζου αναφέρει πως έχουν επιλέξει μία δύσκολη αποστολή καθώς η δική τους βάρδια περιπολίας στα βουνά πάνω από το χωριό Μηλιές, είναι από τις 2.00 μέχρι τις 4.00 τη νύχτα.

Και σε ένα στιγμιότυπο λίγο πριν μπουν στο σκοτεινό δάσος αναφέρει πως: «Η προσφορά και η αγάπη είναι η πυξίδα για την επιβίωσή μας».

linaprintzou.jpg

Την Λίνα Πρίντζου την έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια μέσα από τις αναρτήσεις του συζύγου της, αλλά και των δεκάδων επώνυμων φίλων τους που βρίσκονται στο εξοχικό τους, σε αυτή την μεγάλη παρέα με την γειτόνισσά τους και κολλητή τους φίλη Μαρία Καβογιάννη ως «αρχηγό».

https://www.instagram.com/p/Ccxh1p6IJa0/

Με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο συμπλήρωσαν φέτος 9 χρόνια ως σύζυγοι. Το ζευγάρι είχε κάνει το μυστήριο στην ρομαντική Βενετία και φέτος ο ηθοποιός για πρώτη φορά μοιράστηκε μαζί μας με ανάρτησή του, κάποιες φωτογραφίες από τον κλειστό για λίγους φίλους γάμο τους.

https://www.instagram.com/p/CtL6Jz_N02c/