Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε με ειλικρίνεια για τη ζωή της σε follower που της σχολίασε αρνητικά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε με ειλικρίνεια για τη ζωή της σε follower που της σχολίασε αρνητικά

«Από αγκάθι βγαίνει ρόδο» λένε και αυτό συνέβη στη συνομιλία που ξεκίνησε η Αθηνά Οικονομάκου με follower της.

Το τελευταίο διάστημα και την ώρα που απολαμβάνει τις διακοπές της, η Αθηνά Οικονομάκου είναι αλήθεια πως έχει δεχθεί κάποια ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια για τις αναρτήσεις που έχει κάνει.

Στην αρχή ήταν η φωτογραφία που δημοσίευσε στην οποία φαινόταν από τη μέση και κάτω το σώμα της - δηλαδή μόνο τα καλλίγραμμα πόδια της - την ώρα που απολάμβανε την ηλιοθεραπεία της στην παραλία, η οποία σήκωσε θύελλα αντιδράσεων για το αν επιτρέπεται να την αναρτά μια μητέρα στα social media, παρότι η συγκεκριμένη πόζα συνηθίζεται τους καλοκαιρινούς μήνες από αρκετούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η Aθηνά Οικονομάκου με μαγιό και άρχισαν τα σχόλια αν πρέπει μια μαμά με δύο παιδιά να ποζάρει έτσι

https://www.instagram.com/p/CwKpdggtZ4J/

Στη συνέχεια, όμως η ανάρτησή της και το βίντεο, στο οποίο έδειχνε πόσο όμορφο είναι το μέρος που έμενε στη Μύκονο, έκανε πολλούς από τους followers της να αντιδράσουν.

https://www.instagram.com/reel/CwPf1kfNR2Z/

Ο λόγος ήταν πως πολλοί θεώρησαν ότι μια τέτοια ανάρτηση είναι ιδιαίτερα προκλητική την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει για ακόμα μια φορά πυρκαγιές σε πολλά σημεία της με ανθρώπους, εκτάσεις και ζώα να έχουν καεί. Και αυτό εξέφρασαν και στα σχόλιά τους όπως μπορείς να δεις πιο κάτω, όχι όμως και με ευγενικό τρόπο:

Η απάντηση της Αθηνάς Οικονομάκου στη follower

H ηθοποιός φαίνεται πως δεν άντεξε να διαβάζει τέτοιου είδους μηνύματα και θέλησε να απαντήσει σε μια follower της και το προσωπικό μήνυμα που της έστειλε για να «βάλει» και κάποια πράγματα στη θέση τους.

Η follower της, όπως φαίνεται από τα μηνύματα που δημοσίευσε αργότερα στο Instagram της η Αθηνά Οικονομάκου ξεκίνησε την κουβέντα απαντώντας στο story που είχε δημοσιεύσει η ηθοποιός για τις φωτιές και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την αντιμετώπισή τους, γράφοντας: «Νωρίς το θυμήθηκες» με την ηθοποιό να της απαντά: «Την επόμενη φορά θα σε ρωτήσω». Στη συνέχεια, φαίνεται πως καταλάθος η follower της έκανε αίτημα για βιντεοκλήση και συνέχισε λέγοντας: «Ωπ συγγνώμη για την κλήση αλλά με πέτυχες στην εργασία μου. Δεν με συντηρεί ο πλούσιος σύζυγος...Καλή συνέχεια...Πάντως για να απαντήσεις σε έτσουξαν τα σχόλια».

Η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε τότε: «Χαχαχα πολύ! Κλαίω σε μια γωνιά αυτή τη στιγμή!» με την follower να συνεχίζει γράφοντας: «Εμ δεν πειράζει ξέρουμε πόσο ωραία ζείτε, γι΄αυτό σε λίγα χρόνια είστε όλοι χωρισμένοι...Φιλιά, πολύ ασχοληθήκαμε».

Εκεί ήταν που η ηθοποιός πήρε για τα καλά τον λόγο και απάντησε: «Να 'στε καλά! Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλόκαρδα σχόλια...Λυπάμαι για τη δυστυχία σας αλλά είστε καταδικασμένη. Λυπάμαι που μεγαλώσατε με χωρισμένους γονείς ή με δυστυχισμένους γονείς και ακολουθείτε το ίδιο παράδειγμα και στην ενήλικη ζωή σας! Μόνο η ψυχοθεραπεία ή ίσως και τα χάπια στη δική σας περίπτωση να βοηθήσουν...Με αγάπη! Αντίο και καλή συνέχεια σε ό,τι κάνετε».

Η follower όμως δεν σταμάτησε και έθιξε το θέμα των κρίσεων πανικού που έχει εξομολογηθεί η ηθοποιός ότι πάθαινε, υπονοώντας ότι είχε εύκολα παιδικά, οπότε δεν θα έπρεπε να έχει. Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε τότε με ειλικρίνεια για τη ζωή της λέγοντας στην follower της τα εξής:

«Εγώ ακριβώς επειδή δεν ήμουν ευτυχισμένο παιδί αντιλήφθηκα σχετικά νωρίς τι πρέπει να κάνω για να σώσω και να βοηθήσω τον εαυτό μου, να μάθω να αγαπώ, να κατανοώ, να συνδέομαι για να είμαι πραγματικά ευτυχισμένη...και είμαι! Και πιστέψτε με ακόμα και να χωρίσω θα είμαι ευτυχισμένη - επειδή με είχατε άγχος στο προηγούμενο μήνυμα!

Αγαπήστε τον εαυτό σας και ίσως έτσι βρείτε την αληθινή ευτυχία...Θέλει πολύ κόπο και προσπάθεια και κότσια! Εύχομαι να τα έχετε γιατί προς το παρόν βλέπω μια πληγωμένη κοπέλα γεμάτη θυμό...».

Η follower μετά από αυτά τα λόγια φαίνεται πως «μαλάκωσε» - ζητώντας μάλιστα και «συγγνώμη» - εξηγώντας πως όλο αυτό που γίνεται στη χώρα μάς έχει δημιουργήσει μεγάλη ένταση και καλό θα ήταν να μην προβάλλεται τόσο η πολυτέλεια. Η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε κι εκεί με ειλικρίνεια λέγοντας πως ναι μεν κι αυτή όταν δημοσίευσε το συγκεκριμένο post δεν είχε καταλάβει την «κατάσταση της σοβαρότητας» αλλά από την άλλη η «πολυτέλεια» αυτή δεν είναι λόγω του συζύγου της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δουλεύω πάνω από 15 χρόνια στην τηλεόραση και στο θέατρο με υψηλές δόξα τω Θεώ αμοιβές, πληρώνομαι από Instagram προωθήσεις κι έχω και 2 επιχειρήσεις που ξεκίνησα από το 0 χωρίς γνώση, εμπειρία και καμία βοήθεια παρά μόνο με το ένστικτο και τη σκληρή δουλειά! Μην παρασύρεστε κι εσείς από τον οχετό των ανθρώπων που κράζουν γιατί απλώς δεν αντέχουν να δουν αυτή την πλευρά της αλήθειας! Γιατί τους πονάει! Γιατί βολεύει πολύ να πιστεύουν ότι όλοι είναι άχρηστοι και ψώνια και βασίζονται σε πλούσιους συντρόφους γιατί αλλιώς θα ήταν ένα τίποτα...δηλαδή σαν αυτούς κι αυτό δεν αντέχεται! Να διαφέρετε με όποιο κόστος».

https://www.instagram.com/p/Cvt8hjFNp_K/

Ύστερα από όλα αυτά που ειπώθηκαν η διαδικτυακή φίλη της Αθηνάς Οικονομάκου την ευχαρίστησε για την ήρεμη και γλυκιά αντιμετώπισή της στα άκομψα σχόλια που της έκανε και κάπως έτσι οι δυο τους τα «βρήκαν». Το νοιάξιμο της ηθοποιού προς την follower και το ότι δεν απάντησε στην «οργή» με οργή ήταν το κλειδί για να διορθώσει την άποψη και τη στάση της η follower απέναντι σ' εκείνη.