Σάκης Κατσούλης & Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην Παναγία της Τήνου: Το ποστ και η αντίδραση στα σχόλια

Σάκης Κατσούλης & Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην Παναγία της Τήνου: Το ποστ και η αντίδραση στα σχόλια

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Οι νέες φωτογραφίες και τα σχόλια των θαυμαστών τους στα social media. 

Στην Τήνο βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης οι οποίοι συνεχίζουν το tour τους στα Ελληνικά νησιά. Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να χαλαρώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το φετινό καλοκαίρι μετά την πολύμηνη παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star.

Ο νικητής του reality επιβίωσης και η σύντροφός του είναι πιο δεμένοι από ποτέ και όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Πριν λίγες ημέρες οι δυο τους βρέθηκαν στη Νάξο με καλούς φίλους όπου έκαναν βόλτες με σκάφος και «γέμισαν μπαταρίες» για την σεζόν που έρχεται.

https://www.instagram.com/p/Cv0KZbTs-w3/

Σάκης και Μαριαλένα κάνουν διακοπές στην Τήνο

Ο επιχειρηματίας και η γυμνάστρια ζουν τον έρωτά τους στο νησί της Μεγαλόχαρης και δεν θα μπορούσαν να μην επισκεφθούν την Παναγία της Τήνου, που αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών κάθε χρόνο.

Σάκης και η Μαριαλένα φωτογραφήθηκαν στο εσωτερικό του ναού όπου άναψαν κερί, πήραν αγιασμό και προσευχήθηκαν. Λίγο αργότερα ο 33χρονος δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο Instagram θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για όλα όσα βιώνει το τελευταίο διάστημα.

https://www.instagram.com/p/CwVlUNJsfdC/

«Μια καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη είναι η αρχή του μεγαλείου. Είναι μια έκφραση ταπεινότητας. Είναι το θεμέλιο για την ανάπτυξη τέτοιων αρετών όπως η προσευχή, η πίστη, το θάρρος, η ικανοποίηση, η ευτυχία, η αγάπη και η ευημερία. Τέτοιες αρετές να έχουμε! Βάλτε μπροστά την ΑΓΑΠΗ, πιστέψτε στον εαυτό σας και στον συνάνθρωπό σας και ΟΛΑ μπορούν να συμβούν!», έγραψε ο Σάκης Κατσούλης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Κατσούλης - Ρουμελιώτη ακόμα και μετά το τέλος του Survivor κερδίζουν στη «μάχη» των fan clubs

H αντίδραση των fans

Οι fans σχολίασαν την ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη και ευχήθηκαν τα καλύτερα στο ζευγάρι.

«Αποδεικνύουν με τον ομορφότερο τρόπο πόσο αξιόλογοι άνθρωποι είναι», «Η Παναγιά μαζί σας παιδιά!», «Καθημερινά αποδεικνύεται τι υπέροχα πλάσματα είστε!», είναι μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια.

Οι αντιδράσεις δεν άργησαν ωστόσο να εμφανιστούν στο post του επιχειρηματία αφού δύο followers έσπευσαν να κριτικάρουν το ζευγάρι για την απόφασή του να φωτογραφηθεί μέσα στο ναό.

Screenshot-2023-08-25-094135.png

Όπως φαίνεται δεν κατάλαβαν όλοι τις αληθινές προθέσεις του ζευγαριού οι οποίοι δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να προκαλέσουν, παρά μόνο να εκφράσουν την πίστη και την ευγνωμοσύνη τους.

O Σάκης Κατσούλης δημοσίευσε πριν λίγα λεπτά ένα Instagram-story θέλοντας να απαντήσει στα κακόβουλα σχόλια.

Screenshot-2023-08-25-103544.png

Πηγή κεντρικής: sakiskats