Κατσούλης - Ρουμελιώτη ακόμα και μετά το τέλος του Survivor κερδίζουν στη «μάχη» των fan clubs

Γεωργία Βλαχοπούλου
Κατσούλης - Ρουμελιώτη ακόμα και μετά το τέλος του Survivor κερδίζουν στη «μάχη» των fan clubs

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε χθες τη γιορτή της και κατακλύστηκε από ευχές με τα πιο πολλά σχόλια να είναι από τα δεκάδες fan clubs που έχουν μαζί με τον Σάκη Κατσούλη.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά από μια ακόμα γεμάτη χρονιά που κατέληξε στο έπαθλο του Survivor All Star, απολαμβάνουν ξέγνοιαστοι τις φετινές διακοπές τους. Οι δυο τους ξεκίνησαν το καλοκαιρινό tour τους από την περιοχή της Κατερίνης και του Λιτόχωρου, όπου συνάντησαν και την Κατερίνα Δαλάκα, ενώ μέχρι χθες απολάμβαναν τις διακοπές τους στη Νάξο μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη και τη Μαρία Αντωνά, κάνοντας και μια mini εκδρομή στα Κουφονήσια.

https://www.instagram.com/p/Cv0KZbTs-w3/

H γιορτή της Μαριαλένας και οι ευχές του Σάκη Κατσούλη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη χθες 15 Αυγούστου είχε και αυτή την ονομαστική της γιορτή, όπως και πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες. Φυσικά, από τους πρώτους που της ευχήθηκαν ήταν ο Σάκης Κατσούλης με ένα post στο προφίλ του στο Instagram από τη βραδιά της νίκης του στο Survivor, με τους δυο τους να κρατούν το τρόπαιο. Όπως έγραψε: «Χρόνια πολλά στον άνθρωπο μου!! Σ' αυτό το μοναδικό πλάσμα που σχεδόν 5 χρόνια τώρα έχουμε περάσει μαζί τα ΠΑΝΤΑ, με όλη τη σημασία της λέξης! Τη γυναίκα που έχοντάς την δίπλα μου έχω καταφέρει τόσα που δεν φανταζόμουν και ονειρεύομαι ακόμη περισσότερα! Σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις πάντα υγεία, ευλογία, χαμόγελα, τύχη, δημιουργικότητα! Πάντα φωτεινή και λαμπερή! Πάντα ΜΑΖΙ ♥️! Σε λατρεύω..».

https://www.instagram.com/p/Cv9iYBZs_bz/

Μάλιστα, ο ίδιος σε Ιnstagram story που έκανε από τα Κουφονήσια - που όπως αναφέραμε επισκέφτηκαν για μια μέρα - αποκάλυψε ότι έκανε κάποια δώρα στη Μαριαλένα από ένα μαγαζί του νησιού γράφοντας: «Τελικά καλά πήγε αυτό. Έκλαψα αλλά μπήκα. Χρόνια της πολλά...Αυτά κι άλλα τόσα!».

366088217_1104644230515654_3713315196197948782_n.jpg

Οι ευχές των fan clubs

Πολλές περισσότερες ευχές όμως δέχθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από τα fan clubs τα δικά της αλλά και αυτά που έχουν από κοινού με τον Σάκη Κατσούλη, τα οποία δεν έχουν σταματήσει να είναι ενεργά μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης ενώ είναι από τα πιο δυνατά ανάμεσα στους Survivors, αφού σχολιάζουν και κάνουν repost όσα δημοσιεύει το ζευγάρι. Αυτό αποδεικνύει ότι η νίκη του Σάκη Κατσούλη αλλά και η 3η θέση της Μαριαλένας δεν ήταν τυχαίες.

Στην gallery θα δεις ότι πρόκειται για παραπάνω από 10 fan clubs που ευχήθηκαν στην πρώην παίκτρια του Survivor, ενώ υπάρχουν άλλα τόσα: