Μετά την ερωτική εξομολόγηση του Ryan Reynolds στην Blake Lively οι fans δίκαια ανησυχούν

Πατούλια Κατερίνα
Μετά την ερωτική εξομολόγηση του Ryan Reynolds στην Blake Lively οι fans δίκαια ανησυχούν

Οι σχεδόν 50 εκατομμμύρια ακόλουθοι του Ryan Reynolds στο Instagram απόρησαν με το φετινό ποστ για τα γενέθλια της αγαπημένης του Blake Lively.

Είναι από τα ζευγάρια εκείνα του Hollywood που ξέρουν να τρολάρουν ο ένας τον άλλο, ακόμα και δημόσια, ακόμα και μετά την απόκτηση τεσσάρων παιδιών.

Στις 25 Αυγούστου λοιπόν όταν η Blake έγινε 36 ετών και λίγο πριν την 11η επέτειο γάμου τους, ο Ryan έκανε ένα ποστ για την αγαπημένη του σύζυγο με μια πολύ πολύ τρυφερή αφιέρωση και μερικές πολύ πολύ όμορφες φωτογραφίες μαζί με την Lively ή με την ηθοποιό να ποζάρει ως άλλη θεά μόνη της.

https://www.instagram.com/p/CwYGLsmRnZs/

«Το μόνο πράγμα αμετάκλητα δικό μου στον κόσμο είναι η αγάπη και η εκτίμηση και το δέος που νιώθω για αυτό το άτομο. Το να είμαι μάρτυρας στη ζωή της είναι κάτι που δεν θα μπορούσα να θεωρήσω δεδομένο ακόμα και αν προσπαθούσα. Και πιστέψτε με, προσπαθώ. Χρόνια πολλά. Εσύ κρεμάς το καταραμένο το φεγγάρι (You hung the damn moon)», ήταν η ευχή του Ryan.

Πάνω από 5 εκατομμύρια fans του Reynolds έσπευσαν να αφήσουν την καρδούλα τους στην δημόσια ερωτική εξομολόγηση και στο καρουζελ φωτογραφιών στις οποίες η Blake μετά από τέσσερα παιδιά ποζάρει με μαύρο δαντελένιο κορμάκι πιο θεά από ποτέ.

Μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες, η Blake Lively έχει αυτούς τους κοιλιακούς

blake1.jpg

Οι fans του Ryan πάντως ανησύχησαν ιδιαίτερα μετά το αγαπησιάρικο αυτό ποστ. Βλέπεις ο Reynolds είχε κόψει το πρόσωπο της Blake στο ποστ για τα γενέθλιά της το 2017, ενώ η Blake το 2018 είχε ευχηθεί στον αγαπημένο της για τα γενέθλιά του με μια φωτογραφία του Ryan… Gosling.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 ο Reynolds έκανε μια τρυφερή αφιέρωση για τα γενέθλια του σκύλου του με την Blake να τον τρολάρει που δεν έκανε καμία ευχή τη χρονιά εκείνη για τα δικά της γενέθλια.

Στο Instagram πάντως μετά το φετινό ποστ, υπήρξαν αρκετά σχόλια που απορούσαν αν ο Ryan έγραψε τις ευχές αυτές επειδή η Blake τον σημάδευε με όπλο ενώ ο λογαριασμός του Facebook στο Instagram έγραψε με χιούμορ πως πιθανότατα τις φωτογραφίες για φέτος τις επέλεξε η ίδια η Blake.

Ο ερχομός του τέταρτου παιδιού

«Είμαστε ενθουσιασμένοι. Δεν θα το κάναμε για 4η συνεχόμενη φορά αν δεν το αγαπούσαμε. Όλοι μας είμαστε καλά. Στην πραγματικότητα είμαστε φανταστικά. Βασικά αν δεν γνωρίζαμε λόγω εμπειρίας τι να κάνουμε θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα

Μοιάζει με ζωολογικό κήπο το σπίτι μας αυτή τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή η κουζίνα είναι το νέο μου γραφείο και για να είμαι ειλικρινής θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής μου εδώ μέσα», δήλωσε o Ryan Reynolds, μιλώντας στην εκπομπή του CNBC «Power Lunch».

Το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το φύλο του τέταρτου παιδιού τους όμως οι φήμες μιλούν για τέταρτη κόρη ενώ έχουν αποκτήσει μαζί την James που είναι 8 χρονών, την Inez που είναι 6 χρονών και την Betty που είναι 3 χρονών.

Τα τελευταία χρόνια η σταρ της μεγάλης οθόνης έχει λανσάρει μια σειρά αναψυκτικών αφού η ίδια έχει τονίσει πως δεν πίνει καθόλου αλκοόλ στην καθημερινότητά της. Πριν λίγα 24ωρα η ηθοποιός ανακοίνωσε μέσω Instagram το νέο της επαγγελματικό βήμα, αποκαλύπτοντας ότι λανσάρει μια νέα σειρά αλκοολούχων ποτών.

https://www.instagram.com/reel/CwXlpJ9Avm_/

«To ποτό δεν είναι το φόρτε μου. Αλλά για χάρη της γεύσης είναι.Σπιτικές συνταγές. Πραγματικά φρούτα. Πραγματικά συστατικά. Ποιοτικά ποτά. Χωρίς βλακείες. Επίσης, πραγματική εξοικονόμηση χρόνου. Γι’ αυτό και το έκανα πραγματικότητα», έγραψε η 36χρονη Lively σε ανάρτησή της στο Instagram και οι φανς απόρησαν γιατί ενώ δεν πίνει αλκοόλ λανσάρει αλκοόλ.