Οι πόζες της Blake Lively με μαγιό έδειξαν πώς είναι το σώμα της 2 μήνες μετά τη γέννα

Οι πόζες της Blake Lively με μαγιό έδειξαν πώς είναι το σώμα της 2 μήνες μετά τη γέννα

Η Blake Lively γέννησε τον Φεβρουάριο και τώρα απενοχοποιημένη ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με μαγιό, έτοιμη να βουτήξει στην πισίνα.

Σε summer mood από τον Απρίλιο μπήκε η Blake Lively, όπως αποδεικνύει το τελευταίο της Instagram post. Η διάσημη ηθοποιός φόρεσε μαγιό και πόζαρε σε mirror photo, αλλά και δίπλα στην πισίνα, έτοιμη… για βουτιά. Και εντελώς απενοχοποιημένη για οποιαδήποτε ατέλεια μπορεί να της έχει αφήσει η τελευταία της εγκυμοσύνη.

Γιατί μην ξεχνάς ότι η 35χρονη ηθοποιός έγινε μαμά για τέταρτη φορά στα μέσα Φεβρουαρίου, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ryan Reynolds, το φύλο βέβαια του οποίου ακόμα δεν έχουμε μάθει.

O Ryan Reynolds περιγράφει τις πρώτες στιγμές με το 4ο παιδί του κρυμμένος στο γραφείο του

Οι πόζες της Blake Lively με μαγιό στην πισίνα και μπροστά στον καθρέφτη

Στο παρακάτω post θα δεις μια σειρά από πόζες της Blake Lively. Η star, αρχικά, ποζάρει στον καθρέφτη του μπάνιου φορώντας εμπριμέ bikini top και printed παντελόνα, με τους followers να της λένε «μπράβο» που δεν έχει κάνει photoshop και είναι αληθινή. Γιατί η Blake γέννησε πριν δύο μήνες, έχασε τα περιττά κιλά, αλλά δεν είναι «φέτες» το σώμα της. Και κανένα πρόβλημα για αυτό δεν έχει.

Γι’ αυτό, άλλωστε, ποζάρει εντελώς ακομπλεξάριστη δίπλα από μια πισίνα φορώντας μαύρο cut-out ολόσωμο μαγιό, το οποίο αποκαλύπτει την κοιλιά της, αλλά και τα πόδια της. Η Blake έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, μπορεί να μην έχει σφιχτό κορμί, όμως νιώθει καλά με τον εαυτό της και αυτό εκπέμπει και στους fans της. Οι οποίοι της δίνουν «συγχαρητήρια» για τη στάση της και τη χαλαρότητα απέναντι στον φακό.

https://www.instagram.com/p/CqwW3Zlpalz

Ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο η Blake Lively αποκάλυψε ότι γέννησε

Εξίσου cool, αλλά με έναν ανορθόδοξο τρόπο, είχε «ανακοινώσει» τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, τον Φεβρουάριο, η Blake Lively. Όχι, μη φανταστείς ότι έκανε κάποιο βαρύγδουπο post στο Instagram. Απλώς, πόζαρε δίπλα στην πεθερά της και τον σύζυγό της, Ryan Reynolds, φορώντας τζιν και χωρίς φουσκωμένη κοιλίτσα, δίνοντας έτσι την πληροφορία ότι γέννησε. Κι ενώ οι fans απορούσαν για το πού πήγε η κοιλίτσα της, πότε γέννησε, γιατί δεν έκανε κάποια ανακοίνωση, η Blake ανέμελα πόσταρε τα φαγητά που έφτιαξε για τη βραδιά του Super Bowl. Και δεν ανακοίνωσε ποτέ ποιο είναι το φύλο του μωρού.

https://www.instagram.com/p/ColFDTqpp8k

Μιλώντας στο CNBC, ο Ryan Reynolds είχε πει για τη γέννηση του 4ου παιδιού του: «Είμαστε ενθουσιασμένοι. Δεν θα το κάναμε για 4η συνεχόμενη φορά αν δεν το αγαπούσαμε. Όλοι μας είμαστε καλά. Στην πραγματικότητα είμαστε φανταστικά. Βασικά αν δεν γνωρίζαμε λόγω εμπειρίας τι να κάνουμε θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα».

Ryan και Blake είναι γονείς ακόμη 3 παιδιών και συγκεκριμένα, της 3χρονης Betty, της 6χρονης Inez και της 8χρονης James, με τις φήμες να θέλουν το νεογέννητο να είναι και πάλι κορίτσι.