O έρωτας με έρωτα περνάει για την Britney Spears! Ο καυγάς που οδήγησε στο χωρισμό και το νέο φλερτ

O έρωτας με έρωτα περνάει για την Britney Spears! Ο καυγάς που οδήγησε στο χωρισμό και το νέο φλερτ

H Britney Spears και ο Sam Asghari αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους και όπως φαίνεται αυτό δεν θα γίνει με τον πιο ειρηνικό τρόπο.

Η Britney Spears φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Sam Asghari, με τον οποίο αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους μόλις 14 μήνες μετά τον γάμο τους.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια συνεχίζει να αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram υλικό που διχάζει το κοινό καθώς χορεύει μόνο με τα εσώρουχά της και αφήνει αιχμές για τον πρώην αγαπημένο της.

Ο νέος άντρας στη ζωή της Britney

Σύμφωνα με το TMZ, η pop star έχει έρθει κοντά με ton Paul Richard Soliz, ο οποίος φέρεται να προσλήφθηκε στο παρελθόν ως μέλος του προσωπικού χωρίς έλεγχο ιστορικού.

Μετά την αίτηση του Sam Asghari για διαζύγιο, αποκαλύφθηκε ότι η Britney Spears περνάει χρόνο με ένα πρώην υπάλληλό της. Αυτό που έχει όμως προβληματίσει τους fans είναι το γεγονός ότι ο άντρας φέρεται να έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο.

Σύμφωνα με την ίδια ο Soliz φέρεται να κατηγορήθηκε στο παρελθόν για διάφορα πλημμελήματα και ένα κακούργημα. Έχει καταδικαστεί για μία κατηγορία διατάραξης της κοινής ησυχίας το 2014 και για οδήγηση χωρίς δίπλωμα το 2016. Μόλις πέρυσι τον Δεκέμβριο, ενώ εργαζόταν ήδη για την Britney, ο Soliz καταδικάστηκε για κακούργημα κατοχής πυροβόλου όπλου, κάτι που τότε είχε προκαλέσει ανησυχία ακόμη και στην ίδια την τραγουδίστρια.

Ο άγριος καυγάς με τον Sam Asghari

Έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι της υπέστη η Βritney Spears κατά τη διάρκεια ενός έντονου καβγά με τον Sam Asghari, λίγο πριν από την ανακοίνωση του χωρισμού τους. Το συμβάν αποκαλύφθηκε στο «Britney Spears: Divorce & Despair» από τον ιδρυτή του ΤΜΖ που περιέγραψε το περιστατικό με λεπτομέρειες.

Κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας του Asghari και της Spears στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στο Λονδίνο, η κατάσταση κλιμακώθηκε, με την τραγουδίστρια να σκοντάφτει και να χτυπά το κεφάλι της στη γωνία ενός τραπεζιού με αποτέλεσμα να χρειάζεται ράμματα. Μέχρι στιγμής οι δικηγόροι και των δύο πλευρών δεν έχουν σχολιάσει τα δημοσιεύματα και κρατούν σιγή ιχθύος.

To love story και ο χωρισμός

Ο Asghari φέρεται να έχει υποβάλει αίτηση διαζυγίου ωστόσο η τραγουδίστρια φρόντισε να προστατέψει τα περιουσιακά της στοιχεία κάνοντας προγαμιαίο συμβόλαιο. Σύμφωνα πάντα με το TMZ, σε περίπτωση χωρισμού η pop star θα διατηρήσει στο ακέραιο την περιουσία της που είχε αποκτηθεί πριν από τον γάμο τους.

Η αλήθεια για τα χρήματα που θα πάρει ο πρώην σύζυγος της Britney Spears μετά τον χωρισμό

Αρκετά δημοσιεύματα θέλουν τον 29χρονο να ζητά να «σπάσει» το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο από την περιουσία της τραγουδίστριας. Όπως αναφέρει η Page Six, ο Αsghari εμφανίζεται αποφασισμένος να απειλήσει την Spears για αποκαλύψεις με την πλευρά της τραγουδίστριας να απαντά ότι αυτό είναι «εξοργιστικό».

Η Britney Spears και ο Sam Asghari γνωρίστηκαν το 2016, όταν εκείνος συμμετείχε στο video clip του τραγουδιού της, «Slumber Party». Παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2022 στο Los Angeles και λίγους μήνες αργότερα, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για κρίση στον γάμο τους. Πριν παντρευτούν ο 29χρονος είχε υποστηρίξει σημαντικά την τραγουδίστρια στον αγώνα που έδωσε για την πνευματική της υγεία το 2019.

https://www.instagram.com/p/CdXKma7O5lA/

Ο Sam Asghari έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια τον Σεπτέμβριο του 2021. «Πάντα ήθελα το καλύτερο για το άλλο μου μισό και θα συνεχίσω να την υποστηρίζω να ακολουθεί τα όνειρά της και να δημιουργεί το μέλλον που θέλει και της αξίζει», είχε δηλώσει ο Αsghari για εκείνη.

Tο πρώτο pοst της Britney Spears μετά τον χωρισμό

Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του χωρισμού της η Britney Spears επέστρεψε στο Instagram, όχι όμως για να μιλήσει για την νέα της κατάσταση αλλά για να ανακοινώσει τα σχέδιά της να αγοράσει άλογο.

https://www.instagram.com/p/CwB2uq0LsYy/

«Θα αγοράσω άλογο σύντομα. Υπάρχουν τόσες επιλογές που είναι κάπως δύσκολο. Ένα άλογο που ονομάζεται Sophie, ένα άλλο που ονομάζεται Ρόαρ. Δεν μπορώ να αποφασίσω. Να μπω κι εγώ στην παρέα με ένα ροζ καουμπόϊκο καπέλο; Είτε έτσι είτε αλλιώς νομίζω τα βρήκαμε με τον Roar», έγραψε η Spears στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Πηγή κεντρικής: apimages.com