Ο πρώην της Britney Spears, Kevin Federline παίρνει θέση για τις φήμες περί ουσιών

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο πρώην της Britney Spears, Kevin Federline παίρνει θέση για τις φήμες περί ουσιών

Οι φήμες που θέλουν το τελευταίο διάστημα την άλλοτε γνωστή pop τραγουδίστρια να παίρνει ξανά ουσίες έχουν αρχίσει να φουντώνουν.

Οι αναρτήσεις που κάνει τον τελευταίο καιρό η Britney Spears θα λέγαμε πως έχουν κινήσει γενικότερες υποψίες για την υγεία της τραγουδίστριας τόσο ψυχικά όσο και σωματικά, αφού κανείς θα τις περιέγραφε αλλόκοτα.

https://www.instagram.com/p/CtXd-qTLmJV

Σε πρόσφατα δημοσιεύματά της που κυκλοφόρησαν το Σάββατο στην Sun και την Daily Mail αναφερόταν πως ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας «φοβάται» πως η πρώην σύζυγός του κάνει χρήση μεθαμφεταμίνης. Ο Kevin Federline που ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια της pop από το 2004 έως το 2007 και έχει αποκτήσει μαζί της δύο γιους, τον 17χρονο Sean Preston και τον 16χρονο Jayden, κατηγόρησε τη δημοσιογράφο Daphne Barak για ψευδή δημοσιεύματα και παραποίηση των όσων είπε.

https://www.instagram.com/p/CskUW33xdPu

Όσον αφορά τη δημοσιογράφο ανέφερε πως αρχικά ο πρώην σύζυγος της Spears της είπε πως φοβάται ότι εκείνη παίρνει την συγκεκριμένη ουσία, ελπίζοντας να συνέλθει καθώς είναι η μητέρα των παιδιών του. Έπειτα η Barak είπε πως ο πατέρας της 41χρονης τραγουδίστριας, Jamie Spears, της είπε ότι φοβόταν ότι η κόρη του κατευθυνόταν στον ίδιο τραγικό δρόμο με την Amy Winehouse, η οποία πέθανε από δηλητηρίαση από αλκοόλ σε ηλικία 27 ετών το 2011.

Παρ' όλα αυτά, ο πρώην σύζυγος της Britney ανέφερε πως ενώ είχαν καλές σχέσεις με την δημοσιογράφο, αποφάσισαν να ξεκόψουν οικογενειακώς τον Μάρτιο, χωρίς να θέλει να επεκταθεί στους λόγους. Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε πως η Barak τον παρενοχλούσε λέγοντας πως της είχε ζητήσει συνεχώς να τους αφήσει στην ησυχία τους.

Ο Kevin Federline στην ανάρτησή του επίσης ανέφερε πως ναι μεν είχε μιλήσει κάποιες φορές στα συγκεκριμένα μέσα και τη δημοσιογράφο για την Britney Spears και την οικογένειά της, όμως επουδενί δεν είχε πει κάτι τέτοιο και πως όλα ουσιαστικά γίνονται στον βωμό του χρήματος με την δημοσιογραφία να έχει χάσει τον σκοπό της.

Το πιο σημαντικό όμως είναι όπως είπε ότι πρέπει να δώσουμε σημασία στην σοβαρότητα της κατάστασης αν δεν θέλουμε να χάσουμε άλλη μια τραγουδίστρια από ουσίες.

Η απάντηση της Britney Spears

Πέρα από τον πρώην σύζυγό της και η Britney Spears απάντησε στα δημοσιεύματα αυτά με ανάρτησή της στην οποία ουσιαστικά έλεγε πως: «Πάντα ένιωθα ότι οι ειδήσεις με εκφοβίζουν… Είναι λυπηρό γιατί όλοι κάθονται πίσω σαν να είναι εντάξει να κατασκευάζουν ψέματα σε αυτόν τον βαθμό…».

https://www.instagram.com/p/CtW_tSpvrc1

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ο πατέρας της Spears, τον οποίο η ίδια είχε κατηγορήσει για κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της όσο ήταν διαχειριστής της περιουσίας της, έχει δίκιο να αγωνιά. Ωστόσο, οι αναρτήσεις της και το γεγονός πως τα παιδιά της, τα οποία έχουν απομακρυνθεί από την ίδια, είπαν πως είχαν δει ναρκωτικά στο σπίτι βάζει τους fans της να κάνουν άσχημες σκέψεις.