Irina Shayk & Tom Brady ζουν τον έρωτά τους όμως οι fans δεν ξεχνούν τον Cristiano Ronaldo

Irina Shayk & Tom Brady ζουν τον έρωτά τους όμως οι fans δεν ξεχνούν τον Cristiano Ronaldo
2023 Invision

Η Irina Shayk και ο Tom Brady έχουν έρθει πολύ κοντά και όλοι μιλούν για το νέο ζευγάρι του Hollywood.

Ο Τοm Brady, ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες των ΗΠΑ φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένος μετά το διαζύγιό του από τη Gisele Bündchen. Το πρώην ζευγάρι μετρούσε 13 χρόνια κοινής πορείας και έχει αποκτήσει τρία παιδιά (Jack, Benjamin και Vivian Lake).

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ο πρώην άσσος του NFL ζει ένα παθιασμένο ειδύλλιο με την Irina Shayk, με την οποία απαθανατίστηκε πριν λίγα 24ωρα στο Los Angeles σε τρυφερά τετ-α-τετ.

Tom Brady και Irina Shayk είναι το νέο ζευγάρι του Ηοllywood;

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην Pagesix ότι ο Brady πήρε τη Shayk από ένα ξενοδοχείο το απόγευμα της Παρασκευής και την πήγε κατευθείαν στο σπίτι του, με τον φωτογραφικό φακό να τον εντοπίζει την ώρα που της χαϊδεύει απαλά το πρόσωπο.

Oι δυο τους αποχώρησαν μαζί το επόμενο πρωί φορώντας τα ίδια ρούχα, με τον Brady να πηγαίνει την 37χρονη στο ξενοδοχείο όπου έμενε με το πολυτελές αυτοκίνητό του.

Τον περασμένο μήνα, η «Page Six» ανέφερε ότι η Irina Shayk είχε δείξει το ενδιαφέρον της για τον Tom Brady στον γάμο του δισεκατομμυριούχου εμπόρου τέχνης, Joseph Nahmad ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Σαρδηνία.

https://www.instagram.com/p/CurId92o2As/

«Δεν τον άφηνε σχεδόν καθόλου από τα μάτια της», δήλωσε μια πηγή.

Η Irina Shayk αποφάσισε να απαντήσει στο αν υπήρξε ζευγάρι με τον Kanye West

Ο Cristiano Ronaldo και η Georgina Rodríguez βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στο Μαρόκο και δεν σταματούν να μοιράζονται αξιοζήλευτες εικόνες από τις διακοπές τους στα social media.

https://www.instagram.com/p/CusONIxtk98/

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Irina Shayk δέχθηκε πολλά σχόλια για τον Ronaldo στις πρόσφατες αναρτήσεις της, με την αιχμηρή απάντησή της να έρχεται λίγο αργότερα.

«Μη ξεχάσεις να επισκεφθείς το ξενοδοχείο Cristiano στο Marrakech», έγραφε ένα σχόλιο.

sxolia1.png

«Τι εννοείς γιατί; Τα βαρετά σχόλια για τον Cristiano Ronaldo είναι ακόμα εδώ 10 χρόνια μετά», απάντησε το διάσημο μοντέλο.

Η αντίδραση της Gisele Bündchen

H πρώην του Tom Brady, Gisele Bündchen δεν είναι στα καλύτερά τις με πηγή από το περιβάλλον της να δηλώνει στο ΤΜΖ, πως η 43χρονη δεν χάρηκε ιδιαίτερα με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και δείχνουν τον Brady και την Shayk σε τρυφερά στιγμιότυπα.

«Δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με αυτό», τονίζει η πηγή, όμως ένα δεύτερο άτομο από το περιβάλλον της Bündchen υποστήριξε πως αντιθέτως, τα στιγμιότυπα αυτά της εξασφαλίζουν τη δική της ευτυχία.

«Η παρουσία αυτών των δύο μαζί είναι πολύ βοηθητική για την ελευθερία της Gisele». Όπως φαίνεται αυτό που ενόχλησε περισσότερο το μοντέλο ήταν το γεγονός πως οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν λίγες ημέρες μετά τα 43α γενέθλιά της.

Πώς η Irina Shayk έχασε 11 εκατομμύρια followers μετά τον χωρισμό από τον Cristiano Ronaldo

Η Ρωσίδα καλλονή φέρεται να έχασε 11 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram μέσα σε 24 ώρες μετά τον χωρισμό της από τον Cristiano Ronaldo, ο οποίος μετρά τους περισσότερους followers στην δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/BbmhULAFbUF/

H Ρωσίδα καλλονή και ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης το 2010. Ήταν ζευγάρι για πέντε χρόνια ωστόσο τον Ιανουάριο του 2015, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους ξαφνιάζοντας τους πάντες.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Irina Shayk έβαλε τέλος στη σχέση της με τον Cristiano Ronaldo», δήλωνε τότε ο εκπρόσωπος του μοντέλου στην PageSix.

Σύμφωνα με την αμερικανική Sun, τον Δεκέμβριο του 2015 ο Cristiano Ronaldo γνώρισε την Georgina Rodríguez, γεγονός που φέρεται να ώθησε τη Shayk να πει στους θαυμαστές της να την «ακυρώσουν» αν τη γνωρίζουν μόνο ως πρώην κοπέλα του Cristiano Ronaldo.

Ο αριθμός των ακολούθων της μειώθηκε κατά 11 εκατομμύρια (75%) μέσα σε μία ημέρα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Πηγή κεντρικής: apimages.com