Irina Shayk- Leonardo DiCaprio: Τα τρυφερά τετ-α-τετ στο Coachella και οι φήμες για τη σχέση τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Irina Shayk- Leonardo DiCaprio: Τα τρυφερά τετ-α-τετ στο Coachella και οι φήμες για τη σχέση τους

Tο top model και ο ηθοποιός διασκέδασαν μαζί αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Όσο εμείς απολαμβάνουμε τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα, στο μακρινό Los Angeles πραγματοποιείται ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Αμερικής, το Coachella.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πλήθος επωνύμων φορούν τα πιο εντυπωσιακά outfits και δίνουν το παρών στο λαμπερό event για τους λάτρεις της μουσικής (και όχι μόνο).

https://www.instagram.com/p/CrEfH8yO0AF

H κοινή εμφάνιση DiCaprio- Shayk και τα τρυφερά τετ-α-τετ

Aνάμεσα στους celebrities που έδωσαν το παρών ήταν η Irina Shayk η οποία συνοδεύτηκε από τον Leonardo DiCaprio. Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε να διασκεδάζουν παρέα υπό τον ρυθμό της μουσικής, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ακόμα μια ημέρα, ακόμα μια 23χρονη φημολογούμενη αγαπημένη του Leonardo Di Caprio

Τα στιγμιότυπα με το διάσημο μοντέλο και τον ηθοποιό έκαναν γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, κάνοντας τους πάντες να μιλούν για το νέο hot ζευγάρι του Hollywood. Μαζί τους εντοπίστηκε και το διάσημο μοντέλο, Stella Maxwell, καλή φίλη του Leonardo DiCaprio.

To περασμένο καλοκαίρι ο ηθοποιός χώρισε από την 25χρονη σύντροφό του, Camila Morrone, και έκτοτε ο φακός τον έχει εντοπίσει να διασκεδάζει στη Νέα Υόρκη με αρκετές αιθέριες υπάρξεις, ανάμεσά τους και η Gigi Hadid.

Ο ξαφνικός χωρισμός Cooper-Shayk

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk χώρισαν το 2019 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, με πολλούς να χρεώνουν το γεγονός σε «τρίτο πρόσωπο» και συγκεκριμένα στην Lady Gaga.

Πολλοί έσπευσαν να κατηγορήσουν τον Bradley Cooper ότι άφησε το καλλίγραμμο μοντέλο για την ταλαντούχα συμπρωταγωνίστριά του Lady Gaga, με το σενάριο αυτό να απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Πηγή από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού είχε μιλήσει στο Entertainment Tonight και ανέφερε πως η Shayk ήταν αυτή που ένιωσε πως η σχέση αυτή πρέπει να τελειώσει.

«Πρόσφατα η Irina αποφάσισε πως έχει έρθει το τέλος. Δεν ένιωθε πως η σχέση τους ήταν στο επίπεδο της δέσμευσης που ήθελε και οι ατελείωτες μάχες έκαναν τη ζωή τους αφόρητη», ανέφερε η πηγή.

Ο χωρισμός Di Caprio-Marrone

Ο Leonardo DiCaprio και η Camila Morrone χώρισαν στα τέλη Αυγούστου μετά από 4 ολόκληρα χρόνια σχέσης, ξαφνιάζοντας τους πάντες. Όλοι θεωρούσαν πως το λαμπερό μοντέλο θα «σπάσει» την κατάρα των 25χρονων συντρόφων του ηθοποιού και θα κάνει το επόμενο βήμα μαζί του. Το πρώην ζευγάρι είχε φωτογραφηθεί μαζί για τελευταία φορά την 4η Ιουλίου και ξεκίνησε να βγαίνει το 2017.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά και σχεδόν συγκατοικούσαν ενώ η 25χρονη Morrone είχε γνωρίσει τους γονείς του βραβευμένου ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/Ch7yyITvv78

«Υπάρχουν πολλές σχέσεις στο Hollywood και στην ιστορία γενικά με ανθρώπους που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Νομίζω ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να βγαίνει με όποιον θέλει», είχε δηλώσει η Morrone για τη διαφορά ηλικίας της με τον DiCaprio.

«Ο Leo και η Camila είχαν μερικά διαλείμματα τους τελευταίους μήνες. Είναι θέμα να αποφασίσουν αν θα το κάνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα ή αν θα το αφήσουν να πεθάνει. Μόλις εκείνη επικεντρώθηκε στη δουλειά και είχε τις δικές της προτεραιότητες, εκείνος απομακρύνθηκε. Αντί να έχουν δραματικούς χωρισμούς, πήραν χρόνο χώρια», είχε δηλώσει πηγή από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: irinashayk