Ο Σουλτάτος και η κόρη του διασκέδαζαν στη Φουρέιρα & η Λασκαράκη έλειπε για έναν σημαντικό λόγο

Ο Σουλτάτος και η κόρη του διασκέδαζαν στη Φουρέιρα & η Λασκαράκη έλειπε για έναν σημαντικό λόγο

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος κάνουν διακοπές με τις κόρες τους στην Κρήτη και δημοσιεύουν τα ωραιότερα στιγμιότυπα.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος απολαμβάνουν στο έπακρο το διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και αξιοποιούν όλες τις ημέρες του καλοκαιριού για να χαλαρώσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατα το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στην Ιταλία όπου έκανε road trip σε Φλωρεντία, Σιένα, Σαν Τζιμινιάνο και Πιένζα. Η ηθοποιός έχει καθημερινή παρουσία στο Instagram και μοιράστηκε πολλές εντυπωσιακές εικόνες από το ταξίδι τους με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Οι διακοπές του ζευγαριού στην Κρήτη

Η ηθοποιός και ο σεφ κάνουν διακοπές στη γενέτειρα του 44χρονου, το Ηράκλειο Κρήτης και απολαμβάνουν τις τελευταίες στιγμές πριν την επιστροφή στην πρωτεύουσα.

Μέσα από τα Instagram stories της Βάσως Λασκαράκη είδαμε στιγμιότυπα από τις βόλτες τους στο κέντρο της πόλης, μαζί με την κόρη της ηθοποιού, Εύα Τσιμιτσέλη.

«Ναι, ο Λευτέρης έχει καταγωγή από τα Ανώγεια. Έχει μεγαλώσει στο Ηράκλειο, ενώ το σπίτι μας είναι έξω από την πόλη του Ηρακλείου. Περνάμε εκεί 4-5 μήνες τον χρόνο, κυρίως το καλοκαίρι και τις γιορτές. Ακόμη και τις καραντίνες τις περάσαμε στο Ηράκλειο, ήταν πολύ πιο ανεκτά από το να ήμασταν στην Αθήνα. Στην Κρήτη ζουν και τα δύο παιδιά του Λευτέρη, έχει έναν γιο και μία κόρη, οπότε είμαστε όλοι μαζί εκεί. Τα παιδιά περνάνε τέλεια μαζί στην Κρήτη και αυτό μας ευχαριστεί ακόμη περισσότερο», έχει δηλώσει για την Κρήτη η Βάσω Λασκαράκη σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Και πρόσθεσε:

«Από τον πρώτο χρόνο που πήγα στην Κρήτη με τον Λευτέρη είπα και στον τότε τηλεοπτικό μου σύζυγο από Το σόι σου να έρθει με την οικογένειά του. Έτσι, έρχονται κάθε χρόνο και πάντα περνάμε υπέροχα μαζί. Έχω βαφτίσει και τον Δημήτρη, τον γιο του Μελέτη και της Θέμιδας».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από τις διακοπές του ζευγαριού.

Ο Σουλτάτος στη συναυλία της Φουρέιρα και η απουσία της Λασκαράκη

Την καλοκαιρινή της περιοδεία συνεχίζει επιτυχώς η Ελένη Φουρέιρα η οποία βρίσκεται στην Κρήτη τα τελευταία 24ωρα και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο. Το βράδυ της Δευτέρας (28/08) η εκρηκτική pop star είχε προγραμματισμένη συναυλία στο Παγκρήτιο στάδιο το οποίο γέμισε από νωρίς με χιλιάδες θαυμαστές της που την απόλαυσαν επί σκηνής και διασκέδασαν με τις επιτυχίες της.

https://www.instagram.com/p/CwgWpG0ojto/

Στο κοινό βρισκόταν και ο Λευτέρης Σουλτάτος με την κόρη του. Μετά την ολοκλήρωση του live ο γνωστός σεφ επισκέφθηκε το καμαρίνι της Ελένης Φουρέιρα και φωτογραφήθηκε μαζί της.

«Τελικά πόση χαρά κάνουν τα παιδιά μας όταν βλέπουν αυτούς που θαυμάζουν . Εξαιτίας σου @foureira πήρα τη πιο γλυκιά αγκαλιά από τη κόρη μου. Ευχαριστώ Ελένη. Πρώτα βέβαια με είχε απειλήσει ότι αν δεν την πάω στη συναυλία δεν θα μου ξανά μιλήσει», έγραψε ο Λευτέρης Σουλτάτος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

https://www.instagram.com/p/BlIR98KnuaR/

Η κόρη του Λευτέρη Σουλτάτου κληρονόμησε την αγάπη για τη μαγειρική από τον μπαμπά και τον νονό της (Λευτέρη Λαζάρου) και εργάζεται ως σεφ.

Η Βάσω Λασκαράκη πόζαρε με μπικίνι στα Κουφονήσια και τα σχόλια που άκουσε ήταν επικά

H Bάσω Λασκαράκη και η μικρή Εύα δεν ακολούθησαν τον σεφ και την κόρη του και συνέχισαν τη βόλτα τους στο κέντρο του Ηρακλείου. Μαμά και κόρη έφαγαν ψητό καλαμπόκι, με την ηθοποιό να απαθανατίζει τη στιγμή και να δημοσιεύει το τρυφερό στιγμιότυπο.

Πηγή κεντρικής: vasolaskaraki