Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ετοιμάζει την πρεμιέρα της όμως το μυαλό της είναι ακόμα στην Καραϊβική

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ετοιμάζει την πρεμιέρα της όμως το μυαλό της είναι ακόμα στην Καραϊβική

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε μια throwack φωτογραφία από τις διακοπές της και άθελά της αποκάλυψε το μυστικό ταξίδι στην Καραϊβική. 

H Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε τις Κυκλάδες ύστερα από δύο μήνες διακοπών και χαλάρωσης με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια, ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός και τα παιδιά τους περνούν κάθε χρόνο το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στην Πάρο όπου διατηρούν εξοχική κατοικία.

Η επιστροφή στην Αθήνα και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Πριν λίγες ώρες η οικοδέσποινα του «Ηappy Day» επέστρεψε στην Αθήνα και στις τηλεοπτικές υποχρεώσεις της, κάνοντας την πρώτη συνάντηση της σεζόν με τους συνεργάτες της στα γραφεία του Alpha.

Η 41χρονη φόρεσε το αγαπημένο της τζιν παντελόνι και ένα κομψό floral μπλουζάκι και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα βίντεο από την πρώτη της μέρα στο γραφείο. Η Σταματίνα και η ομάδα της τήρησαν το καθιερωμένο τους έθιμο, κόβοντας το κέικ που είχε ετοιμάσει η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Μαίρη Παλιαλέξη.

https://www.instagram.com/p/Cwe0Jpfs7ez/

«Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μου. Σύντομα επιστρέφουμε στην αγαπημένη μας συνήθεια. Το πρωινό μας καφεδάκι @alphatv! Πάρτε μία γεύση από το πρώτο meeting της σεζόν!».

«Νιώθω τυχερή και ευγνώμων που κάνω μία δουλειά που αγαπώ. Ακόμα πιο τυχερή που αν και το Happy Day ήρθε στη ζωή μου τόσο ξαφνικά και απροσδόκητα.. ήρθε για να μείνει. Νιώθω τυχερή γιατί μετά από τόσα χρόνια με τους συνεργάτες μου, μας δένουν δεσμοί αγάπης και σεβασμού και τους αντιλαμβάνομαι ως μία δεύτερη οικογένεια. Ναι ξέρω ακούγεται κλισέ αλλά η αλήθεια είναι ότι περνάμε καλά στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει προς τα έξω… Φίλοι μου ανυπομονώ για το πρωινό μας καφεδάκι, την ωραία παρέα που έχουμε δημιουργήσει, τις συζητήσεις που κάνουμε και ακούγονται πάντα όλες οι απόψεις, τις εξομολογήσεις που παρουσιάζουμε δείχνοντας ενδιαφέρουσες ανθρώπινες ιστορίες κυρίως όμως ανυπομονώ για τη θετική διάθεση με την οποία θέλουμε να προσεγγίζουμε τα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Σε μία ομολογουμένως μαύρη καθημερινότητα εμείς είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να σας φτιάχνουμε την ημέρα και να φέρνουμε το χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Αυτό είναι το happy day και η ωραία παρέα των τελευταίων 10 ετών που επιστρέφει στο καθημερινό της ραντεβού στις 11 Σεπτεμβρίου», έγραψε λίγο αργότερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η αντίδραση διάσημων Ελλήνων για τις φωτιές και η -όχι απίθανη- πρόβλεψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

H throwback φωτογραφία

Πριν λίγες ώρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε μια #tbt φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, όπου την βλέπουμε να ποζάρει σε εξωτικό προορισμό.

Φορώντας μπικίνι και πλεκτό σορτς, η 41χρονη χαμογελά κρατώντας ένα χρωματιστό λουλούδι και δείχνει απόλυτα ξέγνοιαστη.

https://www.instagram.com/p/Cwf0tkpMzqp/

«Κάθε καινούρια εικόνα ανοίγει τους ορίζοντες σου όπως ένα ορθάνοιχτο παράθυρο στον κόσμο. Δημιουργεί ερεθίσματα, δυνατά συναισθήματα και μένει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό και την ψυχή! Ξεκίνα και τελείωσε την ημέρα σου νιώθοντας ευγνωμοσύνη για αυτά που υπάρχουν στη ζωή σου. Οι χαρούμενες στιγμές, οι μικροχαρές της καθημερινότητας, το χαμόγελο, οι άνθρωποι που αγαπάμε και οι όμορφες αναμνήσεις πρέπει να είναι πάντα η αφετηρία και ο επίλογος κάθε ημέρας μας», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/Cvuc8vLOS2C/

Μπορεί η παρουσιάστρια να μην μας αποκάλυψε την τοποθεσία της ωστόσο εμείς βρήκαμε πως πρόκειται για το Belize, ανεξάρτητη χώρα της Κεντρικής Αμερικής, στις βορειοδυτικές ακτές της Καραϊβικής.

https://www.instagram.com/p/CqOFTQqLnGw/

Tο μέρος φημίζεται για τα χρωματιστά σπίτια του, τα οποία αποτελούν αγαπημένο (και Instagrammable) spot των τουριστών. H παρουσιάστρια έμεινε στο συγκρότημα Colinda Cabanas, με το κόστος της διαμονής να ανέρχεται περίπου στα 111 ευρώ τη βραδιά (125 δολάρια).

Πηγή κεντρικής: stam_tsimtsili