Μιχαλάκη και Παπαγεωργίου κάνουν διακοπές στη Σύρο και μας χάρισαν το πιο τρυφερό κλικ

Μιχαλάκη και Παπαγεωργίου κάνουν διακοπές στη Σύρο και μας χάρισαν το πιο τρυφερό κλικ

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου κάνουν διακοπές στις Κυκλάδες και μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του νέου μέλους. Οι νέες φωτογραφίες της εγκυμονούσας.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της κοινής τους ζωής βιώνουν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, οι οποίοι σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Πριν λίγες εβδομάδες η Δανάη Μιχαλάκη αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της με ένα post στο Instagram και δέχθηκε αμέτρητες ευχές από συναδέλφους και fans.

https://www.instagram.com/p/CvpdBBWKcS5/

H Δανάη Μιχαλάκη επιστρέφει τηλεοπτικά φέτος μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Η Παραλία» η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου. Η 31χρονη θα υποδυθεί την γιατρό Υπατία Αρχοντάκη, μια νεαρή κοπέλα από την Κρήτη η οποία επιστρέφει στο χωριό της, τα Μάταλα, για να ανακοινώσει στην οικογένειά της τον γάμο της με τον Γιώργο, ο οποίος ζει μόνιμα μαζί της στο Λονδίνο.

https://www.instagram.com/p/Ci8PGnKLJHF/

Oι διακοπές του ζευγαριού στην Σύρο και οι νέες φωτογραφίες της μέλλουσας μαμάς

To ζευγάρι συνηθίζει να περνά το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών του στη γενέτειρα της ηθοποιού, τη Σύρο ωστόσο φέτος αποφάσισαν να κάνουν ένα mini tour στα Ελληνικά νησιά. Πρόσφατα οι δυο τους βρέθηκαν σε Μήλο και Φολέγανδρο όπου πόζαραν στον φακό και μας χάρισαν αξιοζήλευτες εικόνες.

Τα τελευταία 24ωρα Γιώργος και Δανάη βρίσκονται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και χαλαρώνουν πριν την επιστροφή στην Αθήνα και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Η νεαρή ηθοποιός δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες της και όπως θα δεις παρακάτω η φουσκωμένη της κοιλιά είναι εμφανής.

https://www.instagram.com/p/CwhiUs5q2Vd/

Η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Σάρα Εσκενάζυ ήταν οι πρώτοι που σχολίασαν το post με την πρώτη να σημειώνει με χιούμορ: «Να φανταστώ η κενή θέση είναι του Harry που σηκώθηκε να σε βγάλει».

Screenshot-2023-08-29-141524.png

Ο πατέρας της ηθοποιού, Γιώργος Μιχαλάκης μίλησε πρόσφατα στην εφημερίδα Real Life για την εγκυμοσύνη της κόρης του και ανέφερε: «Καλώς να ορίσει! Μας φέρνει μεγάλη χαρά και σφραγίζει την ευτυχία των παιδιών».

«Θα γίνω γιαγιά» είπε η Φιλαρέτη Κομνηνού φωτογραφίζοντας τη Δανάη όμως έκανε ένα μικρό λαθάκι

Το αγαπημένο ζευγάρι έκανε βόλτα στα γραφικά στενά της Άνω Σύρου και επισκέφθηκε γνωστό bar της περιοχής.

Screenshot-2023-08-29-141346.png

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της εγκυμονούσας.

Πηγή κεντρικής: danae_michalaki