«Θέλω πολύ να γίνω μαμά», είπε η Adele και οι θεωρίες για 2η εγκυμοσύνη ξεκίνησαν

Πατούλια Κατερίνα
«Θέλω πολύ να γίνω μαμά», είπε η Adele και οι θεωρίες για 2η εγκυμοσύνη ξεκίνησαν
© 2023 Los Angeles Times

Θέλει ένα παιδί ακόμα η Adele ή μήπως είναι ήδη στον δρόμο;

H Adele θέλει σύντομα να γίνει μαμά ξανά και δεν το κρύβει. Η 35χρονη τραγουδίστρια που έχει ήδη έναν γιο, τον 10χρονο Angelo από τον γάμο της με τον Simon Konecki δεν έκρυψε ούτε τον ενθουσιασμό της, ούτε τα δάκρυά της σε δύο διαφορετικές στιγμές στη διάρκεια των συναυλιών που δίνει στο Las Vegas. Σε βίντεο που κατέκλυσαν το Tik Tok και το Υoutube η Adele εντοπίστηκε αρχικά να βάζει τα κλάματα όταν είδε στον εξώστη του θεάτρου που τραγουδούσε βλέποντας μια μαμά με ένα μωρό αγκαλιά να προσπαθεί να το κοιμίσει.

«Θέλω πολύ να γίνω μαμά ξανά»

Κι όταν μια εγκυμονούσα ζήτησε από την Adele να αποκαλύψει το φύλο του μωρού της και συζητούσαν για τα πιθανά ονόματα του παιδιού, εκείνη τόνισε:

«Θέλω πολύ να γίνω μαμά, κάθε φορά που ακούω ένα όνομα να μου αρέσει, το γράφω στη λίστα με τα πιθανά ονόματα παιδιών», είπε η Adele.

Η Adele είπε την αλήθεια στους fans για το πρόβλημα υγείας που την έκανε να καταρρεύσει backstage

Στην εμφάνιση αυτή στο The Colosseum του Caesars Palace στο Las Vegas, η Adele αποκάλυψε παράλληλα πως και ο αγαπημένος της, ο αρραβωνιαστικός της Rich Paul ψάχνει ήδη ονόματα για παιδιά.

Η Adele, έχει μιλήσει αρκετά για το πώς την επηρέασε το διαζύγιό της που οριστικοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2021 και τις τύψεις που ένιωθε για τον δεκάχρονο σήμερα γιο της.

Oι fans πάντως κοιτούσαν την κοιλίτσα της Adele μετά την ανακοίνωση που έκανε.

adele.jpg

Ο Paul είναι και ο ίδιος πατέρας τριών παιδιών και έχει μιλήσει ανοιχτά για την ανάγκη του να γίνει μπαμπάς ξανά, ειδικά τώρα που είναι αρραβωνιασμένος με την Adele.

«Έγινα μπαμπάς σε νεαρή ηλικία και μεγαλώνοντας στη δουλειά τα πράγματα ήταν δύσκολα. Τώρα, αν κάνω παιδιά ως μεγαλύτερος πια, θα έχουν άλλη θέση στη ζωή μου, ανυπομονώ να γίνω μπαμπάς και θα είμαι διαφορετικός»!

Μιλώντας στο podcast «Desert Island Discs» του BBC και την παρουσιάστρια Lauren Laverne, η τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία της πριν μερικούς μήνες, να γίνει ξανά μητέρα, καθώς το να αποκτήσει κι άλλα παιδιά θα την κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένη.

https://www.instagram.com/p/Cwb6M_eO11k/

Όταν η Adele ρωτήθηκε πώς φαντάζεται τη ζωή της σε 10 χρόνια από τώρα, εκείνη απάντησε χωρίς πολλή σκέψη:

«Σίγουρα θα ήθελα δύο ακόμη παιδιά. Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσαμε. Αν δεν συμβεί, έχω τον Angelo. Θέλω απλώς να είμαι ευτυχισμένη».

Η τραγουδίστρια είπε στο podcast ότι «λατρεύει να είναι μαμά» και εξήγησε πώς η μητρότητα την έχει αλλάξει με έναν καλό και συγχρόνως περίεργο τρόπο. Εξήγησε, επίσης, πως το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά στην περίπτωση του γιου της, καθώς ο μικρός φαίνεται να ακολουθεί τα μουσικά της βήματα.

«Ο Angel είναι ερωτευμένος με τη μουσική. Καθόμαστε και κάνουμε πολλές συζητήσεις για τη μουσική. Καθόμαστε και ακούμε τραγούδια μαζί και τα ξεχωρίζουμε. Είναι απλώς υπέροχο», εξήγησε.

Όχι μόνο δεν έχουν χωρίσει, αλλά η Adele λέει ανοιχτά ότι θέλει τα παιδιά του Rich Paul