Η Adele είπε την αλήθεια στους fans για το πρόβλημα υγείας που την έκανε να καταρρεύσει backstage

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Adele είπε την αλήθεια στους fans για το πρόβλημα υγείας που την έκανε να καταρρεύσει backstage

H Adele αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί εν μέσω περιοδείας. Η αποκάλυψη στους θαυμαστές της.

Μια δύσκολη περίοδο της καριέρας της περνά η Αdele η οποία έχει έρθει αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε πρόσφατα ότι χρειάστηκε να σηκωθεί κυριολεκτικά από το πάτωμα αφού έπαθε κρίση ισχιαλγίας και κατέρρευσε στα παρασκήνια, κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων εμφανίσεών της στο Las Vegas.

H Adele μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της

«Θα κάτσω κάτω και θα ξεκουράσω την ισχιαλγία μου», δήλωσε η 35χρονη σταρ κατά τη διάρκεια της συναυλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα πάντα με τη «The Sun».

H Βρετανίδα καλλιτέχνης πήρε το μικρόφωνο και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στους θαυμαστές της για μια πρόσφατη κρίση ισχιαλγίας που της προκάλεσε φρικτούς πόνους με αποτέλεσμα να καταρρεύσει στα χέρια των συνεργατών της οι οποίοι βρίσκονταν στα παρασκήνια.

https://www.instagram.com/p/Cvl1v00gbC6/

«Σήκωσαν όλο μου το σώμα από το πάτωμα», εξήγησε η Adele στο κοινό του «Caesar's Palace».

Στην κόντρα Shakira- Piqué η Adele πήρε θέση και έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Η ισχιαλγία είναι μια πάθηση που κάνει την εμφάνισή της όταν μια δισκοκήλη ασκεί πίεση σε μέρος του ισχιακού νεύρου, προκαλώντας ακραίο πόνο.

«Έχω άλλα δύο, απλά πρέπει να πάω στην άλλη πλευρά της σκηνής. Πρέπει να βαδίζω αυτές τις μέρες γιατί έχω πολύ άσχημη ισχιαλγία», είχε πει πρόσφατα με χιούμορ η τραγουδίστρια επί σκηνής.

https://www.instagram.com/p/CwJ5ZXTOX34/

«Έπαθα την πρώτη μου ολίσθηση σπονδύλου όταν ήμουν 15 ετών από φτέρνισμα. Ήμουν στο κρεβάτι και φτερνίστηκα και ο πέμπτος μου σπόνδυλος πετάχτηκε έξω. Τον Ιανουάριο, έφυγε ο έκτος, ο L6. Και μετά εκεί που έκανα καισαρική τομή, ο κορμός μου ήταν άχρηστος. Αλλά όταν δυνάμωσα την κοιλιά μου, κάτι που δεν είχα ποτέ πριν, η πλάτη μου άρχισε να μην ταλαιπωρείται τόσο πολύ», είχε εξομολογηθεί η 35χρονη πριν λίγους μήνες.

Πηγή κεντρικής: adele