Η Έρρικα Πρεζεράκου στο empowerment μήνυμά της προς τη Μαρία Σάκκαρη λέει τη μαγική λέξη «αξίζω»

Η Έρρικα Πρεζεράκου στο empowerment μήνυμά της προς τη Μαρία Σάκκαρη λέει τη μαγική λέξη «αξίζω»

Ως αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ στο παρελθόν η Έρρικα γνωρίζει τις θυσίες αλλά και τις ψυχολογική κατάπτωση που φέρνει μία ήττα, ειδικά αν εκπροσωπείς τη χώρα σου στο εξωτερικό.  

Η Έρρικα Πρεζεράκου μας έχει κάνει να την θαυμάσουμε πολλές φορές και όχι μόνο με τις επιδόσεις της όταν ήταν αθλήτρια στο επί κοντώ. Κυρίως για το ήθος της, τη δύναμη που έχει για τη ζωή και την θετική της αύρα. Αυτή τη φορά συγκινεί με τον μήνυμά της προς μία άλλη αθλήτρια, τη Μαρία Σάκκαρη.

https://www.instagram.com/p/CsX6BOko6Bq/

«Είτε χάνω, είτε κερδίζω, μέσα μου φωνάζω αξίζω!»

Τα τελευταία χρόνια η Έρρικα Πρεζεράκου συνεχίζει να ασχολείται με τον αθλητισμό, αυτή τη φορά ως επιχειρηματίας και γυμνάστρια στον χώρο που έχει στο ΟΑΚΑ. Εκεί που πολλά μικρά παιδιά γυμνάζονται καθημερινά και εκείνη προσπαθεί να τους εμφυσήσει τις αρετές του αθλητισμού. Αυτές που δεν έχουν απαραίτητα να κάνουν με το αποτέλεσμα αλλά με την προσπάθεια.

https://www.instagram.com/reel/CuWR-dEgFC6/

Παίρνοντας αφορμή από το χθεσινό ξέσπασμα της Μαρίας Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό της από το US Open, η Έρρικα ένιωσε την ανάγκη να την εμψυχώσει και να θυμίσει σε όλους εμάς κάτι απλό και σημαντικό.

Να πιστεύουμε στον εαυτό μας και κάθε μας ήττα, είναι εκείνη που μας εξελίσσει. Το κείμενο της συγκίνησε τους followers της.

Μετά τα δάκρυα της Μαρίας Σάκκαρη για την ατυχία της ήρθε το μήνυμα αγάπης από την Μαρέβα Μητσοτάκη

Όπως γράφει χαρακτηριστικά: «Πολλές φορές άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι και έχουν επίγνωση ότι εκπροσωπούν με την δράση τους όχι μόνο τον εαυτό τους αλλά και μια χώρα μπορεί να νιώθουν όπως ένοιωσε η Μαρία Σάκκαρη. Καμία φορά οι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν στο σύνολο το πόσο προφέρουν το πόσο υγιή πρότυπα είναι για το σύνολο της κοινωνίας και κυρίως για τα παιδιά μας. Κάθε μέρα σκληρή προπόνηση για να πετύχει τους στόχους της μοιράζοντας τις νίκες της απλόχερα και αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη για την εξελικτική της πορεία που θα περάσει από διάφορες φάσεις μιας και έτσι είναι η ίδια η ζωή. Μαρία μου .. σε αγαπάμε πολύ γιατί αναγνωρίζουμε ότι αυτές οι περίοδοι που περνάς είναι εξίσου σημαντικές με τις νίκες σου μιας και μέσα από αυτές εξελίσσεσαι και προχωράς. Είναι σημαντικό να μαθαίνουμε στα παιδιά μας ότι: «είτε χάνω είτε κερδίζω .. μέσα μου φωνάζω Αξίζω. Καλημέρα ηλιόλουστα μου πλάσματα. Πολύ σας αγαπάω».

https://www.instagram.com/p/Cwj2qYeMo3P/

Η Έρρικα φυσικά δεν γνωρίζει μόνο από τις ήττες του αθλητισμού, αλλά και από τις σκληρές σωματικές δοκιμασίες. Ξεπέρασε τον ίδιο της τον εαυτό πριν από 3 χρόνια, μετά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε εν πλω και τον ακρωτηριασμό ενός δαχτύλου του χεριού της. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο μάθημα της ζωής της και από εκείνη την περίοδο έχει βάλει σκοπό της ζωής της να εμπνέει τους άλλους γύρω της.

Πολλές από τις αναρτήσεις της είναι inspo. Αξίζει να διαβάσεις τις αλήθειες της.

https://www.instagram.com/p/Cojc40esgnr/