Μετά τα δάκρυα της Μαρίας Σάκκαρη για την ατυχία της ήρθε το μήνυμα αγάπης από την Μαρέβα Μητσοτάκη

Μετά τα δάκρυα της Μαρίας Σάκκαρη για την ατυχία της ήρθε το μήνυμα αγάπης από την Μαρέβα Μητσοτάκη

«Νιώθω ότι ντροπιάζω όλους τους Έλληνες» δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό της από τον πρώτο γύρο του US Open. Η συνάντηση με την αδελφή του συντρόφου της Σοφία Μητσοτάκη και η στήριξη από τη Μαρέβα Μητσοτάκη. 

Η τενίστρια Μαρία Σάκκαρη ενώ είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προσδοκίες τη συμμετοχή της στο US Open και ενώ όλοι περίμεναν τη δυνατή συνέχεια στο τουρνουά, τελικά αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο. Η αθλήτρια ξέσπασε στη συνέντευξη τύπου και ανάμεσα στους λυγμούς της, προσπαθούσε να αρθρώσει λίγες λέξεις.

Την καλύτερη στήριξη και λόγια αγάπης, βρήκε όμως από τη μητέρα του συντρόφου της Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Μαρέβα η οποία με ανάρτησή της προσπάθησε να της αλλάξει τη διάθεση.

https://www.instagram.com/p/Cwd1ZB5onlJ/

«Νιώθω ότι έχω ντροπιάσει τον εαυτό μου και όλους τους Έλληνες»

Η Μαρία Σάκκαρη η οποία βρίσκεται στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, ένιωσε απογοητευμένη από τον εαυτό της και από τις επιδόσεις της στο ξεκίνημα του τουρνουά. Το US Open, είναι ένα από τα πιο σημαντικά τουρνουά τένις το οποίο μετρά και στη συνολική κατάταξη ενός αθλητή. Ο αποκλεισμός της από την Ρεμπέκα Μασάροβα, ήταν έκπληξη.

Στη συνέντευξη τύπου εμφανίστηκε σοκαρισμένη. Και σε λίγα λεπτά «έσπασε» όταν τη ρώτησαν για τα επόμενα σχέδιά της, με λυγμούς και κρατώντας το κεφάλι με τα χέρια της: «Είναι πολύ φρέσκο αυτή τη στιγμή τι είναι το σωστό ή τι είναι αυτό που θέλω να κάνω, είναι και τα συναισθήματα τώρα του αγώνα. Υπάρχουν αυτά τα δύο σενάρια στο μυαλό μου και είναι πολύ απογοητευτικό. Νιώθω ότι έχω ντροπιάσει τον εαυτό μου, έχω ντροπιάσει τους ανθρώπους μου, ότι ντροπιάζω όλους τους Έλληνες».

Η Ελληνίδα τενίστρια που έχει δοξάσει την Ελλάδα, φυσικά και ήταν υπερβολική σε αυτό τον χαρακτηρισμό, αλλά ήταν τόσο φορτισμένη συναισθηματικά μετά από μία επίπονη προπόνηση μηνών, που καταλαβαίνουμε το ξέσπασμά της και αγαπήσαμε για μία ακόμη φορά και το ήθος της.

Η Μαρία Σάκκαρη έδειξε την αγάπη της προς την οικογένεια Μητσοτάκη με ένα Instagram-story

Λόγια αγάπης και συμπαράστασης, βρήκε όμως από τη σύζυγο του πρωθυπουργού και μητέρα του συντρόφου του Κωνταντίνου Μητσοτάκη, Μαρέβα, η οποία με ανάρτησή της συνόψισε και τις δικές μας σκέψεις: «Η Μαρία είναι κορυφαία αθλήτρια και οι κορυφαίοι αθλητές έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν μία δύσκολη και αρνητική χρονιά. Όμως έχει και μεγάλη ψυχή και δυνατή καρδιά και με ακριβώς το ίδιο πάθος για το τένις θα σηκωθεί και θα βγει πιο δυνατή. Είμαστε μαζί σου!».

sakkari_mareva.jpg

Η Μαρία λίγα 24ωρα πριν ξεκινήσει τους αγώνες της, είχε μία συνάντηση και με την αδελφή του συντρόφου της Σοφία, η οποία σπουδάζει στις ΗΠΑ. Και οι καρδούλες στην ανάρτηση, δείχνουν και την πολύ όμορφη σχέση που έχουν. Λίγα 24ωρα μετά τις φετινές εθνικές εκλογές και βλέποντας τον σύντροφό της να συγκινείται με την επανεκλογή του πατέρα του είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Ήταν πολύ συγκινητικό, διότι εκτός του ότι τον αγαπώ πάρα πολύ γιατί είναι ο άνθρωπός μου, αγαπώ πολύ και την οικογένειά του. Και μου στέκονται σε κάθε μου βήμα, σε κάθε μου αγώνα, γενικά είναι πάρα πολύ κοντά μου».

sakkari_sofia.jpg