H Βάσω Λασκαράκη είπε αυτό που όλες νιώθουμε μετά τις διακοπές & μια αλήθεια για την κόρη της

H Βάσω Λασκαράκη είπε αυτό που όλες νιώθουμε μετά τις διακοπές & μια αλήθεια για την κόρη της

H Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος περνούν τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού με τις κόρες τους στην Κρήτη και ετοιμάζουν την επιστροφή στην καθημερινή τους ρουτίνα. Οι υπέροχες φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

H Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος συγκαταλέγονται στους «τυχερούς» του φετινού καλοκαιριού αφού κατάφεραν να χαλαρώσουν για αρκετές ημέρες και να απολαύσουν στο maximum την μικρή παύση από την καθημερινή τους ρουτίνα.

Πρόσφατα το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στην Ιταλία και επισκέφθηκε αρκετές δημοφιλείς πόλεις ανάμεσά τους οι: Φλωρεντία, Σιένα, Σαν Τζιμινιάνο και Πιένζα. Η 43χρονη τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στο Instagram και μοιράζεται καθημερινά με τους fans αυθόρμητες, άφιλτρες εικόνες από τη ζωή της.

Η Βάσω Λασκαράκη ταξίδεψε στην Ιταλία με τον σύζυγό της & δέχθηκε ένα επικό σχόλιο για τα looks της

Λασκαράκη-Σουλτάτος: Οι διακοπές στην Κρήτη και η επιστροφή

Η ηθοποιός και ο σεφ περνούν κάθε χρόνο μεγάλο μέρος των διακοπών τους στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο από όπου κατάγεται ο Λευτέρης Σουλτάτος. Το ερωτευμένο ζευγάρι συνοδευόταν από εκλεκτή παρέα, που δεν είναι άλλη από τις κόρες τους.

Η 10χρονη Εύα Τσιμιτσέλη, κόρη της ηθοποιού από τον πρώτο γάμο της με τον Γιάννη Τσιμτσέλη απόλαυσε την παραμονή τους στο νησί και δεν σταμάτησε να κάνει βόλτες με τη μαμά της.

Πριν λίγες ώρες η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε ένα καρουζέλ στον προσωπικό της λογαριασμό και αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται σταδιακά για την επιστροφή στην πρωτεύουσα. Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω, (και πιθανότατα θα ταυτιστείς) τα συναισθήματά της είναι ίδια με τα δικά μας μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

https://www.instagram.com/p/CwkDPEwt-ve/

«Όλα καλά εδώ 🤓 #ουτεκαν όταν συνειδητοποιείς ότι σύντομα πρέπει να επιστρέψεις Αθήνα] #lazy #selfietime #summerisending #30august #moodoftheday», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Λίγο αργότερα η ηθοποιός πόσταρε ένα χιουμοριστικό Instagram-story και αποκάλυψε πως η κόρη της δυσκολεύεται να ξυπνήσει τα πρωινά του καλοκαιριού πριν τις 12 το πρωί. Όπως θα δεις στο παρακάτω video η μικρή Εύα δεν καταφέρνει να σηκωθεί από το κρεβάτι, παρά τις επίμονες προσπάθειες της μαμάς της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: vasolaskaraki