Η Μελίνα Νικολαΐδη ευχήθηκε στον Αλέξανδρο της με τον πιο in love στίχο της Άννας Βίσση

Η Μελίνα Νικολαΐδη ευχήθηκε στον Αλέξανδρο της με τον πιο in love στίχο της Άννας Βίσση

Η Μελίνα Νικολαΐδη ευχήθηκε στον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη με ένα τρυφερό Ιnstagram-story. Το γλέντι του αγαπημένου της και οι ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Η Μελίνα Νικολαΐδη ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του βολεϊμπολίστα Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη με τον οποίο είναι ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο. Οι δυο τους πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις και παρά το γεγονός ότι η 19χρονη ξεκίνησε τις σπουδές της στο Λονδίνο, η σχέση τους δείχνει να δυναμώνει και να εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο.

Η μαμά Δέσποινα και ο μπαμπάς Ντέμης έχουν δώσει την έγκρισή τους, με την τραγουδίστρια να επισκέπτεται καθημερινά το γυμναστήριο του 35χρονου στα νότια προάστια, δημοσιεύοντας όμορφα στιγμιότυπα από τις προπονήσεις της στο Instagram.

Η νεαρή κοπέλα έχει βρει το άλλο της μισό στο πλευρό του γυμναστή-επιχειρηματία και η ευτυχία της δεν κρύβεται. Ο personal trainer- επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά της όμορφης Μελίνας έχει πολύ καλές σχέσεις με την Δέσποινα Βανδή, με την τραγουδίστρια να δείχνει έμπρακτα την αποδοχή-στήριξή της στη σχέση της κόρης της.

Η Μελίνα Νικολαΐδη πήγε στην Άννα Βίσση και μας αποκάλυψε το αγαπημένο της τραγούδι

Οι ευχές της Μελίνας στον Αλέξανδρο την καρδιά της

Την Τετάρτη (30/08) ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είχε την ονομαστική του εορτή και δέχθηκε δεκάδες ευχές στα social media από συνεργάτες και φίλους. Πριν από μερικές ώρες το κορίτσι του, θέλησε να του ευχηθεί δημόσια αναρτώντας ένα τρυφερό Ιnstagram story στο οποίο βλέπουμε το ζευγάρι να περπατά χέρι-χέρι.

Screenshot-2023-08-31-094350.png

«Χρόνια πολλά μωρό μου! Αγάπη υπερβολική», έγραψε όλο νόημα η Μελίνα Νικολαΐδη στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο συγκεκριμένος στίχος είναι από το ομώνυμο τραγούδι της Άννας Βίσση, «Αγάπη υπερβολική». Η Μελίνα και ο σύντροφός της είχαν επισκεφθεί πριν λίγους μήνες το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν η Ελληνίδα σταρ, αποδεικνύοντας ότι μετά την τηλεοπτική τους επανένωση, Βίσση και Βανδή διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

https://www.instagram.com/tv/Cen-XxtAXrI/

«Μπράβο και στις δυο για διαφορετικούς λόγους ταιριαστές οι φωνές και πιο ταιριαστή ακόμα η Σχέση», είχε γράψει γράψει η Άννα Βίσση σε ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή όπου τραγουδά με την Μελίνα, με την τραγουδίστρια να απαντά: «Αχ Άννα μου! Καλά να είναι τα παιδιά μας! Ευτυχισμένα και γερά κι εμείς μαζί τους».

sxolio1.jpg

Το γλέντι του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Λίγο αργότερα το ζευγάρι γιόρτασε με στενούς του φίλους σε μαγαζί των νοτίων προαστίων όπου έφαγαν και χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Screenshot-2023-08-31-094357.png

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρισκόταν η Έλενα Γαλύφα, η σχεδιάστρια μόδας Ειρήνη Μάκκου και η Έλλη Γελεβεσάκη.

Οι ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού

Μελίνα και Αλέξανδρος έχουν μόνο ένα κοινό σταθερό post στο Instagram ωστόσο φωτογραφίζονται σχεδόν καθημερινά μαζί, χαρίζοντάς μας #couplegoals στιγμιότυπα.

https://www.instagram.com/p/Co7dgvWIN4p/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: melina.nikolaidi