Η Μελίνα Νικολαΐδη πήγε στην Άννα Βίσση και μας αποκάλυψε το αγαπημένο της τραγούδι

Η Μελίνα Νικολαΐδη πήγε στην Άννα Βίσση και μας αποκάλυψε το αγαπημένο της τραγούδι

Η εμφάνιση της κόρης της Δέσποινας Βανδή στο Hotel Ερμού και η αγάπη της Καρβέλα για τα τραγούδια της Δέσποινας. 

Η συμφιλίωση της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή που έγινε τηλεοπτικά πριν από δύο χρόνια στο J2US, έφερε κοντά τις δύο τραγουδίστριες, αλλά τελικά και τις κόρες τους. Η Μελίνα Νικολαΐδη διασκέδασε χθες το βράδυ στο Hotel Ερμού όπου τραγουδά η Άννα Βίσση και μας αποκάλυψε μάλιστα το αγαπημένο της τραγούδι. Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να το κάνει εύκολα πριν από μερικά χρόνια, όταν υπήρχε ακόμη στα πρωτοσέλιδα η γνωστή διαμάχη με τις δύο τραγουδίστριες.

Όμως τι κοινό έχει η Σοφία Καρβέλα και κόρη της Άννας με την Μελίνα και κόρη της Δέσποινας Βανδή;

Η Σοφία φαν της Δέσποινας και η Μελίνα της Άννας

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη βρίσκεται ακόμη στην Αθήνα, αφού τα μαθήματα υποκριτικής στο Λονδίνο, δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει. Και για πρώτη φορά εκτός από το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά η μητέρα της, αποφάσισε να πάει να διασκεδάσει με τον σύντροφό της και την παρέα της, στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Και μας αποκάλυψε με το story που έκανε και το αγαπημένο της τραγούδι, ένα από τα κλασσικά της Άννας, το «Δε με αγαπάς».

Δεν μας ξεκαθάρισε αν απλά της αρέσει το τραγούδι ή αν είναι και φαν της... απόλυτης. Εκείνη όμως που είχε ξεκαθαρίσει πολύ πιο πριν από εκείνη ότι είναι φαν της Βανδή, ήταν η κόρη της Βίσση, Σοφία Καρβέλα. Όταν ακόμη ζούσε στην Ελλάδα πήγαινε στα κέντρα που εμφανίζονταν, ενώ αγαπημένο της τραγούδι ήταν το «Στα έδωσα όλα». Το είχε μάλιστα τραγουδήσει μαζί με την μαμά της στην μίνι σειρά της Βίσση, το «Όσο έχω φωνή».

Η Σοφία Καρβέλα γιορτάζει τα γενέθλια του μικρού της Νέστορα με ένα photo άλμπουμ γεμάτο αγάπη

Και φρόντισε μετά την τηλεοπτική επανένωση της μαμάς της με την Βανδή να της πει ξανά για το πόσο χάρηκε που τις είδε μαζί και επανέλαβε φυσικά πως της αρέσουν τα τραγούδια της.

Λόγω και της απόστασης, αφού η Σοφία ζει στην Νέα Υόρκη, αλλά και της διαφοράς της ηλικίας και των ενδιαφερόντων τους, δεν έχουμε δει πουθενά μαζί την Σοφία και την Μελίνα. Κάποιος, κάποια στιγμή προφανώς θα σκεφτεί στο μέλλον να τις γνωρίσει και γιατί όχι να έχουμε και ένα κοινό τους ενσταντανέ.