H 17χρονη Shiloh είναι ίδια η Angelina στην εφηβεία! Η εμφάνιση με ξυρισμένο κεφάλι και ροζ μαλλιά

H 17χρονη Shiloh είναι ίδια η Angelina στην εφηβεία! Η εμφάνιση με ξυρισμένο κεφάλι και ροζ μαλλιά
Invision

H Shiloh Jolie-Pitt έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και στο πρόσωπό της όλοι βλέπουν την νεαρή Angelina Jolie.

Μπορεί η Angelina Jolie και ο Brad Pitt να αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο υπάρχει κάτι που θα τους συνδέει για πάντα και αυτό δεν είναι άλλο από τα έξι παιδιά τους.

Το πρώην ζευγάρι εξακολουθεί να έχει αγεφύρωτες διαφορές και όλα δείχνουν ότι οι κακές σχέσεις τους θα παραμείνουν ως έχει για αρκετό καιρό ακόμη. Τον Φεβρουάριο του 2021, ο Brad Pitt μήνυσε την Angelina Jolie, ισχυριζόμενος ότι πούλησε παράνομα το μερίδιό της στο οινοποιείο που αγόρασαν μαζί το 2008.

Jolie και Pitt αγόρασαν το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του κτήματος Château Miraval στη Νότια Γαλλία, όπου το 2014 παντρεύτηκαν και πέρασαν εκεί αμέτρητες ανέμελες στιγμές μαζί με τα παιδιά τους. Το οινοποιείο αποτέλεσε «μήλο της έριδος» όταν ξεκίνησαν οι διαδικασίες χωρισμού τους το 2016.

H 17χρονη Shiloh Jolie-Pitt είναι αγνώριστη

Πριν λίγες ώρες η 17χρονη κόρη του πρώην ζευγαριού, Shiloh Jolie-Pitt εντοπίστηκε από τους παπαράτσι στην California κατά τη διάρκεια εξόδου με φίλη της και όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω είναι κυριολεκτικά αγνώριστη.

Η νεαρή κοπέλα έχει αλλάξει πολύ από την τελευταία δημόσια εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει στο πλευρό της μητέρας της, με το ροζ ξυρισμένο κεφάλι της να θυμίζει έντονα την Angelina Jolie σε νεαρή ηλικία.

Η Shiloh ήταν αρκετά ευδιάθετη και αδιαφορούσε πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα. Η 17χρονη εμφανίστηκε με casual look και συγκεκριμένα με ένα μαύρο t-shirt, denim σορτς και αθλητικά παπούτσια. To look της ολοκλήρωσε επιτυχώς ένα μαύρο σακίδιο πλάτης.

https://www.instagram.com/p/CwkbadntcbP/

Η Angelina Jolie κάνει τα πάντα για τα όνειρα των παιδιών της - Η Shiloh εντυπωσιάζει στον χορό

Ο Brad Pitt είχε μιλήσει δημόσια για την Shiloh και την αγάπη της για τον χορό στην πρεμιέρα της ταινίας του «Bullet Train». Ο ηθοποιός είχε εκφράσει την υπερηφάνειά του για το viral video της 17χρονης στο οποίο χορεύει το «Vegas» της Doja Cat .

«Μου φέρνει δάκρυα στα μάτια. Είναι πολύ όμορφη», δήλωσε στο Entertainment Tonight ο Χολυγουντιανός σταρ.

Ο 59χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε επίσης ότι δεν έχει ιδέα από που πήρε το χορευτικό της ταλέντο, αφού ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν είναι τόσο καλός με τον ρυθμό.

Πηγή κεντρικής: apimages.com