Η Angelina Jolie γνωρίζει στα παιδιά της τα είδωλά τους & μας θύμισε τις γιγαντοαφίσες στο δωμάτιο

Η Angelina Jolie γνωρίζει στα παιδιά της τα είδωλά τους & μας θύμισε τις γιγαντοαφίσες στο δωμάτιο

Ό,τι κάθε παιδί θα ήθελε σε αυτήν -και όχι μόνο- την ηλικία.

Θυμάσαι τις γιγαντοαφίσες που έβαζες μικρή στο δωμάτιό σου; Όλους εκείνους τους πρωταγωνιστές στις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές που έβρισκαν τον δρόμο τους στους τοίχους σου; Εκείνη την εποχή, μπορούσες εύκολα να δηλώσεις ότι ήσουν ερωτευμένη μαζί τους, ίσως και το ότι θα τους παντρευόσουν. Σήμερα, μπορεί να τα σκέφτεσαι και να γελάς, αλλά σκέψου να μπορούσες τότε με κάποιον τρόπο να γνωρίσεις τα είδωλά σου;

Η Angelina Jolie έχει έξι παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt, και κάνει ό,τι μπορεί αξιοποιώντας τις γνωριμίες της για να τα πηγαίνει στα παρασκήνια των αγαπημένων τους παραγωγών και να γνωρίζουν τα είδωλά τους. Και, φυσικά, αυτά είναι υπερενθουσιασμένα.

Η Angelina Jolie με τη Shiloh

Η πρώτη φορά που εντοπίστηκε τέτοιο περιστατικό ήταν τον περασμένο Ιούλιο, όταν η 47χρονη ηθοποιός εθεάθη σε συναυλία των Maneskin με τη 16χρονη Shiloh. Η Shiloh φαινόταν να απολαμβάνει την κάθε στιγμή, όμως, το ίδιο συνέβη και με την Jolie που τραγουδούσε μέρος του κομματιού που ακουγόταν.

Με τη Vivienne Marcheline

Τώρα, η ηθοποιός πήρε την 14χρονη κόρη της, Vivienne Marcheline, και την πήγε στη Φιλαδέλφεια στα παρασκήνια της περιοδείας του μιούζικαλ Dear Evan Hansen.

«Ήταν αξιολάτρευτες και ευγενικές και έδειχναν τον ενθουσιασμό τους για την ερμηνεία του Anthony Norman ως Evan», είπε πηγή στο Αμερικανικό People.

https://www.instagram.com/p/ChlHneDLn56

Στη συναυλία των Maneskin με τους 70.000 θεατές, η κόρη της Angelina Jolie έκλεψε την παράσταση

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Jolie είχε μιλήσει για τα παιδιά της και το πόσο καλοί άνθρωποι πιστεύει ότι έχουν εξελιχθεί να είναι. Ως αιτία έδειξε το γεγονός ότι είναι πολλά και το ένα επηρεάζεται από το άλλο.

«Είναι πολύ καλοί άνθρωποι και επειδή είναι τόσα πολλά, πιστεύω πως αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο από το ένα στο άλλο. Δεν είναι ότι είμαι εγώ η κεφαλή ή κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ ειλικρινής και πολύ ανθρώπινη με τα παιδιά μου», είπε η ηθοποιός τον περασμένο Οκτώβριο στο Αμερικανικό People.