Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει για πρώτη φορά μία μεγάλη αλλαγή και δηλώνει χαρούμενη

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει για πρώτη φορά μία μεγάλη αλλαγή και δηλώνει χαρούμενη

Εκτός από το τηλεοπτικό της comeback, η Ντορέττα ετοιμάζεται να αλλάξει τα πρωινά μας. 

Μετά από ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι όπως είδαμε και από τις αναρτήσεις της στο Instagram και τα video στο TikTok, η Ντορέττα Παπαδημητρίου επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και στις νέες αλλαγές που θα κάνει στη ζωή της. Με διπλό «χτύπημα».

https://www.instagram.com/p/CvF3Y86o8mH/

Από τα «Σύρματα στα ερτζιανά

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ταξιδεύοντας από το Λαγονήσι, στη Σύρο και μετά στον Πόρο, πέρασε ένα πολύ ιδιαίτερο καλοκαίρι. Ειδικά γιατί είχε μαζί της τους δύο γιους της, τον 17χρονο Φίλιππο και τον 19χρονο Διονύση.

https://www.instagram.com/p/Cv-hTAoIbBT/

Φυσικά από την παρέα δεν έλειψε και η μικρή ανιψιά της, η Κατερίνα και κόρη της αδελφή της Ελίνας. Η αδυναμία που της έχει φαίνεται και από τις δεκάδες αναρτήσεις που έχει κάνει στο Instagram μαζί της, κάνοντας διαρκώς παιχνίδια και δραστηριότητες μαζί της.

https://www.instagram.com/reel/Cum3cC9I_tX/

Οι διακοπές ολοκληρώθηκαν και η Ντορέττα Παπαδημητρίου που έχει γίνει και το τελευταίο διάστημα δεινή TikToker, επέστρεψε στη νέα της καθημερινότητα και στο τηλεοπτικό της comeback, αφού πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Στα Σύρματα».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει water sports με τους γιους της & δείχνει σαν μεγάλη τους αδερφή

Κάνει όμως και μία νέα αλλαγή, αφού για πρώτη φορά θα κάνει πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή στο My Radio. Σήμερα έκανε και την πρώτη αναγνωριστική της επίσκεψη στο στούντιο του σταθμού και δήλωσε πάρα πολύ χαρούμενη για το νέο της βήμα από την προσεχή Δευτέρα.

Στη νέα σειρά «Στα Σύρματα» η ηθοποιός κάνει έναν κωμικό ρόλο ως σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη, με την τηλεοπτική ιστορία να ξεκινά με τη φυλάκιση του Θανάση Τσαλταμπάση και όλα τα ευτράπελα που θα γίνουν εντός και εκτός φυλακής.