Στο νέο της vlog η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε πώς γνώρισε την Ντορέττα Παπαδημητρίου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στο νέο της vlog η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε πώς γνώρισε την Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε ένα ακόμη vlog στο Youtube και μας ταξίδεψε πίσω στον χρόνο. Οι αποκαλύψεις για την πρώτη της χρονιά στα μουσικά βραβεία και οι τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της.

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη η οποία φέτος θα κάνει για πρώτη φορά οικογενειακές διακοπές μαζί με την 7μηνών κόρη της, Ολίβια Στρατή και τον αγαπημένο της, Ίαν. Η ευτυχισμένη μαμά έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό στα επαγγελματικά της καθήκοντα και προσπαθεί να συνδυάσει επιτυχώς καριέρα με οικογένεια.

Το νέο vlog της Μαίρης Συνατσάκη και η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της

Πριν από λίγες ώρες και συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης (28/06) η 38χρονη ενημέρωσε τους followers της πως ετοιμάζει νέο βίντεο στο κανάλι της στο Youtube και δημοσίευσε μερικά Instagram-stories στα οποία μας δίνει ένα sneak preview από το μοντάζ.

Λίγο αργότερα η «Μairiboo» αναγκάστηκε να κάνει μια παύση και πόσταρε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την μικρή Ολίβια, η οποία κοιμόταν στην αγκαλιά της.

mairiboo7.jpg

Όπως η ίδια αποκάλυψε, άφησε για λίγο στην άκρη το μοντάζ του νέου της vlog για να χαλαρώσει με την κόρη της στον καναπέ και να απαθανατίσει την στιγμή, χαρίζοντάς μας την πιο #mummygoals φωτογραφία.

Κάποιες ώρες αργότερα το νέο vlog της Μαίρης Συνατσάκη ανέβηκε στο κανάλι της στο Youtube και μετρά ήδη 42 χιλιάδες προβολές.

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τα πρώτα της Mad Video Music Awards και αποκάλυψε πώς γνώρισε την Ντορέττα Παπαδημητρίου

Με ένα νέο video διάρκειας 43 λεπτών η Μαίρη Συνατσάκη μας ταξίδεψε στον χρόνο και συγκεκριμένα στο 2005, την πρώτη της χρονιά στα βραβεία MAD ως παρουσιάστρια του καναλιού.

Φέτος η influencer-επιχειρηματίας έδωσε το παρών στη διοργάνωση και απένειμε βραβείο, για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης της.

Screenshot-2023-06-29-094938.png

Η ίδια ήταν αρκετά αγχωμένη και λίγες ώρες πριν τα μουσικά βραβεία νοστάλγησε τις προηγούμενες χρονιές, παρά το γεγονός ότι ήταν αρκετά άπειρη ως newcomer στο δυναμικό του ΜΑD.

Όπως η ίδια τόνισε, η πρώτη της εμφάνιση στα μουσικά βραβεία ήταν τον Ιούνιο του 2005, 3 μήνες μετά την πρόσληψή της στο κανάλι. Με εμφανείς διαφορές στην εμφάνιση αλλά και τη φωνή η «Mairiboo» είχε αναλάβει ένα δύσκολο έργο, να καλύψει το backstage των VMAs με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η νεαρή τότε ρεπόρτερ «έφαγε άκυρο» on camera από την Δέσποινα Βανδή η οποία δεν ήταν έτοιμη και αρνήθηκε να μιλήσει, επιστρέφοντας λίγο αργότερα για δηλώσεις.

H influencer- επιχειρηματίας αποκάλυψε πως γνώρισε την κολλητή της, Ντορέττα Παπαδημητρίου στα MAD VMAs όπως και τον Μύρωνα Στρατή, με τον οποίο παραμένουν καλοί φίλοι μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα η 38χρονη ανέφερε πως είχε αντικρίσει για πρώτη φορά την Ντορέττα στα παρασκήνια των VMAS το 2008, όταν ακόμη δεν γνωρίζονταν προσωπικά.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερα στιγμιότυπα από την προετοιμασία της Μαίρης Συνατσάκη για τα φετινά VMAs όπου πρωταγωνιστεί η μικρή Ολίβια.

Η φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Στο τέλος του vlog της, η Μαίρη Συνατσάκη απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι αφού εμφανίστηκε makeup free δείχνοντάς μας αναλυτικά πώς αφαιρεί το μακιγιάζ της.

Screenshot-2023-06-29-095019.png

Η επιστροφή της Μαίρης Συνατσάκη στο Youtube

Πριν λίγες εβδομάδες η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, το πρώτο της βίντεο μετά τη γέννηση της κόρης της. Όπως η ίδια εξήγησε τους επτά αυτούς μήνες μετά τον ερχομό της Ολίβιας, δεν έχει τη δυνατότητα να την αφήνει μόνη της για αρκετή ώρα, ούτε έχει κάποιο άτομο να την προσέχει. Τα γραφεία της influencer έγιναν το νέο της «σπίτι» για όση ώρα βιντεοσκοπεί, με το μωρό να βρίσκεται λίγο πιο πέρα στην αγκαλιά των συνεργάτιδων της μαμάς «Μairiboo».

Η 38χρονη απάντησε σε όλες τις απορίες των followers της που αφορούσαν στον τοκετό, στον θηλασμό, τις ισορροπίες και την ερωτική ζωή μετά το μωρό που απέκτησαν με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή, αλλά και όσα της λείπουν από την ζωή που έκανε πριν γίνει μητέρα. Ανάμεσα σε άλλα, η influencer εξήγησε αναλυτικά τον λόγο για τον οποίο δεν μίλησε μέχρι σήμερα για τα κιλά της εγκυμοσύνης.

O τοκετός και το άγχος

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την εμπειρία του τοκετού, η οποία τόνισε πως ήταν αρκετά ευχάριστη στην περίπτωσή της. Η 38χρονη γέννησε με καισαρική μετά από προτροπή του γιατρού της, ο οποίος φρόντισε να γίνει η γέννα όσο πιο ανώδυνη γίνεται για τη νέα μαμά.

«Γέννησα Δευτέρα 5 Δεκέμβρη. Ήταν προγραμματισμένη καισαρική από κάποια στιγμή και έπειτα. Από Παρασκευή σε Δευτέρα και ήταν απόφαση του γιατρού μου την οποία στηρίζω. Έβλεπα τα καρδιογραφήματα, καταλάβαινα ότι οι παλμοί του παιδιού δεν ήταν τόσο ζωηροί όσο θα έπρεπε τις τελευταίες ημέρες και από την αρχή σκοπός ήταν να γίνει οτιδήποτε με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια», είπε on camera η Μαίρη Συνατσάκη η οποία τόνισε πως φοβόταν αρκετά την επισκληρίδιος αναισθησία και προσπάθησε να το περιορίσει μιλώντας διαρκώς με την αναισθησιολόγο.

«Με εκνευρίζει πάρα πολύ που οι άνθρωποι θα το κάνουν αυτό και θα εκμεταλλευτούν τη δυσκολία της αλλαγής του σώματος της γυναίκας για να βγάλουν χρήματα. Με ενοχλεί που δεν σκέφτονται το κομμάτι των γονιδίων. Είχα πάντα μια λεπτή μέση και ό,τι παίρνω, το παίρνω στα μπούτια. Άμα είναι να πάρω λεφτά για να σας πω για το αδυνατιστικό της κοιλιάς να με φτύσετε στη μάπα. Είναι το DNA μου πώς να το κάνουμε;».

Η εμπειρία του θηλασμού

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε ανοιχτά για τον θηλασμό αναφέροντας πως κάθε μητέρα οφείλει να κάνει το καλύτερο για το παιδί της, αψηφώντας τα σχόλια του περίγυρού της.

«Η δική μου εμπειρία ήταν μια εύκολη εμπειρία θηλασμού την οποία εύχομαι σε όποιον άνθρωπο θέλει να θηλάσει αλλά οποιοσδήποτε τρόπος κι αν επιλεγεί για να ταΐσεις το μωρό σου, είναι ο σωστός τρόπος για σένα, να το έχετε αυτό στο μυαλό σας», είπε η influencer- επιχειρηματίας

Πηγή κεντρικής: mairiboo