Η Μαίρη Συνατσάκη άλλαξε τα μαλλιά της και έγινε MasterChef στην «Κουζίνα της μαμάς»

Η Μαίρη Συνατσάκη άλλαξε τα μαλλιά της και έγινε MasterChef στην «Κουζίνα της μαμάς»

Η Μαίρη Συνατσάκη απέκτησε νέο hair look και ποζάρει με τα νέα της μαλλιά. Η συνταγή που μοιράστηκε με τους fans και τα πρώτα βήματα της μικρής Ολίβια.

Τους ωραιότερους εννιά μήνες της ζωής της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη η οποία φέτος έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον τραγουδιστή, Ίαν Στρατή.

Η ευτυχισμένη μαμά έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και προσπαθεί να συνδυάσει επιτυχώς καριέρα με οικογένεια. Η influencer-επιχειρηματίας απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα και δεν αποχωρίζεται στιγμή την μονάκριβη κόρη της, Ολίβια Στρατή ακόμη και όταν πηγαίνει στο γραφείο ή το κατάστημα ρούχων που διατηρεί με την Αθηνά Οικονομάκου.

mairi2.png

Το νέο look της Μαίρης Συνατσάκη

Πριν λίγες ώρες η 38χρονη εμπιστεύτηκε τα χέρια του κομμωτή Στέφανου Βασιλάκη και έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της αποκτώντας νέο χρώμα και χτένισμα.

mairi3.png

Η «Mairiboo» πόσταρε μερικά Instagram-stories αποκαλύπτοντάς μας το νέο της hair look και όπως βλέπεις κι εσύ στην παραπάνω φωτογραφία η καινούρια απόχρωση μαλλιών ταιριάζει άψογα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

mairi4.png

«Fresh hair day, δείτε τα πριν τα ανεβάσουν», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη με χιούμορ και λίγο αργότερα πόσταρε μια ακόμη φωτογραφία, στην οποία μάζεψε τα μαλλιά της σε ψηλή αλογοουρά.

8 μήνες Ολίβια: Η τρυφερή φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη και τα σχόλια των celebrities

Η Ολίβια Στρατή κάνει τα πρώτα της βήματα

Όλο αυτό το διάστημα, η πρώην παρουσιάστρια του MAD έχει δίπλα της τους αγαπημένους της φίλους για να την βοηθούν με το μωρό. Μια από αυτούς είναι και η κουμπάρα της, Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία την επισκέπτεται συχνά στο σπίτι και παίζει με τη μέλλουσα βαφτιστήρα της.

mairi5.png

Πριν λίγες ώρες ο Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών και ανάμεσα στα αυθόρμητα στιγμιότυπα ξεχώρισε αυτό με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την μικρή Ολίβια Στρατή η οποία μαθαίνει σταδιακά να περπατά.

https://www.instagram.com/p/Cwe0iZGtqK_/

Η ηθοποιός απολαμβάνει την 9 μηνών βαφτιστήρα της η οποία έχει ήδη μάθει να στέκεται και κάνει δειλά-δειλά τα πρώτα της βήματα.

Screenshot-2023-08-30-095659.png

«Μπράβο», αναφωνούν όλοι στο μωρό και η χαρά της νονάς Ντορέττας δεν κρύβεται.

Η «Μairiboo» κάνει «καριέρα» ως σεφ

Πριν λίγες ώρες η Μαίρη Συνατσάκη μπήκε στη κουζίνα για να φτιάξει κολοκυθοκεφτέδες που θα απολαύσει τόσο εκείνη αλλά και η κόρη της.

«Καλέ νιώθω πάρα πολύ μαγείρισσα με τα τόσα μηνύματα «Συνταγή θέλουμε! Σας την ανεβάζω ευθύς. Είναι συνδυασμός από δύο τρεις συνταγές επειδή ήθελα οι κολοκυθοκεφτέδες να είναι κατάλληλοι για την μικρή», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη και δημοσίευσε λίγο αργότερα την συνταγή.

syntagi.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: mairiboo