Η κόρη του Αντώνη Βαρδή κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο στάδιο

Η κόρη του Αντώνη Βαρδή κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο στάδιο

Η Καλλιστώ μιλά για τον πατέρα της και συγκινεί τους πάντες.

Στη φετινή συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» με τον τίτλο «Με μια αγκαλιά τραγούδια», ο Αντώνης Βαρδής τιμήθηκε εννιά χρόνια μετά τον θάνατό του.

Τις μουσικές και τα τραγούδια του συνθέτη έντυσαν με τις φωνές τους οι: Στάθης Αγγελόπουλος, Γιώργος Λιανός, Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Βαρδής, Γλυκερία, Σταμάτης Γονίδης, Πέγκυ Ζήνα, Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου αλλά και ο Αντώνης Ρέμος ενώ τη βραδιά παρουσίασε και φέτος η Σία Κοσιώνη.

Η Καλλιστώ μιλά για τον πατέρα της και συγκινεί τους πάντες

Πλήθος κόσμου γέμισε το Καλλιμάρμαρο στάδιο, σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και ήταν η στιγμή που η κόρη του τραγουδιστή, Καλλιστώ Βαρδή έκανε τους πάντες να συγκινηθούν μιλώντας για τον πατέρα της:

«Δεν είναι μόνο δική μου επιθυμία, δες πόσος κόσμος ήρθε απόψε εδώ για να ακούσει τα τραγούδια σου. Πόσος κόσμος σε αγαπάει μετά την απουσία σου.

Έχω ένα προαίσθημα απόψε ότι ο Αντωνάκης ή αλλιώς ο γίγαντας Αντώνης Βαρδής, ο μπαμπάς μου μας βλέπει από κάπου τριγύρω και από όσο τον ξέρω από την μια θα είναι έξαλλος που δεν κατάφερε να είναι παρών σε αυτή τη σπουδαία βραδιά και από την άλλη είναι συγκινημένος με τους φίλους του που είναι παρόντες, τιμώντας τον.

Θα κρατάει την κιθάρα του και θα σφυρίζει όπως πάντα, δεν θα σε ξεχάσω μπαμπά, όπως δεν θα σε ξεχάσει κανείς. Γι’ αυτό θα έπρεπε να ήσουν εδώ, για να σου πω δύο ψέματα. Ένα πως δεν σε αγαπάω και ένα πως σε ξέχασα. Για εσένα», είπε η Καλλιστώ Βαρδή.

Εξίσου συγκινητικό ήταν το γράμμα που διάβασε επί σκηνής στον Αντώνη η Χαρούλα Αλεξίου, η οποία δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή

H πρώτη σύζυγος του Αντώνη Βαρδή ήταν Ελληνοαμερικάνα και μαζί απέκτησαν τον γιο του Γιάννη και την κόρη του Καλλιστώ. Μετά τον χωρισμό των γονιών τους, η Καλλιστώ έφυγε στην Αμερική με τη μητέρα της όμως όποτε επέστρεφε ήταν πάντα κοντά στον μπαμπά της:

«Μεγάλωσα μέχρι τα 13 μου στη Βούλα και αργότερα την Παιανία, στο πατρικό του μπαμπά μου, ωστόσο μέχρι την ενηλικίωση, επειδή οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι, και μετακόμισα με τη μητέρα μου στην Αμερική, έβλεπα τον πατέρα μου περισσότερο στις γιορτές και τα Σαββατοκύριακα. Τις περισσότερες ώρες βρισκόμασταν είτε μέσα σε κάποιο στούντιο, όπου ηχογραφούσε, είτε σε κάποια μουσική σκηνή, όταν έκανε πρόβες. Μέναμε εκεί ώρες, και εγώ και ο αδερφός μου και τον ‘χαζεύαμε’».

Επιστρέφοντας από την Αμερική στην Ελλάδα και, ενήλικη πια, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω ακόμη καλύτερα τον πατέρα μου, να περάσω περισσότερο χρόνο μαζί του και να συνειδητοποιήσω το εύρος του ταλέντου και της καλλιτεχνικής αξίας του. Τότε κατάλαβα τον σεβασμό που ενέπνεε στον κόσμο και τον λόγο για τον οποίο αυτός υπήρχε», είπε η Καλλιστών στο nou-pou.gr πριν μερικές ημέρες.

https://www.instagram.com/reel/Cpv-Dy9ovUU/

Tι λείπει περισσότερο στην Καλλιστώ

«Αυτό που μου λείπει περισσότερο από τον πατέρα μου είναι οι συμβουλές του και όλα αυτά που μου έλεγε πως μπορώ να καταφέρω στη ζωή μου. Το γεγονός ότι με ενθάρρυνε να είναι πάντα ο εαυτός μου, να κυνηγάω αυτό που θέλω και να είμαι πάντα δυνατή, ό,τι κι αν συμβεί», τόνισε η ίδια.

Στο backstage της συναυλίας, η Καλλιστώ δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδά με τις μουσικές του πατέρα της κάτι που είδαμε στα stories της στο προφίλ της στο Instagram.

Στο κατάμεστο στάδιο βρέθηκε και η οικογένεια του Γιάννη Βαρδή, με τη Νατάσα Σκαφιδά να ποζάρει με τα δύο εγγόνια του Αντώνη Βαρδή.

natassa.jpg

Ο Γιάννης Βαρδής είναι περήφανος μπαμπάς & στην τελευταία του ανάρτηση φαίνεται ξεκάθαρα ο λόγος

Εκεί και ο καλός φίλος του Γιάννη Βαρδή, Γιώργος Λιανός που πόζαρε μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα, την Χαρούλα Αλεξίου και τον Χρήστο Νικολόπουλο:

«Το συναίσθημα δεν περιγράφεται με λόγια! Αυτό είναι το χαμόγελο που έχεις όταν βρίσκεσαι για λίγο στην αγκαλιά των ανθρώπων που είναι η ελληνική μουσική. Όλοι εκεί για τον Αντώνη Βαρδή», έγραψε ο Γιώργος Λιανός.

https://www.instagram.com/p/CwzWalUNE2Z/