Ο Γιάννης Βαρδής είναι περήφανος μπαμπάς & στην τελευταία του ανάρτηση φαίνεται ξεκάθαρα ο λόγος

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Γιάννης Βαρδής είναι περήφανος μπαμπάς & στην τελευταία του ανάρτηση φαίνεται ξεκάθαρα ο λόγος

Στην οικογένεια του Γιάννη Βαρδή το «μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά».

Ο Γιάννης Βαρδής με τη σύζυγό του Νατάσα Σκαφιδά παντρεύτηκαν το 2017 στη Λήμνο κι από τότε έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, την Κατερίνα που πρόσφατα έκλεισε τα 7 και τον μικρό Αντώνη που είναι 4 χρονών.

Ο Γιάννης Βαρδής θαυμάζει την κόρη του

O τραγουδιστής καμαρώνει και για τα δύο παιδιά του ενώ τελευταία εξέφρασε δημόσια τον θαυμασμό του στην κόρη του την Κατερίνα, η οποία όχι μόνο ακολουθεί τα μουσικά του βήματα αλλά ασχολείται και με τον αθλητισμό. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος και η σύζυγός του απόλαυσαν χθες την κόρη τους τόσο στις γυμναστικές της επιδείξεις όσο και στην παράσταση του πιάνου της.

https://www.instagram.com/p/CssslC6oigv

Ο Γιάννης Βαρδής στη λεζάντα έγραψε ένα πολύ τρυφερό κείμενο αφιερωμένο στη μικρή Κατερίνα στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δύσκολη μέρα για σένα χτες κορίτσι μου. Γυμναστικές επιδείξεις το μεσημέρι και το απόγευμα η πρώτη σου επαφή με κοινό παίζοντας πιάνο. Μακάρι στην ηλικία σου να είχα το σθένος σου. Τα έκανες όλα να φαίνονται εύκολα. Περήφανοι είμαστε για σένα έτσι κι αλλιώς. Εδώ μαζί σου, δίπλα σου για πάντα για να σε μαθαίνουμε τη ζωή, να μας μαθαίνεις και να μαθαίνουμε και εμείς μέσα από σένα. Συγχαρητήρια και στους δασκάλους σου για την δουλειά που κάνουν. Σ' αγαπάμε κορίτσι μου».

Η ομοιότητα με τον γιο του

Βέβαια, αυτό που προσέξαμε στις αναρτήσεις του από τη χθεσινη βραδιά ήταν και η μεγάλη ομοιότητα με τον γιο του. Είναι αληθεια πως ο Αντώνης Βαρδής junior όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο με εκείνον και οι φωτογραφίες πιο κάτω θα στο αποδείξουν:

Το minimal σπίτι της οικογένειας

Η καρδιά της οικογένειας χτυπά στο πατρικό του τραγουδιστή στην Παιανία ενώ όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν ο ίδιος και η Νατάσα Σκαφιδά έχουν επιλέξει να το διακοσμήσουν με πιο minimal έπιπλα και χρώματα σε ουδέτερους τόνους όπως το γκρι και το λευκό. Παράλληλα, το σπίτι τους έχει πολύ μεγάλα παράθυρα αλλά και μια μεγάλη κουζίνα όπου μαμά και κόρη φτιάχνουν νόστιμες λιχουδιές.