Η Βάσω Λασκαράκη προσέφερε μία εμπειρία στην κόρη της, την Εύα, που θα της μείνει σίγουρα αξέχαστη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Βάσω Λασκαράκη προσέφερε μία εμπειρία στην κόρη της, την Εύα, που θα της μείνει σίγουρα αξέχαστη

Την πρώτη της συναυλία παρακολούθησε η Εύα Τσιμιτσέλη με τη μαμά της Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο και δεν τους πτόησε ούτε η δυνατή βροχή.

Χθες Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία των Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ, κάτι που οι περισσότεροι πίστευαν πως δεν θα συμβεί μιας και η κακοκαιρία «Daniel» με τις πολύ ισχυρές βροχές είχε φτάσει και στην περιοχή της Αθήνας.

Παρότι κάποιοι δυσαρεστήθηκαν που εν τέλει η συναυλία δεν ακυρώθηκε γιατί ή θα επέλεγαν να την χάσουν λόγω του καιρού ή θα έπρεπε να παρευρεθούν έχοντας «οπλιστεί» με ομπρέλες, αδιάβροχα και κλειστά παπούτσια, τελικά οι περισσότεροι τόλμησαν - όπως είδαμε και από τα social media - να πάνε στη συναυλία και να απολαύσουν το αμερικάνικο rock συγκρότημα.

Ανάμεσα σε αυτούς που πήγαν ήταν και η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της Εύα. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός στα Instagram stories της αυτή ήταν η πρώτη συναυλία που πήγαν μαζί μαμά και κόρη και αυτός ήταν και ο λόγος που τόλμησαν να πάνε, ώστε να μην χάσουν τη μοναδική ευκαιρία να ακούσουν το ξένο συγκρότημα.

«Για χατίρι της σήμερα φάγαμε πολύ νεράκι. Θα μας μείνει αξέχαστη η πρώτη συναυλία», έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στις φωτογραφίες που δημοσίευσε από τη συναυλία, ενώ ευχαρίστησε και τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο που τις ακολούθησε με μια ευχή προς όλες τις γυναίκες «Να βρείτε κάποιον να ακολουθεί την τρέλα σας».

Η ηθοποιός δεν ήταν όμως η μόνη που παρευρέθηκε σε αυτή τη συναυλία των Imagine Dragons. Και η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τον αδερφό της Γιάννη και κάποιες φίλες τους βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και απόλαυσαν την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί με την βροχή και τον τραγουδιστή του συγκροτήματος να ερμηνεύει αγαπημένα κομμάτια τους.

https://www.instagram.com/p/Cw3TXldo5DR/