Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν είναι πια σεφ: Στο νέο τρέιλερ της «Φάρμας» είναι ένας original αγρότης

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν είναι πια σεφ: Στο νέο τρέιλερ της «Φάρμας» είναι ένας original αγρότης

Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ως παρουσιαστή της «Φάρμας» θα κάνει αίσθηση γιατί είναι ένα project που του ταιριάζει απόλυτα. 

Ο πολυπράγμων Λεωνίδας Κουτσόπουλος ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της «Φάρμας» στο Star και ενώ αρχικά είχε δημιουργήσει έκπληξη η επιλογή του ως παρουσιαστής, τελικά θα αποδειχθεί πως ήταν η καταλληλότερη. Αυτές τις ημέρες μόλις ολοκλήρωσε τα πρώτα επεισόδια, αλλά και το γύρισμα του τρέιλερ. Και εδώ θα κάνει την έκπληξη.

Από τις κατσαρόλες και τις κουτάλες, στις τσάπες και τα τρακτέρ

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο αγαπημένος θείος Λεωνίδας για τους φανς του, είναι συνυφασμένος τα τελευταία χρόνια με το Master Chef μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη. Όχι, δεν εγκαταλείπτει το project και θα τον δούμε κανονικά στον επόμενο κύκλο στην αρχή του 2024.

https://www.instagram.com/p/Ca9qHd3ol-F/

Απλά αυτή την εποχή εκτός από τα εστιατόρια στα οποία είναι σεφ και ανάμεσα στις ραδιοφωνικές του εκπομπές στο δικό του Samano Radio, μοιράζει τον χρόνο του με το ορεινό χωριό της Πελοποννήσου στο οποίο εδώ και δέκα μέρες έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη «Φάρμα». Ένα μικρό στιγμιότυπο, μας το έδειξε - χωρίς να αποκαλύπτει πολλά - από την περιοχή στην οποία γίνονται τα γυρίσματα.

koutsopoulosfarma.jpg

Φυσικά, θα αναγκαστεί για λίγο διάστημα να κάνει συνεχή ταξίδι στην Αθήνα για να μη χάνει στιγμές με τον γιο του Κίμωνα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο πιο γλυκό post με τον γιο του, τον μικρό «εισβολέα» της ζωής του

https://www.instagram.com/p/CuuOGBzoRMq/

Τι διαφορετικό θα κάνει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από τους αντίστοιχους παρουσιαστές της «Φάρμας» στο παρελθόν, όπως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Σάκης Τανιμανίδης;

Θα είναι απλά ο εαυτός του. Με το χιούμορ του και τον αυθορμητισμό του καταρχάς, αλλά και έτοιμος να συμμετέχει και σε αρκετές από τις δραστηριότητες μαζί με τους παίκτες. Στους οποίους δεν θα δούμε γνωστά μας πρόσωπα ή παλαιότερους παίκτες reality. Πάντως σε αυτό τον κύκλο της Φάρμας, θα έχουμε αλλαγές σε δοκιμασίες, παρουσίαση, ακόμη και στο σπίτι που θα μένουν, σε σχέση με όλα αυτά που είχες δει στο παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/Ctl-kEcIm4E/

Αυτές τις ημέρες μόλις ολοκληρώθηκαν και τα γυρίσματα του τρέιλερ το οποίο θα βγει σε λίγες μέρες επίσης στον τηλεοπτικό αέρα.

Και είναι ανατρεπτικό, γιατί θα δεις τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κάνει αγροτικές δουλειές ακόμη και αυτές στις οποίες δεν τον φαντάζεσαι και όλα αυτά με μία ιδιαίτερη μουσική υπόκρουση. Από τις κουτάλες και τις κατσαρόλες, με τσάπα, πάνω σε τρακτέρ, μέσα στις λάσπες και ανάμεσα στα ζώα. Βουκολικό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η πρεμιέρα αναμένεται στα τέλη Σεπτεμβρίου. Πιθανότατα στις 25 Σεπτεμβρίου, όπου ξεκινούν αρκετές σειρές μυθοπλασίας και εκπομπές της prime time.