Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία με μαγιό μετά τη γέννα & η λεζάντα που μαρτυρά κάτι σπουδαίο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία με μαγιό μετά τη γέννα & η λεζάντα που μαρτυρά κάτι σπουδαίο

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου πόζαρε με μαγιό και με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, σχεδόν 1 χρόνο μετά τη γέννηση του γιου τους με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου εδώ και πάνω από περίπου 2 χρόνια είναι ζευγάρι με τον γνωστό σεφ και κριτή του MasterChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Τον έρωτά τους ήρθε και σφράγισε τον περασμένο Σεπτέμβριο, η άφιξη του πρώτου τους παιδιού, του γιου τους κι από τότε το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η ηθοποιός και ο σεφ γνωρίστηκαν μέσα από τα social media, όπως είχε αποκαλύψει εκείνη σε συνέντευξή της στην Έλενα Κατρίτση στην οποία είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα «1.000 περιστέρια» είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει».

210249851_5915139351859582_1321630281860390101_n.jpeg

Παρ' όλα αυτά δεν θα δεις κοινά posts στα διαδικτυακά προφίλ τους, καθώς θέλουν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον λογαριασμό του στο Instagram, έχει δημοσιεύσει μερικές πολύ τρυφερές φωτογραφίες με τον γιο τους, για τον οποίο δείχνει να καμαρώνει ιδιαίτερα, όπως άλλωστε και κάθε γονιός.

Από την άλλη, η νεαρή ηθοποιός το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται ιδιαίτερα χαμογελαστή στα social media, με την ίδια να δημοσιεύει πρόσφατα και κάποιες φωτογραφίες από τις φετινές διακοπές τους, ποζάροντας με ολόσωμο μαγιό για πρώτη φορά μετά τη γέννηση του γιου της και με ένα μεγάλο χαμόγελο. Άλλωστε, όπως έγραψε και μόνη της στη λεζάντα της συγκεκριμένης ανάρτησης η ίδια είναι «happy», δηλαδή χαρούμενη, ευτυχισμένη.

Άλλωστε όπως θα δεις αν ρίξεις και μια ματιά στο προφίλ της η ίδια έχει εξομολογηθεί στα posts της πως αγαπάει τα απλά πράγματα στη ζωή γιατί αυτά σε κάνουν χαρούμενο.

https://www.instagram.com/p/Cv0DFrgNaGe/

Παράλληλα, θα δεις πως η σιλουέτα της είναι ιδιαίτερα καλλίγραμμη 12 μήνες περίπου μετά τη γέννηση του γιου της και αρκετοί followers της παρομοιάζουν τις πόζες που δημοσιεύει με αντίστοιχες μοντέλου.

Στην gallery μπορείς να δεις μερικές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η Χρύσα Μιχαλοπούλου στα social media.