Μετά το Survivor ξεκίνησαν οι διακοπές για τον Γιώργο Λιανό: Η συνάντηση με τον James Καφετζή

Μετά το Survivor ξεκίνησαν οι διακοπές για τον Γιώργο Λιανό: Η συνάντηση με τον James Καφετζή

Η συνάντηση με τον James Kαφετζή. Ο παρουσιαστής βρίσκεται στη Ρόδο και κάνει διακοπές με την ραδιοφωνική του παρέα. 

Μετά από έξι μήνες παραμονής στο Survivor και με μία μικρή μόνο επιστροφή για λίγες μέρες στην Αθήνα, ο Γιώργος Λιανός είναι πια στην Ελλάδα και αμέσως μετά τον τελικό του reality επιβίωσης ξεκίνησε τις διακοπές του όχι μόνο μαζί με τη σύζυγό Κωνσταντίνα αλλά και τον καλό του φίλο Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στο νησί όπου είχε και μία τυχαία συνάντηση και με τον James Καφετζή.

https://www.instagram.com/p/Cs8v5EZO4mi/

Οι διακοπές με Γρηγόρη και Νάνσυ

Ακόμη και όταν βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο λόγω του Survivor Αll Star, ο Γιώργος Λιανός έβγαινε καθημερινά τηλεφωνικά στην πρωινή παρέα στον Sfera, το ραδιοφωνικό του σπίτι τα τελευταία χρόνια μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου, τον Παναγή Τζωρτζάτο και τον Νίκο Καλούδη.

Ο πραγματικός All Star του φετινού Survivor ήταν ο Γιώργος Λιανός

https://www.instagram.com/p/Ct1V_egt-M3/

Και μόλις επέστρεψε, γύρισε ξανά στο ραδιοφωνικό στούντιο. Η εκπομπή τελείωσε την ίδια εβδομάδα του τελικού του Survivor και επίσημα ξεκίνησαν οι διακοπές για τον Γιώργο και τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Καραλέξη και τη μικρή τους κόρη Βαλέρια.

lianosarnaoutoglou.jpg

Το τέταρτο παιδί του μαζί με την σύζυγό του ήταν άλλωστε μαζί του όλο αυτό το διάστημα στον Άγιο Δομίνικο.

https://www.instagram.com/p/CqqJaXcu7WX/

Πρώτος σταθμός ήταν η Ρόδος όπως κάθε χρόνο και η παρέα ξεκίνησε τα ξενύχτια. Με φαγητό και τον Γιώργο Λιανό με το γνωστό του χιούμορ να σχολιάζει το μενού.

Σε ένα story του μας είχε δείξει πως είχε συναντήσει από μακριά και τον πρώην παίκτη του Survivor James Kαφετζή, αλλά εκείνος βρισκόταν μέσα στο τουριστικό σκάφος που διαθέτει και εκείνη τη στιγμή έκανε διαδρομή με τους τουρίστες.

Και την επόμενη μέρα έκανε βαρκάδα μαζί του, με τον James να τον τρολάρει, πως μετά από δύο χρόνια ακόμη δεν του έχει δώσει τον λόγο. Πάντα στα συμβούλια ο James όπως θυμάσαι ήθελε να μιλά λίγο παραπάνω.

https://www.instagram.com/p/CuuLCRVMaQa/

Ο επόμενος σταθμός του Γιώργου Λιανού είναι το χωριό του στην Ήπειρο για να δει τους γονείς του, αλλά και τους παιδικούς του φίλους στις Φιλιάτες Θεσπρωτίας.

https://www.instagram.com/p/CgwSCf4sGZl/

Αυτό το καλοκαίρι οι οικογενειακές διακοπές θα συμπληρωθούν και από τα τρία του παιδιά από τον πρώτο του γάμο, που είχαν την ευκαιρία να δουν και από κοντά τον μπαμπά τους στο Survivor, στις διακοπές του Πάσχα.

https://www.instagram.com/p/CrAemvGNhdl/